- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас коя е причината хората да изневеряват?
от липса на акъл![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
:Lipsata na DOstatu4no Obi4 v Tozi Koito Izneverqva
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Напълно съм съгласна!!Първоначално написано от Bisollini
awe skukata![]()
Добре, на мен как за 1 година не ми е притрябвало разнообразие? Разнообразието в секса не се вкарва трудно.Първоначално написано от sensa
Хаха повечето казват че физическата изневяра ( демек за хората които го правят само за секса ) не била страшна ама като хванат другата половинка да изневерява в 99% от случаите скъсват.Интересна работа
![]()
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
Според мене изневярата се получава при слаба характер или просто липса на отношение между двамата.Ако държиш на някой човек достатъчно никога не би изневерил.Просто това е предателство спрямо неговото доверие.Винаги това може да се скрие но не и от съвестта ти.Другото е просто когато нямаш принципи и лесно се поддаваш на провокации.Това просто значи че си изключително слабохарактерна личност а това не е много полезно.
Изневярата като цяло според мене е нещо което не би трябвало да се крие и да се стига до изневяра.ПО-добре отиди и кажи на човека че не го понасяш или нямаш нищо към него и се разделете а не да рпавиш глупости.Такива постановки че само за едното ебане илиз абивка и край,нали после бил/а с тебе и се връщала обратно са опостановки за червейчета.
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
Напълно съм съгласна с теб.Ако изневеряваш значи не обичаш човека,с когото си.Щом можеш с лека ръка да унищожиш всичко между вас.Първоначално написано от Kill Zone
az ne govorq za edna godina, a za savmestno sajitestvo 5, 6 godini. no vsi4ko si zavisi ot samiq 4ovek , kak vazpriema ne6tata i kakvi nujdi imaПървоначално написано от `Death`Whore`
Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
A vqrva6 li v jivota sled lubovta?
ами един висок, с хубав тен, мускулест, галантен кавалер.. може да ме накара да изневеря..
а като абстрактно понятие физическата изневяра се подтиква от еднообразието.. да не кажа по-тежката дума СКУКА
изневярата базирана на чувства се поражда от яд, тя става когато нещо не върви
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Перфектното к***енско изказване-галантен кавалер с тен и мускулиПървоначално написано от santRi
![]()
![]()
И заради него унищожаваш връзка,градена в продължение на месеци,години?Това ли би получил човека,който е до теб и те ОБИЧА за разлика от теб самата?Омръзна ми да повтарям,че ако ОБИЧАШ някого просто нямаш нужда от НИКОЙ друг,за да си щастлив!ИЗНЕВЯРАТА Е АНТОНИМ НА ЛЮБОВТА!
хехехПървоначално написано от zoben_pitbul
имам късмет и сега съм с точно такова момче заради което бих изневерила..
някои сме родени с късмет
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Vseki si ima sobstveno mnenie.. vseki vijda neshtata po razlichen nachin.. Az lichno priemam iznevqrata i mislq che dori trqbva da q ima.. S teb sme dvama razlichni choveka i mislim po razlichen nachin.. Nqma da me ubedish che tfoite vijdaniq sa po pravilni ot moite..Първоначално написано от zoben_pitbul
![]()
mnogo moje da sa pri4inite,koito mogat da nakarat xorata da izneverqvat...naprimer:kogato iskame raznoobrazie;kogato ne6tata mejdu dvama du6i ne varvqt dobre...na ediniq mu pisva da tyrpi sazdaloto se polojenie i moje bi e sviknal s 4oveka do sebe si,no vse pak izneverqva;kogato iska6 da otmysti6 sled kato si bil prekaleno dalboko naranen ot otsre6tniq 4ovek i t.n.
obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!
Първоначално написано от Nadelina
Неделинкарадвам се че сме на едно мнение
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Ако партньорът не може да задоволи нуждите ти, или караш соло, или се разделяш с него и търсиш друг.
Ne e tochno taka.. Do teb ima chovek koito naistina obichash - mil,korekten,toleranten,kavaler, ti jiveesh s misalta za nego.. i ne mojesh bez negovoto prisastvie.. No idva edin moment v koito ti se iska prosto zaradi chuvstvoto.. i sporta da usetish neshto razlichno.. da dokosnesh chujda plyt.. kogato doide tozi moment.. mi se obadi .. I togava she vidim dali da izneverish znachi che ne obichash..Първоначално написано от `Death`Whore`
Не съм човек, който прави нещо само за спорта, нито съм човек, който иска постоянно да опитва нови неща.
Или липса на чувства,или изневяра просто за спорта ... Имам си приятелка която обичам,но на морето 100% ще търся нещо различно за спорта ... И мисля че тва са единствените 2 причини !!!
![]()
Деца, сексът не е спорт. Сексът е споделено удоволствие с любимия човек. Когато го осъзнаете, ми се обадете.![]()
pri4ini za iznevqra mntma6tenie lipsa na zdrava vrazka gradus4eto sa6to v pove4eto slu4ai i tn
несигурност и търсенето и
.........ЦСКА........
Kogato chovek ne poluchava vsi4ko ot koeto se nujdae toi go tyrsi drygade,kogato ima nujda ot raznoobrazie,kogato vsashnost ne darji na choveka do nego ,tolkova kolkoto tvardi
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .