- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас коя е причината хората да изневеряват?
Izneviarata idva ot problemi vuv vruzkata,koito gi ima vuv vsika edna.
Има и други начини да се спортува!!!!Но по този начин(или спорт,но то въобще не спорт) си играеш с нечии чувства.А като изневерите не изпитвате ли вина?Много ми е интресно.
ами причини има доста,обаче мисля,че най-съществената причина е,когато няма тръпка м/у двама души,когато се изгуби,тогава се усеща нуждата да се преоткрие пак,и тва става в лицето на някой друг....според мен е това
![]()
f@nt@zi@
За какво ти е нещо различно?Сигурно те привлича мисълта,че ще и изневериш и тя няма да разбере.Толкова и я обичаш щом търсиш някакви летни флиртове.Не бъркай любовта с харесването.Първоначално написано от ton1
Първо искам да кажа, че ако обичаш един човек според мен ти ще мислиш само за него и никога няма дори да пожелаеш друг/друга, ти ще се бъдеш отдал изцяло на него и в никакъв случай няма да му изневериш !!!А за да изневериш на някой ако нямаш чувства би било само , ако ти е омръзнало с човека с който си или вече не искаш да си с него, аз поне така мисля.
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ТЕБ!!!ЕТО ЕДИН ЧОВЕК ДА МИСЛИ ТОЧНО КАТО МЕН.Първоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
Ами на тази възраст , чувствата са може би едно от най-непостоянните неща , ужасно бързо се менят и освен това преобладава желанието да опиташ от всичко на този живот.
Don't hate the player , hate the GAME!
Много са нещата. Може би връзката вече е станала скучна и имат нужда от разнообразие. Просто от любопитство, какво е да си с друг/а. Има и още причини.
Hmm.. horata da izneverqvat. Bih kazala 4e sa nenasitni jivotni. 4ovekyt ima mnogo pove4e ob6to sas jivotinskite vidove, otkolkoto si misli. Za6to ne kazva 4e ne mu dostiga ne6to, ami 1vo izneverqva i posle se se6ta da go kaje na 4oveka do sebe siNqkoi ima li logi4no obqsnenie za tova ?
имат нужда от разнообразие.
може би това,че не се обръща достатъчно внимание...
Mi kfo skimnalo mu na "patoka" 4e mu se "pompa" i areee
Sometimes escape on time means that you win ...
Най-много ме ядосва това,че при повечето хора,които изневеряват мислят само как да си задоволят физическите си нужди!!!
Ами според мен ако ходиш порекалено дълго с някой, дори да го обичаш искаш да изпиташ нова тръпка с някой др...понякой път за отмъщение, др път нарочно за да скъсате, понякой път си пиян и нз кво правиш....мн прични, аз лично не съм изневерявала никога
Ами аз не искам никой друг и не искам да изпитвам нищо друго с никой друг!Адски много обичам приятеля си.Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
Vsichki hora sme razlichni.. Ti moje bi si tolkova konservativna che dori ne mojesh da priemesh che nqkoi moje da izneverqva i tova da e neshto normalno za nego.. No ima takiva hora i az sym edna ot tqh..Първоначално написано от koalka
Някои хора просто имат морал и са верни на човека до себе си. Това не е консерватизъм, просто твоето е разюзданост.
Sega pyk me izkara raziuzdana.. Kakva li ne me napravihte v toq forum.. Ami dobre.. Takava sym.. No tova ne mi prechi.. Az pak moga da obicham.. Moga da davam vsichko za priatelq si.. i go pravq!Първоначално написано от `Death`Whore`
1. Преувеличих, за да видиш, че тези, които са моногамни, не са изостанали и не живеят в каменната епоха. Не си разюздана. Но според мен това не е особено морално.
2. Не му даваш всичко - не му даваш себе си. Защо всъщност би изневерила? Ако ти е скучен сексуалния живот, има начини да го разнообразиш. Ако приятелят ти не е добър в леглото пък, какъв е смисълът да сте заедно? Или от интерес?
Ot skoro sym s priatelq si.. I na toq etap ne bih izneverila.. Prosto nqmam nujdata i jelanieto da izneverq.. No az znam che sym sklonna .. i shte doide edin moment v koito she mi se priiska i neshto drugo.. Nz zashto e taka.. Prosto taka go chuvstvam i si go priemam za normalno.. A otnosno fakta che ne mu davam sebe si.. Ne e vqrno.. Toi me ima izcqlo.. I tqlom i duhom.. I sym si samo negova.. Ako doide den v koito az shte mu izneverq az nqma da byda nichiq druga.. Prosto tqloto mi shte useti chujdi ustni i chujda plyt.. Posle pak shte si byda Az.. chovek koito obicha priatelq si.. I sym shtastliva s nego!
След като и самата ти не знаеш защо изневеряваш /ако приемем, че се удаде случай да спиш с друг/, защо ще го правиш? Не си на 12, предполагам, че си разумен човек и би трябвало да мислиш за тези неща. Много е лесно после да кажеш: "Не знам защо го направих, исках да правя секс с друг, но съм изцяло твоя." Не разбирам идеята ти, но според мен ако го обичаш, няма да помислиш да спиш или да целунеш друг. Любовта е към един човек.
Np pyk sexualno privlichane moje da izpitvash ne samo kym priatelq si.. I iskam da ti kaja che priatelq mi v momenta znae kak mislq po tezi vaprosi.. otnachalo me uprekvashe zashtoto i toi misli kato teb.. No tei kato vidq che mnogo iskam da byda s nego.. i naistina imam chuvstva kym nego i samo kym nego.. go prie.. Ne mi se vqrva che ako mu izneverq shte go prieme mnogo spokoino.. No pyk i ne kazvam che zaduljitelno shte izneverq.. Prosto trqbva da e naqsno s moite vijdaniq..