.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85

Град
    Ямбол, България
    от липса на акъл

Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!

Голям фен
    ponqkoga e prosto fizi4eska nujda-ne6to novo..ne6to razli4no...no ima izneverq koqto e kogato ne6to ti lipsva..ne6to koeto ne polu4ava6..i go tarsi6 drugade..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    :Lipsata na DOstatu4no Obi4 v Tozi Koito Izneverqva
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    :Lipsata na DOstatu4no Obi4 v Tozi Koito Izneverqva
    Напълно съм съгласна!!

Guest

Re: Според вас коя е причината хората да изневеряват?

awe skukata

Голям фен
    Разнообразието..може би. ;-)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sensa
    za6toto da predpolojim 4e dvama du6i sa zaedno mn dalgo vreme- nqkolko godini , obi4at se i t.n. no vaprosa ne e v tova 4e sa si omraznali i im e pisnalo edin ot drug , ami prosto iskat da si sazdadat nqkakvo raznoobrazie, no ne i da ostavqt 4oveka do sebe si , za6toto toi e tozi koito vinagi bi pomognal v truden moment i bi dal savet , toi e tozi koito obi4a i bi napravil vsi4ko..No edna kratka avantura bi pomognala ...... za sajalenie e taka no ne vinagi , ima razli4ni tipove hora , s razli4no povedenie i razbiraniq ....
    Добре, на мен как за 1 година не ми е притрябвало разнообразие? Разнообразието в секса не се вкарва трудно.

Хаха повечето казват че физическата изневяра ( демек за хората които го правят само за секса ) не била страшна ама като хванат другата половинка да изневерява в 99% от случаите скъсват .Интересна работа
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Фен
    Град
    Предградие 13
    Според мене изневярата се получава при слаба характер или просто липса на отношение между двамата.Ако държиш на някой човек достатъчно никога не би изневерил.Просто това е предателство спрямо неговото доверие.Винаги това може да се скрие но не и от съвестта ти.Другото е просто когато нямаш принципи и лесно се поддаваш на провокации.Това просто значи че си изключително слабохарактерна личност а това не е много полезно.

Изневярата като цяло според мене е нещо което не би трябвало да се крие и да се стига до изневяра.ПО-добре отиди и кажи на човека че не го понасяш или нямаш нищо към него и се разделете а не да рпавиш глупости.Такива постановки че само за едното ебане илиз абивка и край,нали после бил/а с тебе и се връщала обратно са опостановки за червейчета.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Kill Zone
    Според мене изневярата се получава при слаба характер или просто липса на отношение между двамата.Ако държиш на някой човек достатъчно никога не би изневерил.Просто това е предателство спрямо неговото доверие.Винаги това може да се скрие но не и от съвестта ти.Другото е просто когато нямаш принципи и лесно се поддаваш на провокации.Това просто значи че си изключително слабохарактерна личност а това не е много полезно.

Изневярата като цяло според мене е нещо което не би трябвало да се крие и да се стига до изневяра.ПО-добре отиди и кажи на човека че не го понасяш или нямаш нищо към него и се разделете а не да рпавиш глупости.Такива постановки че само за едното ебане илиз абивка и край,нали после бил/а с тебе и се връщала обратно са опостановки за червейчета.
    Напълно съм съгласна с теб.Ако изневеряваш значи не обичаш човека,с когото си.Щом можеш с лека ръка да унищожиш всичко между вас.

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от sensa
    za6toto da predpolojim 4e dvama du6i sa zaedno mn dalgo vreme- nqkolko godini , obi4at se i t.n. no vaprosa ne e v tova 4e sa si omraznali i im e pisnalo edin ot drug , ami prosto iskat da si sazdadat nqkakvo raznoobrazie, no ne i da ostavqt 4oveka do sebe si , za6toto toi e tozi koito vinagi bi pomognal v truden moment i bi dal savet , toi e tozi koito obi4a i bi napravil vsi4ko..No edna kratka avantura bi pomognala ...... za sajalenie e taka no ne vinagi , ima razli4ni tipove hora , s razli4no povedenie i razbiraniq ....
    Добре, на мен как за 1 година не ми е притрябвало разнообразие? Разнообразието в секса не се вкарва трудно.
    az ne govorq za edna godina, a za savmestno sajitestvo 5, 6 godini. no vsi4ko si zavisi ot samiq 4ovek , kak vazpriema ne6tata i kakvi nujdi ima
    Ti vqrva6 v lubovta sled jivota , nali?
    A vqrva6 li v jivota sled lubovta?

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    ами един висок, с хубав тен, мускулест, галантен кавалер.. може да ме накара да изневеря..

а като абстрактно понятие физическата изневяра се подтиква от еднообразието.. да не кажа по-тежката дума СКУКА
    изневярата базирана на чувства се поражда от яд, тя става когато нещо не върви
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    ами един висок, с хубав тен, мускулест, галантен кавалер.. може да ме накара да изневеря..

а като абстрактно понятие физическата изневяра се подтиква от еднообразието.. да не кажа по-тежката дума СКУКА
    Перфектното к***енско изказване-галантен кавалер с тен и мускули И заради него унищожаваш връзка,градена в продължение на месеци,години?Това ли би получил човека,който е до теб и те ОБИЧА за разлика от теб самата?Омръзна ми да повтарям,че ако ОБИЧАШ някого просто нямаш нужда от НИКОЙ друг,за да си щастлив!ИЗНЕВЯРАТА Е АНТОНИМ НА ЛЮБОВТА!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul

Перфектното к***енско изказване-галантен кавалер с тен и мускули И заради него унищожаваш връзка,градена в продължение на месеци,години?Това ли би получил човека,който е до теб и те ОБИЧА за разлика от теб самата?Омръзна ми да повтарям,че ако ОБИЧАШ някого просто нямаш нужда от НИКОЙ друг,за да си щастлив!ИЗНЕВЯРАТА Е АНТОНИМ НА ЛЮБОВТА!
    хехех имам късмет и сега съм с точно такова момче заради което бих изневерила.. някои сме родени с късмет
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Vseki si ima sobstveno mnenie.. vseki vijda neshtata po razlichen nachin.. Az lichno priemam iznevqrata i mislq che dori trqbva da q ima.. S teb sme dvama razlichni choveka i mislim po razlichen nachin.. Nqma da me ubedish che tfoite vijdaniq sa po pravilni ot moite..

mnogo moje da sa pri4inite,koito mogat da nakarat xorata da izneverqvat...naprimer:kogato iskame raznoobrazie;kogato ne6tata mejdu dvama du6i ne varvqt dobre...na ediniq mu pisva da tyrpi sazdaloto se polojenie i moje bi e sviknal s 4oveka do sebe si,no vse pak izneverqva;kogato iska6 da otmysti6 sled kato si bil prekaleno dalboko naranen ot otsre6tniq 4ovek i t.n.
    obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina

Vseki si ima sobstveno mnenie.. vseki vijda neshtata po razlichen nachin.. Az lichno priemam iznevqrata i mislq che dori trqbva da q ima.. S teb sme dvama razlichni choveka i mislim po razlichen nachin.. Nqma da me ubedish che tfoite vijdaniq sa po pravilni ot moite..

Неделинка радвам се че сме на едно мнение
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Мега фен
    Ако партньорът не може да задоволи нуждите ти, или караш соло, или се разделяш с него и търсиш друг.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако партньорът не може да задоволи нуждите ти, или караш соло, или се разделяш с него и търсиш друг.
    Ne e tochno taka.. Do teb ima chovek koito naistina obichash - mil,korekten,toleranten,kavaler, ti jiveesh s misalta za nego.. i ne mojesh bez negovoto prisastvie.. No idva edin moment v koito ti se iska prosto zaradi chuvstvoto.. i sporta da usetish neshto razlichno.. da dokosnesh chujda plyt.. kogato doide tozi moment.. mi se obadi .. I togava she vidim dali da izneverish znachi che ne obichash..

Мега фен
    Не съм човек, който прави нещо само за спорта, нито съм човек, който иска постоянно да опитва нови неща.

Фен
    Град
    Плевен
    Или липса на чувства,или изневяра просто за спорта ... Имам си приятелка която обичам,но на морето 100% ще търся нещо различно за спорта ... И мисля че тва са единствените 2 причини !!!
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Мега фен
    Деца, сексът не е спорт. Сексът е споделено удоволствие с любимия човек. Когато го осъзнаете, ми се обадете.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    pri4ini za iznevqra mntma6tenie lipsa na zdrava vrazka gradus4eto sa6to v pove4eto slu4ai i tn

несигурност и търсенето и
    .........ЦСКА........

Голям фен
    Kogato chovek ne poluchava vsi4ko ot koeto se nujdae toi go tyrsi drygade,kogato ima nujda ot raznoobrazie,kogato vsashnost ne darji na choveka do nego ,tolkova kolkoto tvardi
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си