- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбация = увеличаване на размера ?
Хаха...пълни глупости! Митове и легенди...Не ставайте наивни,момчетаАко беше толкова лесно всички щяха да бъдат с големи ...
![]()
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Да ве точно, и аз като ядох НЕСКУИК всеки ден станах 2 метра висока![]()
![]()
Малко логика тряа да има в тези глави бе сладури
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
Аве нито комси илизат по дланите нито нищо пера си от 3 години по 1 на ден и си ми е гот ахахах ела ма фаните за чепа ако не ви отарва казвам ви косми мосми не излизат лъскайте без да ви пука.....
ВСИЧКО Е ДО ВРЕМЕ,САМО ЧИКИИТЕ СА ВЕЧНИ!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
to ako stava6e po-golqm ot 4ekii moq sega da stiga do New York![]()
![]()
![]()
anubite rulzz
Ah vie neobrazovani horica zna4i kogato luska6 sledovatelno ti se pulnqt sudovete na penisa s kruv i kolkoto po 4eto luska6 sudovete se raz6irqvat i ti stava po-golqm u4ete se ot batko vi koito ve4e ne se zanimava s takuv biznes no mu e golqma rabotata![]()
![]()
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
То е ясно, никой не е казал, че със сантиметри расте... По тази логика ефектът може изобщо да не се забележи, все пак с възрастта така или иначе си расте ...Първоначално написано от Klizmata
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Да, бе...по тази логика на един бивш трябва да е огромен. Това, което казвате, е вярно, на този принцип са помпите. Обаче това би помогнало за по-пълна ерекция, за размера - не съвсем.