- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли че блондинките са тъпи?
Мислите ли че всички блондинки са тъпи?Аз НЕ!!!
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
Ами според мен това е мит.Напълно индивидуално е,срещат се и от двата вида:и глупави и умни.Същото важи и за брюнетките,просто всеки човек е различен.![]()
Аз също съм на това мнение.Няма защо като чуеш думата "блондинка" първата ти мисъл да бъде ИДИОТ!![]()
Бе Като цяло са предразположени към ..... ПРостотия но все пак това си е индивидуално ..... И все пак си я има приказката
"РОДИ ме МАМО ТЪПА Аз сама ще се изруся" сигорно не е напразно казано
А ти блондинка ли си?
Ако питаш мен Да.Тъмно руса съм,но утре ще си правя кичури.
мне не мисля
2 т. системно.
ne. izob6to ne vijdam vruzkata m/u cveta na kosata i koeficienta na inteligentnost. no za jalost tova e nqkakvo 6iroko razprostraneno i tupo shva6tane. puk i nali znaete laf4eto 4e vs vicove za blondinki sa izmisleni ot brunetkite v samotnite no6ti![]()
moq nevinnost i greh.....
вицовете за блондинки са забавни, но... това е само мит.
не всички блодинки са тъпи, но всички прости мадами имат склонността да се боядисват русички![]()
а който е естествено рус може само да се гордее с това.
алелуя.
Ама мерси ,мерси аз съм естествено русПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Това е глупаво
Как може да има хора които да мислят че те са тъпи
Аз съм брионетка ,но въпреки това твърде че не вярно
Глупаво е ,защото няма значение от цвета на косата за да определиш един човек какъв е![]()
не е нужно да си рус за да си тъп може да нямаш мозък и да не си рус![]()
mmi ne mislq 4e e takaima tapi blondinki no ima i tapi briunetki ..
sashto ima mn umni blondinki
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Не познавам много блондинки .. но една от тия дето ги знам е олицетворение на тъпотата ..може би е изключение .. де да знам ..
![]()
Ako cveta na kosata be6e faktor za inteligentnost nikoi niama6e da se boqdisa rus,a koito e estestveno rus 6te6e da se boqdisva v 4erno!Tva si e mit, i dali si blondinka ili bruinetka niama absolutno nikakvo zna4enie za umstveniq ti bagaj!
тва е най-голямата глупост. 3 мой доста близки приятелки са блондинки-едни от най-стабилните и умни момичета, които познавам. Не го казвам само защото съм пристрастна-факт е. Отделно, че познавам доста други ЕСТЕСТВЕНИ блондинки-доста умни момичета! Не броя изрусените момичета, които познавам-те реално не са блондинки.
ami az sam rusa .. ne se mislq za typa .. a i po4ti nikoi ne mi e kazval "ti si typa"
no mislq 4e kakto moje bi ima typi sred blondinkite .. taka ima i typi sred brunetkite
яко си тъпа, ако си мислиш, че някой ше застане срещу тебе и ше ти каже 'ти си тъпа'Първоначално написано от Th3WildAng3l
алелуя.
Напълно съм съгласен ... Има ги всякакви ...Първоначално написано от missito_
![]()
хейййй несе защитавай на наш гръб!Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Всички блондинки, които познавам, не са тъпи, а отнесени. Има разлика.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Не мисля естественорусичките за тъпи, ама "перхидролките" са ми малко съмнителни![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Има, както тъпи, така и умни.![]()