- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq e alkoholnata napitka ot koqto nai mnogo se napivash ???
Водка и Уиски в големи количества![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
водка флирт...от тоя спирт тряя си големо куче за да не се напиеш!![]()
Глупости... тая водка въобще не може да се сравнява с някви други алкохоли... пиеш 5пъти и вече почва да не хваща... аз първия път като пих и си изповръщах всичко, дет имах в менПървоначално написано от forrzi
ама след няколко напивания от половин голяма бутилка се чувствах все едно съм изпила две бири... голям боклук е тая водка...
Защо ли имам чувството,че половината форум въобще не е опитвал нещо по-различно от водка, бира, мента и джин... и тук-таме се появява някое "камикадзе" с ракия и уиски![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
nai mnogo se napiva6 kato smesva6 alkohola,bira s vodka i glavata te blaska mo6tno.
айде бе!Първоначално написано от wan`a`doo
тфа мене ме хваща-винаги!
не броя колко пъти съм пила от тая гадост,ама я пия точно за да се напия
щото за друго не става
а иначе водка с бира е лекинко гадно
Всичко зависи как пиеш![]()
ami nai-mnogo ot martini....shtoto mi e mnogo vkusno i kato se pochne..(bianco)
oHhhh skriii se ve4e s tova R&B be..Първоначално написано от Amayo
A po temata -->vodka i tekila
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Taka e.. za tova ne go piq ve4e vodka i bira za edna ve4er .. 4e na drugiq den iskam da mi smenqt glavi4kataПървоначално написано от Анонимко
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
облак![]()
ЧИСТА РУСКА ВОДКА
Любимата ми е мартини и вермут, а най-много съм се напивала от водка...по разбираеми причиниМай все менте я улучвам
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
абе квото и да пиеш на гладно водка лайна .. дори и бира моеш да се докараш до токсикология..
hahaha verno si eПървоначално написано от niGGa
![]()
a puk i zavisi az primerno moga da se napiq ot bira i to samo ot 1 ili 2 4a6i
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Хора едно да знаете - ако искате да имате поне някакви савсем бледи спомени какво сте вършили предната нощ не смесваите много бира с още по-голямо количество текила която я пиете на екс защото тва те отрязва на секундата,дори и не усетих да сам пияна майна
![]()
а иначе пия сичко освен водка щото ако го смеся с някакав друг алкохол става грозна гледка...ехх колко може да си пише по тая тема![]()
хахаххаха аз мога да пиша повечее ...щото се пак ти не помниш нищо !
![]()
![]()
![]()
oooo ot tekila se razmazvam mnoogo, ama predi tva obiknovenno sum pila ne6to drugoo, ina4e su6to mn se bqx narqzala s bira i rommnogo qko be6e posle, ina4ee vsqkvi smesicii mi deistvat po podoben na4in, primernuuuu rakiq,rom,bira,uiski
qkoooo
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
nai se nokautiram s tequila,a nai obicham gin-beefeater sas sok grapefruit ili absolut-mandarin i red bull bez zahar![]()
![]()
Водка флирт ,бира всякаква . . . уиски такоа
"Флирт" е толкова будкаво нещо... ужас. Ама Смирнов е друга работа... особено зелената ябълка. Най-много се напивам от текила... много мразя! Ама много!!! инацхе пиа много бяло вино, обикновено шардоне. Мразя бира. А безалкохолно...натурални сокове и бяло фрапе...
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
те така се става човек! няма бира!Първоначално написано от Whisskas
като се кефиш на ракията пукай бензин -> 1 към 1 ракия и мента(алкохолна мента!) и зависи от количеството на алкохола - 1,2,3 или 4 пакетчета Нескайфе 3 в 1! еи тва кат имаш не три трябва екстази, не ти тряа херца и пак си в рая
Еми той от тея Български буклуци можеш от 2 чаши водка да си леш пиян...но мен лично най много ме напива чист джин(говоря за качествените питиета)
Руска водка - не.
Ако говорим за алкохол (чист), може би ракията - 65 градусова, домашно приготвена.....един приятел беше донесал на Нова Година....еми пих 50 грама и имах трудности със ставането от стола. Иначе ром - здраво удря. А ако някой е решил да се матира тотално - бира+водка+текила+ром+масти ка.
Ползва търсачката.
ми с бира... щот само тва пия :Р а най-бързо ме хваща джин с кола
...Bear Me The Light
...
Пиеш 1-2 бири... После 100-200 коняк... После пиеш още 6-7 бири и ако си го изпил за 2-4 часа като вкараш после 1 литър вино оставаш на място за остатъка от вечерта... Ако ти е слаб стомаха не е лошо да имаш легенче...