- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко се връща! но по много по жесток начин!
Лесно е така - да използваш някого, за да те заведе на бал, да го отрежеш и после да го харесаш, защото тялото му е станало по-мощно.Първоначално написано от ;)
Malee!Prosto ne iskam da si predstavqm kakav sram e izpitala.Vqrno,4e i tq e postapila zle,no ti napravo si prekalil.Spored men si postapil zle.Trqbvalo e vaob6te dori i da ne pravi6 sex s neq spored men.Znae6 li,4e za vsi4ko si ima BOG,za6toto toi zabavq ama ne zabravq.Ako si pomislil nad tova nqma6e da postapi6 taka,a na neq 6te6e da i se vurne rano,ili kasno.Az ne sum mnogo po otma6teniqta i za tova si traq,ako nqkoi mi napravi ne6to gadno,no posle mnogo gadno mu se vra6ta,za6toto ima Bog i toi si znae rabotata.Ne si postapil dobre spored men.
A tova,4e jenite vi pravqt bokluci-to vie ste si vinovni nikoi drug.6tom pozvolqvate da si igraqt s 4uvstvata vi i vi pravqt na glupaci,zna4i mai ste tapi4ki.Ne,4e iskam da vi obijdam,ama VIE ste si vinovni i nikoi drug.
Otvratitelno si postapil!!!
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
Ами виж сега ясно е,че си и скал да и го върнеш обаче не е трябвало чак така.Не можеш да я виниш за това,че е нямала чувствна към теб.Тя не е виновна и не си могъл да я накараш на сила.
A e mojelo ot tazi ve4er da izleze ne6to krasivo ...Ne q za6titavam, v nikakyv slu4ai. I opredeleno na4ika po koito si i go na4ukal 1 godina po-kysno .. naprao radva. No dali ne e bila tova edna vyzmojnost da bydete zaedno
![]()
много тъпа постъпка само един боклук може да направи такова нещо аз ако бях на найно място вобще нямаше да ти се моля да останеш и да ти казвам "оби4ам те " каквото и а ти е направила НИКОЙ не заслужава такова отношение
2 т. системно.
Ти си глупак как си могъл да го направиш????? Заслужаваш някои и на теб да ти разбие чуствата ? Всичко се връща сам го каза!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Are we... syjelqvala ... molq ti se... tq go mu go e otrqzala na bala ,a sled 2 godini se e setila 4e e sajelqvala... prosto si e za6titavala interesite ... sled kato e skasala s biv6iq .... i za da ne ostane sama na bala si e kazala " az 6te si napravq kefa s nego i tva e " ..... kakvo da kaja malko grubo si e ... ama vse pak BRAVO БАЦЕ !Първоначално написано от Анонимко
![]()
Имам един въпрос и ако някой ми отговори,ще го призная...Защо мъжете са такива боклуци,НЕМОГА да си го обясня![]()
![]()
[/quote]
Iskam da ti kaja , 4e az sam maj i smqtam , 4e ima momi4eta ,koito zaslujavat da badat obi4ani... no i smqtam 4e ima pa4avri koito ne zaslujavat da gi pogledne 4ovek... taka 4e da ne po4vame temata koi-koga i tva 4e ti si popadala primerno vse na kofti tipove ne zna4i 4e vsi4ki maje sa "bokluci" kakto ti kazvash ! kapi6 ?
prizna li me sq ?
Първоначално написано от развалнуван
кажи бате тя какво ти е казала , като си и казал че я обичаш , за да преценя дали добре си се изгаврил... или е трябвало още![]()
da i na mene tva mi e interesno kakvo mu e kazalaПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
![]()
По-мръсно не можа ли да постъпиш?!?!
Боклук...Върнал си и го,но помни че и на теб ще се върне това!
Късмет и дано не те заболи тогава!![]()
Абе кво искате от пича??? Явно тя е постъпила много зле с него и той ще го помни дълго както и тя ще помни неговата постъпка. Има и други начини да си отмастиш (например да и откажеш да и бадъш кавалер за бала, но може и още по-лошо да постъпиш като и фърлиш само 2ст.).С нейните камъни по нейната глава!!! Смятам че си прав в случая защото е явно че си бил сериозно наранен. Все пак и аз бих постъпил така да си призная за това =D> . И кво беше тва че мажете сме боклуци??? Всеки може да направи такова изказване, но защо слагате всички под един ОГРОМЕН ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ??? Ми тогава някой като каже че жените са к*чки или к*рви или нз си там кво значи всички сте такива
. Сега че ги има такива не отричам, но затова човека е толкова уникален. Всички сме различни!!! Примера с кучето беше много добър. Той доказва за пореден път че всички сме различни! В онзи момент той така е преценил, решил е че това е начина да си го върне но не мисля че точно ние (тези които пишем във форума) сме хората които трябва да го съдим. Затова нека всеки просто да си каже мнението прав си не си прав и готово. Така няма да възникват нови спорове. Според си прав да си го върнеш и то тъпкано!!!
Първо!!!Никой не знае какво толкова му е казала тя,че той да постъпи така с нея
Второ!!!Много съжалявам,обаче независимо колко те е наранила,не е трябвало да и го връщаш по този начин!Не я оправдавам,но все пак според мен не си прав.Според твоята логика всеки път когато някой ти каже нещо,обиди ли те или нарани трябва да го връщаме тъпкано и десетократно по-гадноТогава докъде щяхме да стигнем?!!??!И курва да е,и кучка да е и тя си има достойнство и чувства и това,че тя те е наранила не значи,че и ти трябва да я нараняваш.И я ми обясни защо казваш "най-хубавия секс в живота ми"при положение,че толкова те е наранила.Защо вобще спа с нея??Казваш,че тогава си решил да й направиш гадно,а не преди това,значи си се надявал на нещо(може би).
abe tva ..sichki momcheta li mislite samo za Ebane be?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!!?![]()
![]()
![]()
![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
А тя много добре ли е постъпила? Ако някой приеме да е с теб на бала, значи изпитвате чувства.
ot edna strana te podkrepqm za tova 4e si i go vurnal no moje6e i malko po-leki4ko smisul takuv tova s naebavaneto i 2lv e mnogo prosta6ko izpulnenie pone spored men de!!! tva si e e moito mnenie
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
ei tupanar,govedo ne6tastno tva e prosto ..................
nikoi ne zaslujava takova otno6enie dori i nai-propadnalata kurva,za6toto vseki ima 4ustva,nezavisimo kakav e stanal v tozi jivot za da svurje dvata kraq.
kak moja da go pri4ini6 tva ti ima6 li surce,tq ti e kazla 4e te OBI4A-deba i idiota si.
a i malko ili mn nezavisimo 4e si bil zamesnik na gajeto i NE!!!!!!!!!! trqbva6e da postupva6 taka za ni6to na sveta!!!!!
nadqvam se nqkoi da postupi taka ta i hiledi puti po gadno s teb za da razbere6 kakvo e 4ustvoto,i da nqma koi da te sajali i pomogne da si sam!!!!!!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
nikoi ne e idealen!i majete ne stavat i jenite seki si ima lo6i strani.kakto 4u ot pove4eto tuka si napravil mnogo zle.tui 4e tq e do6la s teb na bala ti ne ozna4ava 4e 65e ima ne6to poveche mejdu vas...a ti kakvo si napravil awe neznam tui si e vasha rabota ama si napravil takla 4e tq da se chuvstva kato kurva a tq e iskala da te napravi shtastliv v noshta na bala ti..
Евала бате...и тя сега е разбрала как си се чувствал ти....всяко зло за добро![]()
OK DE,KAJI KAKVO TI E KAZALA!!!!!!!TAKA NE MOJEM DA DADEM SUBEKTIVNA PRECENKA.RAZKAZA PODROBNO KAK SI SE IZGAVRIL S NEQ.JESTOKO,PODLO,DOLNO,IZVRATENO,PREKALENO I OSHTE KUP DRUGI NESHTA,A NE SPODELI KAK TOCHNO TE E NARANILA.I AKO TOLKOVA ZLE E POSTYPILA S TEB,KAK E IMALA OCHI DA DOIDE DA TE POKANI NA NEINIQ BAL?!?!?!NESHTO NE SHVASHTAM AZ.USESHTAM IZMAMA
![]()
![]()
tva e dosta sme6no no ako pogledne6 ot neinata strana moje naistina da te obi4a...e no drug e vuprosa ako ti si izgubil 4uvstvata kum neq...Da vqrno e 4e vsi4ko se vru6ta...malko si poprekalil de za6toto ti napravo si q vzel za KU*VA ...a 6tom kazva 4e te Obi4a e taka...Posle kolko li e bilo gadno?!?!?!Se pak se zamisli malko pone ebati...
No kakto se kazva i kaza VSI4KO 4E VRU6TA NO POMNI 4E NQKOI DEN I NA TEB 6TE TI SE VURNE !!!!Ina4e
Spukvam se da se smeq
Iska6 li o6te 2 leva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АРЕ Е ТЪП ЛИ СИ КАЖИ КАКВО ТИ Е КАЗАЛА, ЧЕ ВЕЧЕ ПОЧВАМ ДА СЕ ДРАЗНИМ ТОЯ НА ЛИ ДА ПИшЕ ДЕА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()