.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Голям фен
    Град
    Compton
    -Здрасти
    -Здравей
    -много ми приличаш на едно момиче
    -така ли на кое?
    -на бъдещата ми приятелка

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^

А иначе много би ме израдвало някой да направи както BAD_GIRL_ преди правеше - иска ми запалка, пали си, а при следващата си цигара си вади запалка и ме гледа и се усмихва. Хахахаха Колко гаджета си е "хващала" така... Та те после сами идват и се запознават с нея. Що пък и обратното да не става?
    Това ми напомня за един случай:
    Идва един при мен и вика:
    -Имаш ли огънче?
    Аз: Ами не, и аз тъкмо си търсех огънче.
    ТОй: еее, жалко, пак ще трябва да използвам моята запалка
    HardC0re and BDSM forever

Tweetson
    Guest
    Banalnite frazichki pochti nikoga ne deistwat.Nai- qko e kogato izmislish neshtu originalno...Mnogo haresah podhoda na edno momche s koeto se zapoznahme tazi zima.Beshe zastanal pred sudebnata palata i se praweshe che subira pari za nqkakwo momiche bolno ot ne pomnq kakwa bolest(hem swalq macki , hem pripechelwa pari, wupreki che e malko kofti da se ebawa s takiwa neshta)Ta... wurwi subira si pari choweka i mejduwremenno si zapiswa telefoni na mackite koito mu haresat w edno tefterche.Powqrwaite mi imashe dosta nomera

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Tweetson
    Banalnite frazichki pochti nikoga ne deistwat.Nai- qko e kogato izmislish neshtu originalno...Mnogo haresah podhoda na edno momche s koeto se zapoznahme tazi zima.Beshe zastanal pred sudebnata palata i se praweshe che subira pari za nqkakwo momiche bolno ot ne pomnq kakwa bolest(hem swalq macki , hem pripechelwa pari, wupreki che e malko kofti da se ebawa s takiwa neshta)Ta... wurwi subira si pari choweka i mejduwremenno si zapiswa telefoni na mackite koito mu haresat w edno tefterche.Powqrwaite mi imashe dosta nomera
    Т'ва е като да застанеш пред някое главно място за срещи в някой град (примерно Часовника в Бургас), седиш седиш и виждаш някой от срещуположния пол: "Абе имаш ли ваучер да кликнеш на един номер" и да дадеш номера на някой познат. После казваш на тоя познат да й пише съобщение "Кой/я си ти е?!" и така все някво драскане на смс-и ще се получи.
    Аз лично не съм го правил това, пък и си имам приятелка Айде някой ако иска да ми изпробва техниката после се похвалете с някое ново гаджи
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си