- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq e alkoholnata napitka ot koqto nai mnogo se napivash ???
I koq ti e liubimata alkoholna napitka apak i ne chak tolkova alkoholna
????????
nai mnogo se napivam ot rakiq ahhahahha no ne mi e liubima alkoholnata napitka ot koqto se napivam i q obi4am e Vodka Flirt ili FINLANDIA
ili ot Jim Beam Uiski
sahsto obi4am Shark i Red Bull dava krilaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....
az pyk nai obi4am flirt -4ista s kola ili sok kasis ili sys sprite
syshto taka i da piq chisto flirt sys zelena qbalka mm obojavam q.....
P.S na4inaeshta sam oshte vse pak sam na 12![]()
Любимото ми е БЕЙЛИС
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
vodka s anans, beilis, 4erveno vino prez zimata![]()
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
az ne sum mn na TI s alkohola,no mi haresva 4ervenoto vino,martinito,vodkata sus sok ot kaysiq
Аз съм на същото мнение.Ракията също ме напива самоче за да ме напие трябва да пия доста повече от нормалното,но пия ли ракия,водка,бира заедно от 5 чаши немогат да ме съберат.Първоначално написано от {: SlaDka SlaDuRaNa :}
Иначе обичам водка Флирт и както каза ти финландия супер са.
А за енергиините напитки - обичам ги всички.
П.С. Пиши ми на имейла - the.mystic.hacker@gmail.com или влез в канал #ShadowRealm ника ми е themystic да се запознаем!
аз обичам водка,текила особено много
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
mi napivam se ot prili4no koli4estvo vodka a pak nai obi4am birata![]()
Най си обичам зеления Smirnoff или Sobieski с ябълково сокче.След 4-5 големи сменям сока с Red Bull и влизам доволно в екшъна.Иначе най-много се напивам от текилата.Не знам защо но винаги повръщам като пия текила![]()
[quote="{: SlaDka SlaDuRaNa :}"]
nai mnogo se napivam ot rakiq ahhahahha no ne mi e liubima alkoholnata napitka ot koqto se napivam i q obi4am e Vodka Flirt ili FINLANDIA
quote]
Aliiiiii ne dumai...ot vodka flirt ima ujasni spomeni....ili po-skoro nqmam spomeni....hmmm![]()
Аз най-много се напивам от ракия, абсент и добро уиски...
а водка Flirt като пиеш малко по-дълго време и въобще не лови много...
Пия, каквото има...демек всичко що има алкохол в него ме кефи.
П.П. Е, на бира, водка, пелин, вино, ракиджоза...не мога да откажа въобще.![]()
Ami liubimite sa mi uiski i vodka no nai mn se napiva ot vodkata.
Руската кола и Женската уста се затварят само с ритник!!!
ракия(в нашия край много си я тачим), водка, уиски, бира - тфа обичам аз...смесено може би с мекия пушек от някоя дебела и мазна пура....
"Шок"-четата косят ливади.
Най-много се напива човек от високоалкохолни напитки естествено-водка и ракия стават. Ако смесиш с бира няма да се напиеш по-бързо, но ще ти е много по-гадно усещането после. Ако не ядеш нищо също ще се напиеш много по-бързо. Интересно обаче, че коктейли мен лично не ме хващат. Дори след 3-4 големи почти никакъв ефект. А има всичко вътре-водка, ром, текила, ликьор, скоч, коняк, уиски и незнам си кво още.
Иначе най-много обичам да смуча водка.![]()
Tekila,Absent,Mastika.... hvyrlqt me v ty4
Posle ima qko![]()
![]()
![]()
От бира и винце![]()
MI MOJE DA SE KAJE 4E UISKITO MI E MNO LIUBIMO MOJE I TAKA DA KAJEM ZA TEKILATA I DJINA S ZELENA QBULKA
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
az lichno se napivam nai-mnogo ot rakiq.. drug pyt sym smesval 6-7 alkohola.. nishto mi nqma, no vednyj... izpih 100 rakiq na eks i posle oshte 100 normalno zaedno s oshte 4-5 vida alkohol... i gledah matricata na 3D))
sex on the beach![]()
![]()
![]()
Най - много май се замайвам от ракия (особено, ако е домашна)! А иначе най - много и най - често пийвам водка с портокалов сок или ананас, текила, а сега лятото повече биричка.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!