- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас коя е причината хората да изневеряват?
Съгласна съм, че когато имаш връзка, не си сляп за другите хора. Красиви и сексапилни хора има много, но аз мога да мисля и дори да си кажа: "Този е красив" или "Тя е красива и сексапилна", не бих направила нищо. Защото имам мъж, който ме обича и когото обичам.
Съгласявам се с всички твои постове без последнияПървоначално написано от `Death`Whore`
Явно наистина съм консервативен
Но какво да направя като мисля по този начин?Не смятам да се променям(за нищо на света),пък и моята любов мисли така и затова мнението ми е едно-да,може би съм в грешка,но дори погледа с по-инакви(този/тази е много готин/а или сексапилен/сексапилна)мисли е изневяра,макар в много по-невинна форма,която не гарантира разрушаването на връзката или липсата на чувства у единия,но все пак поне според мен причинява болка и у двамата и затова не е правилно.
Това отгоре бях аз.
Че са изгубили интерес къ другия....![]()
to4no takaПървоначално написано от `Death`Whore`
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Spored men kogato partniorite si omruznat ili ediniq ne polu4ava dostatu4no libov ot drugiq i q tursi na drugo mqsto..
podkrepqmПървоначално написано от Angle_f
![]()
Мн мн е кофти когато те налегне "изкушението".... случвало ми се е ..имам приятел с който се обожаваме... но на моменти все си мисля че може и да сгазя лука..
2 т. от правилника. Бан на профил