- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koq e alkoholnata napitka ot koqto nai mnogo se napivash ???
Napravih greshkata naskoro da si napravq "kokteilche" sas vodka i jin... Est parvo pih ednoto i posle drugoto obache efekta beshe glavozamaivashtSamo deto na sutrinta ne mi beshe mn qko
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
коя сутрин е яка?!Първоначално написано от kAdrOkoSkA
You cannot kill what You did not create !
Feel FREE to FREE yourSelF Forum
Какво е ненормалното да си ненормален?!
От ликьорите,понеже те са сладки и сама не усещаш колко и как бързо ги пиеш...както и текилата на екс на екс и изведнъж кат те хване![]()
БЕЙЛИС![]()
аз 1-2 пъти съм се напивала и от нова година на сам не съм близвала алкохал/тогава смесих ракия,водка,вино и бира в големи коли4ества -страааааааашно главоболие слад това и никакъв спомин/
обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!
най оби4ам бейлис ром и разни коктейл4ета ама ина4е най ме фа6та май от водката....а и забравих да каже 4е ся съм се зарибила мн по бадемов аперетив(не зн дали сте го пили оба4е е не6то страхоооотно)
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
мента
emi vodka 4ista de![]()
Hehehe ami ot rakiika mno barzi4ko me hva6ta.Na edin rojden den pih uj 3 4a6ki po malko po malko i izvednajako drunk
Ot tekila sa6to me hva6ta burzo.Puk za Shot-tove da ne govorim.3 malki shota i sum deadth
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Mary Jane с coca-cola![]()
текилкаа![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ракията най много ме радва иначе най много се напива от абсент....20 максимум 30 грама и си под масата....не съм пробвал ама така съм чувал
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ЧУВАЛ БИЛ! КАТ СИ САМО ЧУВАЛ МЪЛЧИ ВЕ!!!
Абсента не се различава кой знае колко от другите алкохоли... Има няколко допълнителни билки и това е... От 20-30г нищо няма да стане...
az moga da izpiq 10 uiSkita kato samo leko za6amatim.. no po4na li da piq mastika.. 1 4a6ka na ekS i posle neznam ko stava..
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
rakiq i tekilanemoga da ponasqm na toq alkohol
![]()
-= LAUTA-ARMY =-
the usual suspect
will never die 1936
Мастика...
който каже бира ще му се смея много
2, 11 и 8 точка системно - бан
винаги ме хваща домашната ракия и текила бум, ама мн якобензина са ми го правили 1 път, още не мога да си спомня как съм оживяла след тва, но горещо го препоръ4вам, ако някой търси силни усещанияПървоначално написано от sl1ck3r
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ami vodka Flirt Green Apple+malko tekila sus sprait=ne moga da stana ot stola
eeee aree nqkoi put da si napravimmmПървоначално написано от alice sw
![]()
nai-mnogo me omaiva tekilata![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
По принцип не пия много и често, но най- много ме хваща домашната ракия...
mi az si obi4am na mnooo wisky ama i vodka s qbalka me kefi abe tam kwot mi dadat 6e piq![]()
![]()
аз от много натравяния не мога да пия 4иста водка или уиски![]()
ина4е ве4е 6те си зимам водка флирт с ябълкаа и сок4е от ябълка и 6е мие перффффхехе
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!