- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- znaqt li va6ite?
...ne mi prechi che trqbva da sm vnimatelen ami me e strah da pribiram v nas kvoto i da e i samo trqa tursq kasheta...inache bashtata beshe navitak da mi prai test za narkotici...ama mai mu mina[btw - az sam treva pafkam po chesto, 2-3 raboti sm vzimal ama samo po 1 put za proba]Първоначално написано от sk8er_girl
първо подкепям тезата че наркотици са солта колата и други неща но те са безвредни или поне повечето от тях истинските наркотици са хероина марихуаната амфетамините и др подобни и спорид мен боцкането е най-опасно а пристрастиш ли се...лично аз не ползвам наркотици и не смятам да опитвам
![]()
Ako postavim taka vyprosa az vzemam narkotici pod formata na kafe(po-to4no 3 v 1) i coca-cola.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Probval sam treva no ne mi haresa za dr narkotici nz cigari pusha ot vreme na vreme i alkohol s1shto.az sam na 13 ae 4ao
Да, знаят 4е пуша трева, когато ме попитаха за пръв път гордо си признах, после последва нау4но-образователен разговор с елементи на разсъждения относно това кое е вредно, кое не е и кое е право на избор, колко струва тревата и как се отглежда, след което ме оставиха да си гледфам трвева вкъщи и даже ми поливат растенията , докато съм на море или на планина![]()
![]()