.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    Guest

Как да заговорим КРАСАВИЦАТА ;)

Задачата е следната: Качвате се в рейса и на другата спирка се качва някакво момиче, което сяда на седалката пред вас. Момичето много ви харесва, по погледа й съдите, че и вие не сте и безразличен. В задачата се пита как най - удачно да заговорим красавицата

Edit: Моля БЕЗ сарказми, простотий, offtopic SPAM .... Придържайте се към темата, за да се проведе един нормален монолог.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ти:"Здрасти"
    Тя: " Здрасти"
    Ти: Виждали ли сме се някъде?"
    Тя:"ммммм май не ... "
    Ти:"Струваш ми се позната.., но може и да бъркам..извинявай ,ааааа аз се казвам ..******,приятно ми е "

тва е най-травиалното,но действа
    2 т. от правилника. Бан на профил

почваш да си играеш с косата и...
    кат се обърне не спираш да си играеш и кат те пита ко правиш - се възхищаваш на косата....
    Gott wei

Izvinqvai, no mi izglejda6 poznata ot nqkade.Poznavame lise ? I tq est. 6te otg. ne a ti 6te i kaje6 ami moje li da se zapoznaem i tq predpolagam ako te haresva 6te akje da. I posle 6te i kaje6 4e e mn hubava i 6te i poiska6 nomera na tela.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

дай ти дупна билетчето ?
    2т.системно.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от az_i_ko_we
    почваш да си играеш с косата и...
    кат се обърне не спираш да си играеш и кат те пита ко правиш - се възхищаваш на косата....
    ахахахахахаха тва е яко ,аз (ако ми се случи нещо такова ) или ще го плесна онзи или ще се захиля!

емии до сега съм го правил на ташак няколко пъти и се усмивки срещу мен... незнамм
    Gott wei

Guest
    Еми братле...духни и в ушето, обаче по-нежно такоа се едно буболечка я лази, и тя като са почеше после пак и духни, а след тва вече е разбрала че някой зад нея си праи ташак и като се обърни намръщена ти си усмихни като тоя - .

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми братле...духни и в ушето, обаче по-нежно такоа се едно буболечка я лази, и тя като са почеше после пак и духни, а след тва вече е разбрала че някой зад нея си праи ташак и като се обърни намръщена ти си усмихни като тоя - .
    и си дай бузата да и е по-лесно да ти удари шамара
    2т.системно.

Guest
    Прав си брато, забраих за бузата просто.

Guest
    Знаеш ли какво направи(естественно ако имаш това във раката де...перо) почни да е закачаш със перото във ухото ще има да се чуди какво е гъделичка xaxaxax ще бъде много яко \/

Da ne e lo6a ideq
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Ти:"Струваш ми се позната.., но може и да бъркам..извинявай ,ааааа аз се казвам ..******,приятно ми е "

точно

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Това с "Виждали ли сме се някъде?" е адски неприятно, клиширано, изтъркано и умряло...
    Лично предпочитам по-директен подход от рода на "Здравей много добре изглеждаш, искам да се запозная с теб", което определено работи, ако допадаш на момичето.
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    Това с "Виждали ли сме се някъде?" е адски неприятно, клиширано, изтъркано и умряло...
    Така е.
    Проява на абсолютно всякаква липса на въображение.

А иначе много би ме израдвало някой да направи както BAD_GIRL_ преди правеше - иска ми запалка, пали си, а при следващата си цигара си вади запалка и ме гледа и се усмихва. Хахахаха Колко гаджета си е "хващала" така... Та те после сами идват и се запознават с нея. Що пък и обратното да не става?

А пък веднъж едни момчета дойдоха да се запознаем и използваха точно "Не се ли познаваме от някъде?" обаче май наистина настояваха, че се познаваме и твърдяха, че ходя в Амор. Та както и да е де...симпатични бяха, ама много ме издразниха с това, а веднага след това дойдоха едни други, които подробно ни разпитваха как ни "влизат" момчетата (как се запознават обикновенно с нас де) и ни обясняваха, че някаква анкета правили и някви такива работи - незнам истина ли беше или просто искаха да бъдат "по-оригинални".

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от girlpower

точно
    Може да е изтъркано,но действа безотказно!А онова със запалката също беше яко,но едва ли е добра идея за запознанство В АВТОБУСА.

Опс, нещо съм се разсеяла. Ама става за спирката.

Цитирай Първоначално написано от maybelline

точно
    Може да е изтъркано,но действа безотказно!А онова със запалката също беше яко,но едва ли е добра идея за запознанство В АВТОБУСА.
    Много тъпичко и банално ми се струва....не е ли най-добре направо да и кажеш...
    -Здравей, искаш ли да се запознаем.

и тя ако си те хареса няма да откаже, а ако не и да и обясняваш, че я познаваш пак ще те отреже.

Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от maybelline

точно
    Не се засягай, ама нещо не ми стои, при положение, че отдавна си нямам работа с 14-15 годишни... не искам да обидя никого от посочената възрастова група, но там определено шанса да "действа безотказно" е по-голям

Супер фен
    Град
    аз казах че е травиално! но и най-често използвано!а иначе найстина можеш да отидеш и просто да и кажеш :" Здрасти,сладка си,може л ида се запознаем(хаха тва също ми се струва изтъркано..нз що )

Град
    Yet to be revealed
    Не че е много оригинално, но поне няма да се правиш на (по-скоро да покажеш, че си) идиот...

И не знам за вас, но мен посочената среда (в рейса) не би ме вдъхновила за кой-знае каква вербална еквилибристика...

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Vai puk az da vi kaja kakvo nikoga ne trqbva da pravite na edno momi4e za da ne q izkarate izvan koja V petak az i moita pr. se pribirame i edna grupu4ka mom4enca minavat pokrai nas i ediniq ot tqh me udari po dupeto i az ni6to ne kazah prodaljih si i sled malko pak sa6tiq zad men i me u6tipa vah napravo pobesnah nahalni hora zna4i stna sme6no i se hilq s palno garlo i mu vikam na teb mai ti lipsvat parvite 7 godini i toi nekvi filmi mi vkara tam.Prodaljavame ni da si varvim s moita pr. i pak use6tam oneq nahalni ra4i4ki na moite zadni 4asti togava pak ne idarjah i se rassmqh 6toto toi nakav bahti lekiq 4e i s kriv nos ujasss napravo 4ak do bloka na pr. ni izprati 4e ne6e6e i da si hodi i az mu vikam kvo iska6 i toi svirka vaaaa eitogava naistina se qdosah i ne izdarjah i mu vikam vij kvo do sq be6e sme6no parvo ima6 ujasen nos vtoro kato cqlo si grozen i nahalen ne6toto koeto mnogo mrazq v 1 mom4e e da e nahalen kato teb i mu udarih edin 6amar i go udrah s nokti i si zaminah s moita priqtlka. MOMI4ETATA NE OBI4AT DA IM SE SVALQT GROZNI MOM4ETA ZAPOMNETE GO TVA NAI-POSLE I NI USTAVETE NA MIRA
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Град
    Yet to be revealed
    И сега... грозните да мрем в кофите, така ли излиза

Град
    Hanalulu
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

.: machoka :.
    sHaNo StyLe

Супер фен
    Град
    София
    Хах...тука май се почна с комплексарщината...както и да е ...да не се отплесвам...
    Тъпичко е тва да тормозиш някой в рейса,мен ми става смешно,докато в един момент не ми кипва и почвам да гледам лошо...тогава забрави да се запознае някой с мен...направо гоня с поглед...
    Примерно мен би ме изкефило нещо от рода на някво мило такова да те гледа някой (но не натрапчиво) и да ти каже примерно "много си сладка.имаш хубава коса/очи...не знам си кво...ще ми кажеш ли името си" и такаа....ако не е някво натрапчиво-може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си