- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко се връща! но по много по жесток начин!
Tova che e postapila gadno steb ne znachi che trqbva d ai go vrashtash I TO PO TOZI NACHIN napravo me otvrati tolkova e.....gadno![]()
Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....
Vchera pisah mnenie na edna tema .. beshe neshto podobno ama dosta po otvratitelno.. Onova go opluh.. No tova mi haresa.. Otmashtenieto e sladko.. I kakvoto i da stava edin den vseki si poluchava zaslujenoto.. Za tova moq savet e .. Bydete dobri i tolerantni.. ne si mislete che s grubost shte stanete golemi geroi.. Prosto edin den shte vidite neshtata prez ochite na tozi koito typchat....... A ne vqrvam nqkoi da iska da byde na neino mqsto!
Мъжете нямат акъл бе кво очакваш.Да су мъж не е лесно-толкова са тъпи тия създания аххахаххахаПървоначално написано от Angel_eyes
![]()
да така еПървоначално написано от p4elata_brumze
мисля, че си постъпил долно спрямо нея. унижил си я твърде много и то в специален за нея момент. по-добре се опитай да поправиш грешката си и да помолиш прошка (можеш да излезеш с извинението, че си бил попийнал малко). ако успееш да се измъкнеш по този начин, угризенията на съвестта ти ще бъдат най-малкото наказание
YES! YES! tova e choveka. Samo taka bate. Tova zaslujavat K**vite.
Ne 2 leva a 50st trqq6e da i dade6![]()
И все пак я кажи какво ти е казала та те е наранила така ????????????![]()
Ti si prosto kompleksiran i nedorasyl hlapak. I s podoben nachin na mislene oshte mnogo shte ti razbiqt syrceto. Jalko, che togava nqma da napishesh tema, za da ti se izsmeq i da kaja "Vsichko se vryshta"!!!
Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D> Нпълно точно
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Che si bokluk, veche ti stana qsno..Bih ti go povtorila, no drugo se chudq sega. Kazvash, che e nai-strahotniq sex, koito si pravil. I nqkoga si obichal momicheto...Zashto se vslushvash v razni "priqtelcheta" i iztyrva momicheto? Predstavi si kolko mnogo shte izpusnesh sega. Mnogo si zle...Mnogo...Smeshno mi stana chak. (ti si smeshniq, v sluchai che i tova ne razbra).
Ебати доброто...
брао брао
нищо че съм момиче
ЕВАЛАТА!!!
ей така се прай с некфи тъпи курви![]()
оф...мноо ме зарадва тфа...![]()
не се ли изчерпи темата? освен "евала" и "ти си простак" нищо друго не се чува... .поне един градивен коментар да имаше...
Поздрави, Митака![]()
за пръв път да съм съгласна с нея...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
и разправайте, че мъжете са тъпи същества... ама гаджетата ви са момчета, някои се движите с момчета, имате по един мноооооого (понякога и най-добър) приятел момче... ама момчетата са тъпи дааа...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Може да е един и същи човек!Защото досега чета две еднакви теми...Първоначално написано от Angel_eyes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БОКЛУК!![]()
Знаеш ли кои хора са тъпи - тъп е човекът, който веднъж е ухапан от куче и вече, когато види куче го рита или удря, без да си дава сметка, че двете кучета са различни.Надявам се да ме разбереш, но едва ли...Първоначално написано от Angel_eyes
Уф,че нещата се връщат връщат се,но не мисля,че това е бил начина да й го върнеш.Не одобрявам постъпката ти.Има хиляди начини да я накараш да се почувства зле,но не и по този..![]()
![]()
напълно съм съгласна....Първоначално написано от xOtkiSsSs
![]()
извинявай но си нещастникПървоначално написано от ^HyPoCRiSy^
не го казвам от момичешка гледна точка
![]()
първо извинявам се че пиша анонимно но не съм в нас и си забравих паролата.Та по същество-на всички които казват че пича е боклук живеят в розов свят и си мислят че всичко е прекрасно.Я се поставете на негово място за малко-то така е много лесно да кажеш на някой че е боклук и т.н.Аз пък ти казвал браво защото момичета като тая заслужават само това.Не съм женомразец-напротив,обичам жените но точно този тип жени ненавиждам.Първо се гаврят с чуждите чувства и после идват при теб защото знаят че няма да им откажеш и те използват.Сложил си я на място и ти гарантирам че това няма да го забрави.Стига толкова от мен
RIDDICK
Значи слушайте сега всички.Когато някои ви нарани до степен на полудяване вие мислите ли на момента не мислите как да му го върнете така е разсъждавал и нашия герои.Постъпката е супер гадна и извратена ама след свършен факт нищо не може да се направи.Така че вместо да му викате и да се обиждате момичета срещу момчета.Нека всички се поучат от жадната постъпка и никой да не допуска тази грешка.До колкото това че момчетата са боклуци а момичетата масово са курви защото това че сте разочаровани от един/една не означава че трябва да слагате и останалите под общ знаменател!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Има и малка вероятност тя да не е курва, обаче сигурно е. Постъпил си невероятно яко. Кефиш ме!
Да! Даа! Дааааааа! Дааааааааааааа!!! БРУТАЛНО!!!НЕХУМАННО!!!
ЖЕСТОКО!!! БРАВО пич !!! А така! И все пак кажи какво толкова ти е казала, когато си и казал, че я обичаш
Трябва да е боло нещо много гадно та да и сторип това. Кой знае как се е депресирала ... Сигорен ли си, че е добре
Да не си е прерязала вените
Хахаха
Невероятно. Когато даден човек наранява няма никакво значение, но когато той или тя бъдат наранени трябва света да свърши. Но ако това момиче найстина те е обичало мисля че трябва да се хвърлиш отнякъде.![]()
![]()
![]()
Браво момък! Много се радвам на такива типове, дето не се връзват на жените
! Честно казано аз съм на мнение, че рано или късно всички злини и добрини, които си направил се връщат, но това твойто направо ме разби! Въпреки че ми се е случвало подобно нещо, не мисля, че мога така да нараня момичето!
Обичай, за да бъдеш обичан, няма значение че това не помага!