.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113
    Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Водка и Уиски в големи количества

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    водка флирт...от тоя спирт тряя си големо куче за да не се напиеш!

Цитирай Първоначално написано от forrzi
    Глупости... тая водка въобще не може да се сравнява с някви други алкохоли... пиеш 5пъти и вече почва да не хваща... аз първия път като пих и си изповръщах всичко, дет имах в мен ама след няколко напивания от половин голяма бутилка се чувствах все едно съм изпила две бири... голям боклук е тая водка...
    Защо ли имам чувството,че половината форум въобще не е опитвал нещо по-различно от водка, бира, мента и джин... и тук-таме се появява някое "камикадзе" с ракия и уиски
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    nai mnogo se napiva6 kato smesva6 alkohola,bira s vodka i glavata te blaska mo6tno.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    Глупости... тая водка въобще не може да се сравнява с някви други алкохоли... пиеш 5пъти и вече почва да не хваща... аз първия път като пих и си изповръщах всичко, дет имах в мен ама след няколко напивания от половин голяма бутилка се чувствах все едно съм изпила две бири... голям боклук е тая водка...
    Защо ли имам чувството,че половината форум въобще не е опитвал нещо по-различно от водка, бира, мента и джин... и тук-таме се появява някое "камикадзе" с ракия и уиски
    айде бе!
    тфа мене ме хваща-винаги!
    не броя колко пъти съм пила от тая гадост,ама я пия точно за да се напия
    щото за друго не става
    а иначе водка с бира е лекинко гадно

Guest
    Всичко зависи как пиеш

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami nai-mnogo ot martini....shtoto mi e mnogo vkusno i kato se pochne..(bianco)

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    R&B
    oHhhh skriii se ve4e s tova R&B be..
    A po temata -->vodka i tekila
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nai mnogo se napiva6 kato smesva6 alkohola,bira s vodka i glavata te blaska mo6tno.
    Taka e.. za tova ne go piq ve4e vodka i bira za edna ve4er .. 4e na drugiq den iskam da mi smenqt glavi4kata
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    облак

ЧИСТА РУСКА ВОДКА

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Любимата ми е мартини и вермут, а най-много съм се напивала от водка...по разбираеми причини Май все менте я улучвам
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

абе квото и да пиеш на гладно водка лайна .. дори и бира моеш да се докараш до токсикология..

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    "Шок"-четата косят ливади.
    hahaha verno si e
    a puk i zavisi az primerno moga da se napiq ot bira i to samo ot 1 ili 2 4a6i
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Град
    do iztrezvitelnoto :)
    Хора едно да знаете - ако искате да имате поне някакви савсем бледи спомени какво сте вършили предната нощ не смесваите много бира с още по-голямо количество текила която я пиете на екс защото тва те отрязва на секундата,дори и не усетих да сам пияна майна

а иначе пия сичко освен водка щото ако го смеся с някакав друг алкохол става грозна гледка...ехх колко може да си пише по тая тема

Guest
    хахаххаха аз мога да пиша повечее ... щото се пак ти не помниш нищо !

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    oooo ot tekila se razmazvam mnoogo, ama predi tva obiknovenno sum pila ne6to drugoo, ina4e su6to mn se bqx narqzala s bira i rom mnogo qko be6e posle, ina4ee vsqkvi smesicii mi deistvat po podoben na4in, primernuuuu rakiq,rom,bira,uiski qkoooo
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

nai se nokautiram s tequila,a nai obicham gin-beefeater sas sok grapefruit ili absolut-mandarin i red bull bez zahar

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Водка флирт ,бира всякаква . . . уиски такоа

"Флирт" е толкова будкаво нещо... ужас. Ама Смирнов е друга работа... особено зелената ябълка. Най-много се напивам от текила... много мразя! Ама много!!! инацхе пиа много бяло вино, обикновено шардоне. Мразя бира. А безалкохолно...натурални сокове и бяло фрапе...
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    На последните няколко купони...пия ракия
    Уж е отвращаващо,гадно,тъпо,т.н. пък...доста доволно се смазвах =)))
    А бира...трябват ми 6-7 бутилки(стъкло) за да се напия Бай дъ уей,ходих на купон,на който нямаше капка бира
    Иии...се наковах с 400 г домашна ракия
    Потреееес
    те така се става човек! няма бира!
    като се кефиш на ракията пукай бензин -> 1 към 1 ракия и мента(алкохолна мента!) и зависи от количеството на алкохола - 1,2,3 или 4 пакетчета Нескайфе 3 в 1! еи тва кат имаш не три трябва екстази, не ти тряа херца и пак си в рая

Еми той от тея Български буклуци можеш от 2 чаши водка да си леш пиян...но мен лично най много ме напива чист джин(говоря за качествените питиета)

Повече от фен
    Руска водка - не.
    Ако говорим за алкохол (чист), може би ракията - 65 градусова, домашно приготвена.....един приятел беше донесал на Нова Година....еми пих 50 грама и имах трудности със ставането от стола. Иначе ром - здраво удря. А ако някой е решил да се матира тотално - бира+водка+текила+ром+масти ка.
    Ползва търсачката.

ми с бира... щот само тва пия :Р а най-бързо ме хваща джин с кола
    ...Bear Me The Light...

Guest
    Пиеш 1-2 бири... После 100-200 коняк... После пиеш още 6-7 бири и ако си го изпил за 2-4 часа като вкараш после 1 литър вино оставаш на място за остатъка от вечерта... Ако ти е слаб стомаха не е лошо да имаш легенче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си