- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да заговорим КРАСАВИЦАТА ;)
-Здрасти
-Здравей
-много ми приличаш на едно момиче
-така ли на кое?
-на бъдещата ми приятелка![]()
Това ми напомня за един случай:Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Идва един при мен и вика:
-Имаш ли огънче?
Аз: Ами не, и аз тъкмо си търсех огънче.
ТОй: еее, жалко, пак ще трябва да използвам моята запалка![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Banalnite frazichki pochti nikoga ne deistwat.Nai- qko e kogato izmislish neshtu originalno...Mnogo haresah podhoda na edno momche s koeto se zapoznahme tazi zima.Beshe zastanal pred sudebnata palata i se praweshe che subira pari za nqkakwo momiche bolno ot ne pomnq kakwa bolest(hem swalq macki , hem pripechelwa pari, wupreki che e malko kofti da se ebawa s takiwa neshta)Ta... wurwi subira si pari choweka i mejduwremenno si zapiswa telefoni na mackite koito mu haresat w edno tefterche.Powqrwaite mi imashe dosta nomera![]()
Т'ва е като да застанеш пред някое главно място за срещи в някой град (примерно Часовника в Бургас), седиш седиш и виждаш някой от срещуположния пол: "Абе имаш ли ваучер да кликнеш на един номер" и да дадеш номера на някой познат. После казваш на тоя познат да й пише съобщение "Кой/я си ти е?!" и така все някво драскане на смс-и ще се получи.Първоначално написано от Tweetson
Аз лично не съм го правил това, пък и си имам приятелкаАйде някой ако иска да ми изпробва техниката после се похвалете с някое ново гаджи
![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!