Такаа. Бих искал бързо и ефективно да разреша 1-2 проблема. Лято е все пак... тъй като усещам как вече започнах да се отклонявам ще драсна за какво става въпрос, като м/увременно ще се опитам да структорирам request-a ми за да ви е по лесно да драснете отговор след това.

Подредил съм нещата в зависимост от важността им

1. Гърди

Споменах ли че съм момченце? такова..мъж ии естествено е на лице един проблем - окосмяването предложете ми няколко начина за отстраняването на излишното...сещате се.

1.1 Депилиращ крем(или както се нарича..поправете ме ако съм объркал наименованието) - мислех да използвам този метод. Просто ми е най лесно и най удобно - чакам 15 минути и стържа но! най важно е ефекта да е добър - искам гладки гърди все пак а не да...бодат като брада и освен това да държи няколко дни.

1.2 Кола маска - това май е най ефективния метод но усложнява нещата доста. Първо че не бих отищъл някъде за да ми направят кола маска - малко ми е неудобно. Второ че предишния метод е по удобен...освен ако няма вариант изпълним при домашни условия. Ако не се налага предпочитам да не се стига до кола маска.

пак казвам, това ми е много много много важно, не искам да се излагам

2. Коса

Амии...не знам тук едно съветче няма да е излишно. търся мъъничка промяна, по принцип ходя с доста къса коса и искам малко да разнообразя. Нямам нито време, нито желание да пускам дълга ноо примерно ако ми предложите 1-2 варианта за оформянето на косата няма да ви се сърдя

----------------------

Мислех за още 1-2 неща да питам но ми е късно ако се сетя..ще допиша утре надявам се да помогнете..хора важно ми е все пак искам да направя добро впечатление по всички показатели :P вие сте на ред