- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq e alkoholnata napitka ot koqto nai mnogo se napivash ???
дам от ракията мн лесно се напиваш, ама на вкус не я бива много.. аз съм намерила решение де - ракия с компот и прасковкатва една вечер с 1 фр го бяхме измислили и го пробвахме
наистина придава по-мек вкус
иначе любимото ми е водка с бира и сок: 3 в 1също така шнапса не е лош, на мен супер мн ми харесва
![]()
и естествено, не на последно мястоsEx On ThE bEAcH
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
аз ОБОЖАВАМ текила и коктейлино наи лесно се напивам от текилаааа
Черен Джак, прилично охладен в фризера
Най дебелата пура на света
най яката мацка на света
Gott wei
Хехе, то тва е чиста водка.Първоначално написано от honey_reflection
lubimata mi napitka ami tova sa uiski vodka i djin no moje bi na parvo mqsto uiski(black ram)
nai mn sm se napivala ot uiski i to jeam beam
Водки------всички български т.е ментетата![]()
THUG LIFE---------------------The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody
ООО най-много се напивам от BG уискита ХаХХа както казаха ментетатаНо любимите ми алкохолчета са Водките,Бакарди,мента със течна сметана
ДА ЗНАЕТЕ ГОЛЯМА СЪМ ПИЯНИЦА
![]()
zavisi ot tva kvo si pie6 poprincip-imam priqtel koito moje da izpie butilka vodka i ni6to da mu nqma i da cokne edna biri4ka i da se trupqsa. az predpo4itam vodka jin i tekila kogato ne iskam da se otreja i razni bozdugan4eta kogato mi e tejko na du6ata
**editПървоначално написано от sk8er_girl
Не е вярно, то алкохола си е еднакъв каквото и да пиеш. Важно е количеството и %-та.
Rqdko piq i vse pak haresvam vodka s razli4ni razrediteli,vermut,likior i bira,a nai-mnogo sam se napivala ot uiski i rakiq.I {: SlaDka SlaDuRaNa :} ti mi obe6ta ne6to sled edin rojden den na edna na6a priqtelka oba4e si zabravi obe6tanieto!!!![]()
vodka i yiski![]()
![]()
az ti kazvam kva e brutalnata realnost bez da se zamislqm nad toq paradoks... moje v drugar4eto ne6to da e sbarkano no tva ne mu se e slu4valo edin i dva pati...naistina ne znam kak e vazmojnoПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Еми аз лично съм подобен случаи. Почти винаги пия водка и то в големи количества. От друга страна не обичам бира и пия рядко, но никога през живота си не съм се напивал от бира.Явно си е до човека.
Бира и водчица ама и уийскито ми харесва!
ami Karlovarska-BECHEROVKA
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
nai mnogo se napivam ot vodka kakvoto 6te da e i i meraklisko vino
ama nai qko si e da si piq biri4ka
Спиртаки: Етилов спирт 95% + вода (или друг разредител). 1 част спирт, 2 части разредител. Не е силно - има абсолютно същия вкус като водка ”Флирт” (хехе.. или водка ”Спирт”). 5-6 големи глътки са ми достатъчни за да ходя на зиг-заг, да съм на прага на драйфане и въобще.. Пиянство и половина. Една приятелка, която адски адски трудно се напива (бутилка и половина Мерло и нищо й нямаше) се напи с 300 мл СпиртакиНо все пак трябва да се внимава.. Напива двойно по-бързо и лесно, евтин е, но е и много много вреден :/
Аз от всичко се напивам няма определен елексир но който да издържам може би шампанско мога да лупна две три бутилки,пък и съм слаб пияница рядко пия несъм се напивал от години.
R&B![]()
2т. системно
Най-многу от бира смесена с някакъв друг алкохол....
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
R&BПървоначално написано от sOutH^pArk
![]()
2т. системно