- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 6te mi otkradnat gajeto
За това при повечето /надявам се/ мъже, пенисът върви в комплект с мозъкПървоначално написано от vra4ka
![]()
![]()
щом се притисняваш явно му нямаш доверие и не си сигурна в чувствата му ... доакто това е така просто не си мисли ,че ще я карате добре заедно ... аз примерно след седмица заминавам за 1 месец и няма да съм в града , ама не се притиснявам , че някоя ще ми открадне гаджето , защото успее ли значи той не ме е обичал достатъчно за да откаже ... така че по-добре му вярвай , имай му доверие пък каквото станеПървоначално написано от Анонимко
Ako ta lovka nema tragne s druga
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Аве тя май му има доверие на него, ама на момичетата няма доверие... А има случаи , в които силата на отблъскване на мъжкия разум е по-слаба от силата на привличане на женското тялоПървоначално написано от BeBcHeTo
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Е ти ни взе за е*ати неспособните на въздържание прасета.Първоначално написано от Josefinne
Сексът не е въздух или вода за мъжа, че да не може да живее без него. Една ч***** оправя 'кризата'. 'Любовта е по-силна от всичко' -> стар и преувеличен лаф, но много точен за спецификацията на този случай.
be kak shte ti otkradnat gajeto? toi da ne ti e sobstvenost?! ii suglasna sum s `Death`Whore` v nego qvno vijdash samo gaje.....
в крайна сметка ако гаджето ти те обича няма да хуква след първата срещната, нали така?!
ако пък цялата работа се основава на голяма доза ревност и недоверие трябва да поговоритевсе пак нямаш документ за притежание
"Целувка за лека нощ"
ako toi ne ti e dal povod za samnenie ne mu pokazvai 4e revnuva6 6tom toi e s teb zna4i iska da e s teb i tova e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!trqbva da mu ima6 doverie ina4e vinagi 6te se tormozi6!!!!!!!6tom ti kazva 4e te obi4a tova e dostata4no da ne se samnqva6!!!!!!!!!!!!!1111