- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рекорд за най-дълго спане
Туко що видях съседната тема и на мен ми стана интерестно.
И така...колко часа ви е най-дългото спане?
11 tochka deaktiven profil.
15 4asa
Най-дългото ми спане е около 16 часа. Това се случи след као ходих на басейн и бях страшно изморен и си легнах около 4 часа след обед и ме събудиха около 8 часа сутринта. Когато ме събудиха си мислех, че още е предишният ден вечерта.
11 tochka deaktiven profil.
15 след една разбивация със наргиле =)
13-14 часа тва беше след купона на нова година
2 т. системно.
moje da se kaje po4ti 36 h edna sedmica ne bqh spala tyi akto ne bqh w strana i celiq pyt na wry6tane po4ti go prospah
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
13-14 часа
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
веднъж като по-малка бяхме отишли на море с нашия и той отиде да гледа мач в една кръчма, пък приятелчетата нещо се бяха дянали някъде и аз от скука си легнах още в 8 часа вечерта, а на другия ден станах в 1 и половина на обяд![]()
![]()
а иначе, още когато са ме карали да спа на обяд, слагали са ме в леглото някъде в 2 часа и съм се събуждала на другата сутрин към 10 часа![]()
баси сънливката се оказах :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Лягам 6 сутринта след рожденият ми ден...яко размазан.... тва е на 1-юли сутринта в 7 на село...планина тишина...и станах в 5 сутринта на другият ден![]()
миии....снощи май ми беше най-дългото спане...заспах в 9 и станах към 11...![]()
Съвпадение.Аз когато спах толкова,беше защото бях болна.Първоначално написано от Whisskas
vednyj stranno za6to dokato si gledah seriqla trima bratq ti sestri ot 5 4asa {be6e mn otdavna} i sym zaspala na divana i to sys hamstera mi 6toto prez tva vreme si i graikah s nego.i se sybudih 11 4asa sutrintaa pyk hamstera izbqgal i trygnal kym banqta maika mi togava bila v banqta i vratata polu otvorena i toi vlqzyl i malko sa poomokril 6toto po zemqta imalo voda i mama go pomislila za plyh v pyrviq moment i sa zarkre6tla i ba6ta mi go vzel i go napyhal u akvariuma.sutrinta kat mi go razkazvaha sa pobyrkh da sa hilq.ops tva ima6e li ne6to o6to s temata
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
az pak makar i da obi4am da spa
ne mi se otdaava mnogo
max sam spala 13 4asa
nqh nqh nqh![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
От 3 следобед до 8 сутринта
Нямам спомени, може би защото е бил след някое от зверските ми напивания, комбинирано с недоспиване, което при мен е ежедневие.![]()
20 часа, тогава бях мъртва, понеже заминавах за Холандия тогава, първо
бях на една кръчма с тия от моя клас, през деня отидох за последно до даскалото, после си събирах багажа, след това отидох на друг купон, пак по тоя случай, и на двата вилянх много, най- накрая за десерт полета от тука до Амстердам и там докато се оправя тра ла ла, мноол ми се събра и като се трупясах....на другия ден се чувствах така, все едно са ми скачали директно по мозъка с Wermacht.
Give me your best shot motherfucker!
хммм...около 24 часа...![]()
от 5.30 (следобед)до 5.00 (следобед)
бахти мързеланата
mmmn nai az 6te biq rekordite ot vas ahXAHxAhaxhg mi...zna4i....prejivqh edin incident i bqh vav koma 8 sedmici aHXAhxahax)sledovatelno blizo 8 sedmici sam spalaa HXAHXA
Okolo 17 chasa, zashtoto sushtiq den se pribrah ot Franciq i bqh trup.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
13 часа, след Новогодишен купон.
Абе тука има много поспаланковци![]()
![]()
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
След случката, която описах в предишната тема спах 18 часа...
The art of love is not to let your heart get broken !