Сега ще ви кажа от какво съм забелязал да полудява моята приятелка...

Легнали сме в мисионерска поза (аз върху нея) и я целувам по най-страсният начин по устата, в това време леко я поскубвам но ЛЕКО, след това я целувам леко по врата и го облизвам и и давам лек намек да се обърне, след като се обърне съвсем леко захапвам мекичкото на ухото И и изпъшквам след това го облизвам по краищата, след това облизвам врата И, и го хапя леко. След това отивам на гръбчето облизвам го леко и страстно, спирам да го лижа и го драскам (много лекичко) след това едвам едвам си докосвам езика по гръбначния стълб така, че да засегне само космъмчетата по гърба. След това продължавам да го облизвам докато не осетя, че е готова и за нещо друго (на нея гърба И е една от най-силните ерогени зони) След това отивам на дупето , там го хапя и след това и разкрачвам краката и си слагам езичето на клиторчето И... осещам, че се е навлажнила вече , продължавам да облизвам, помагам си малко с пръстче, и до този момент , тя вече не издържа, обръща се и с вече пребледнял поглед, говорещ - " Почвай ме, сега или никога !!!!!!!!!!!!!!" - Разбирам кво трябва да правя
с Този пост не се фукам, това е истината

Успех