.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Tova che e postapila gadno steb ne znachi che trqbva d ai go vrashtash I TO PO TOZI NACHIN napravo me otvrati tolkova e.....gadno
    Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vchera pisah mnenie na edna tema .. beshe neshto podobno ama dosta po otvratitelno.. Onova go opluh.. No tova mi haresa.. Otmashtenieto e sladko.. I kakvoto i da stava edin den vseki si poluchava zaslujenoto.. Za tova moq savet e .. Bydete dobri i tolerantni.. ne si mislete che s grubost shte stanete golemi geroi.. Prosto edin den shte vidite neshtata prez ochite na tozi koito typchat....... A ne vqrvam nqkoi da iska da byde na neino mqsto!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Абе интересно ми е на мене,колко боклуци на вечер ще пускат еднакви теми И какво,кефиш ли се нещо,че си я е*бал и така мръсно си постъпил с нея?Гордей се с себе си,боклук от класа си.Това,че преди време те е наранила не значи,че трябва да и го върнеш Защо мъжете сте такива гадняри.Айде помисли сега ако тя е осъзнала,че е сгрешила преди време и е искала нещата между вас да се получат а ти си и разбил сърцето Едно ще ти кажа..жалък си,не заслужаваш някой да ти довери чувствата си И тея два лева и тоя израз,постави се на нейно място,унижението което е претърпяла само защото те обича,а и ти си я обичал преди време,нали Замисли се какво си направил.Ти си супер доволен от себе си и от това което си направил,нали Имам един въпрос и ако някой ми отговори,ще го призная...Защо мъжете са такива боклуци,НЕМОГА да си го обясня
    Мъжете нямат акъл бе кво очакваш.Да су мъж не е лесно-толкова са тъпи тия създания аххахаххаха

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Мии честно да ти кажа нзн какво ми е мнението за постъпката ти, само мога да ти кажа че си паднал до нейното ниво като си го направил...
    Нямам какво друго да кажа.
    да така е

Мега фен Аватара на iiirish
    мисля, че си постъпил долно спрямо нея. унижил си я твърде много и то в специален за нея момент. по-добре се опитай да поправиш грешката си и да помолиш прошка (можеш да излезеш с извинението, че си бил попийнал малко). ако успееш да се измъкнеш по този начин, угризенията на съвестта ти ще бъдат най-малкото наказание

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    YES! YES! tova e choveka. Samo taka bate. Tova zaslujavat K**vite.
    Ne 2 leva a 50st trqq6e da i dade6

И все пак я кажи какво ти е казала та те е наранила така ????????????

Guest
    Ti si prosto kompleksiran i nedorasyl hlapak. I s podoben nachin na mislene oshte mnogo shte ti razbiqt syrceto. Jalko, che togava nqma da napishesh tema, za da ti se izsmeq i da kaja "Vsichko se vryshta"!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ti si prosto kompleksiran i nedorasyl hlapak. I s podoben nachin na mislene oshte mnogo shte ti razbiqt syrceto. Jalko, che togava nqma da napishesh tema, za da ti se izsmeq i da kaja "Vsichko se vryshta"!!!

=D> =D> =D> Нпълно точно
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

smeshen
    Guest
    Che si bokluk, veche ti stana qsno..Bih ti go povtorila, no drugo se chudq sega. Kazvash, che e nai-strahotniq sex, koito si pravil. I nqkoga si obichal momicheto...Zashto se vslushvash v razni "priqtelcheta" i iztyrva momicheto? Predstavi si kolko mnogo shte izpusnesh sega. Mnogo si zle...Mnogo...Smeshno mi stana chak. (ti si smeshniq, v sluchai che i tova ne razbra).

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Ебати доброто...
    брао брао
    нищо че съм момиче
    ЕВАЛАТА!!!
    ей така се прай с некфи тъпи курви

оф...мноо ме зарадва тфа...

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    не се ли изчерпи темата? освен "евала" и "ти си простак" нищо друго не се чува... .поне един градивен коментар да имаше...

Поздрави, Митака

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Евалата!
    Много добре!

Колко го обича, бе?!? Нали трябва да има кавалер за бала, а е скъсала с гаджето, що пък да не опре до резервния вариант - нашия герой, нали така?
    Не е хубаво да си втора пушка, ама ти добре си се справил!!!
    за пръв път да съм съгласна с нея...
    и разправайте, че мъжете са тъпи същества... ама гаджетата ви са момчета, някои се движите с момчета, имате по един мноооооого (понякога и най-добър) приятел момче... ама момчетата са тъпи дааа...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Супер фен
    Абе интересно ми е на мене,колко боклуци на вечер ще пускат еднакви теми И какво,кефиш ли се нещо,че си я е*бал и така мръсно си постъпил с нея?Гордей се с себе си,боклук от класа си.Това,че преди време те е наранила не значи,че трябва да и го върнеш Защо мъжете сте такива гадняри.Айде помисли сега ако тя е осъзнала,че е сгрешила преди време и е искала нещата между вас да се получат а ти си и разбил сърцето Едно ще ти кажа..жалък си,не заслужаваш някой да ти довери чувствата си И тея два лева и тоя израз,постави се на нейно място,унижението което е претърпяла само защото те обича,а и ти си я обичал преди време,нали Замисли се какво си направил.Ти си супер доволен от себе си и от това което си направил,нали Имам един въпрос и ако някой ми отговори,ще го призная...Защо мъжете са такива боклуци,НЕМОГА да си го обясня
    Може да е един и същи човек!Защото досега чета две еднакви теми...

Супер фен
    БОКЛУК!

Знаеш ли кои хора са тъпи - тъп е човекът, който веднъж е ухапан от куче и вече, когато види куче го рита или удря, без да си дава сметка, че двете кучета са различни.Надявам се да ме разбереш, но едва ли...

Голям фен
    Уф,че нещата се връщат връщат се,но не мисля,че това е бил начина да й го върнеш.Не одобрявам постъпката ти.Има хиляди начини да я накараш да се почувства зле,но не и по този..

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Мии честно да ти кажа нзн какво ми е мнението за постъпката ти, само мога да ти кажа че си паднал до нейното ниво като си го направил ... и все пак щом се чувстваш удовлетворен добре
    напълно съм съгласна....

Голям фен
    Град
    София

Re: Всичко се връща! но по много по жесток начин!

Цитирай Първоначално написано от ^HyPoCRiSy^
    Малко си попрекалил. Не знам точно какво тя ти е казала на твоя бал, но мога да ти кажа, че си едно злобно и жалко същество. Даже и тя да си го беше заслужила, не е това начинът. Ако толкова пък чак те е наранила защо си се съгласил да и бъдеш кавалер на бала (все едно си момче на повикване). Само не казвай - заради отмъщение, защото това твоето е простотия. На нея ще и мине, обаче ти винаги ще се чувстваш хем наранен, хем боклук. Честито...удари джакпота!
    извинявай но си нещастникне го казвам от момичешка гледна точка

Guest
    първо извинявам се че пиша анонимно но не съм в нас и си забравих паролата.Та по същество-на всички които казват че пича е боклук живеят в розов свят и си мислят че всичко е прекрасно.Я се поставете на негово място за малко-то така е много лесно да кажеш на някой че е боклук и т.н.Аз пък ти казвал браво защото момичета като тая заслужават само това.Не съм женомразец-напротив,обичам жените но точно този тип жени ненавиждам.Първо се гаврят с чуждите чувства и после идват при теб защото знаят че няма да им откажеш и те използват.Сложил си я на място и ти гарантирам че това няма да го забрави.Стига толкова от мен

RIDDICK

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Значи слушайте сега всички.Когато някои ви нарани до степен на полудяване вие мислите ли на момента не мислите как да му го върнете така е разсъждавал и нашия герои.Постъпката е супер гадна и извратена ама след свършен факт нищо не може да се направи.Така че вместо да му викате и да се обиждате момичета срещу момчета.Нека всички се поучат от жадната постъпка и никой да не допуска тази грешка.До колкото това че момчетата са боклуци а момичетата масово са курви защото това че сте разочаровани от един/една не означава че трябва да слагате и останалите под общ знаменател!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Мега фен
    Има и малка вероятност тя да не е курва, обаче сигурно е. Постъпил си невероятно яко. Кефиш ме!

don't stay
    Guest
    Да! Даа! Дааааааа! Дааааааааааааа!!! БРУТАЛНО!!! НЕХУМАННО!!! ЖЕСТОКО!!! БРАВО пич !!! А така! И все пак кажи какво толкова ти е казала, когато си и казал, че я обичаш Трябва да е боло нещо много гадно та да и сторип това. Кой знае как се е депресирала ... Сигорен ли си, че е добре Да не си е прерязала вените Хахаха

;)
    Guest
    Невероятно. Когато даден човек наранява няма никакво значение, но когато той или тя бъдат наранени трябва света да свърши. Но ако това момиче найстина те е обичало мисля че трябва да се хвърлиш отнякъде.

Браво момък ! Много се радвам на такива типове, дето не се връзват на жените ! Честно казано аз съм на мнение, че рано или късно всички злини и добрини, които си направил се връщат, но това твойто направо ме разби! Въпреки че ми се е случвало подобно нещо, не мисля, че мога така да нараня момичето!
    Обичай, за да бъдеш обичан, няма значение че това не помага !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си