- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичко се връща! но по много по жесток начин!
По-добре казано от това , неможе!Първоначално написано от ^HyPoCRiSy^
![]()
Искам да отбележа и още нещо.. ти сам твърдиш, че всичко се връща и то по много по-жесток начин,нали ?
Отмъстил си съвсем съзнателно, значи и на теб би трябвало да ти се върне..
Защото фразата "Фсичко се връща" е равна на "Господ си знае работата" или "Господ забавя , но не забравя", демек ,че с времето всичко се връща..а когато го направиш съзнателно (отмъстиш), значи и на теб трябва да ти се върне...за това според мен "безразличието е най-големия шамар, който може да зашиеш на някого" .
Може тя да го е заслужавала, може да е заслужавала и нещо по-лошо,а може да се е разкайвала за думите си към теб,а ти може да си пропуснал шанс за вас двамата..а аз обедено си мисля,че ти имаш чувства към нея. И все пак не е излишно да кажеш и нейните думи..
И още нещо за финал,(мисля да приключвам ,иначе по тази тема мога да коментирам много), без да осъзнаваш , по тази начин си навредил повече на себе си, отколкото на нея...даже бих казала, че си и направил немалка услуга. Ако се задълбочиш върху това , сигурна съм, че ти сам ще го разбереш.
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Според мен постъпката ти е била грешна .. това си е мойто мнение .. замисли се .. какво си постигнал, освен, че си и смазал достойнството .. Странно ми е как може човек да разсъждава така .. като се замислиш нищо не си променил в твоя полза ..![]()