.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

С меки или с твърди чашки

Момичета, кои сутиени предпочитате и защо: тези с твърди или тези с меки чашки

Guest
    Тези с меки са доста по-удобни,но пък не оформят гърдите добре.Можеш да ги носиш само ако си с някаква по-широка блуза.Иначе освен,че са удобни са и по-полезни-много е вредно гърдите да се притискат,защото по този начин се спира кръво и лимфообръщението.Затова изследванията сочат,че жени които не носят целодневно сутиен страдат по-рядко от рак на гърдата.Хубаво е сутиенът да се маха поне преди лягане.
    Иначе и аз нося повече с твърди подплънки,защото седят и оформят фигурата по-добре.

П.С.Мъжете май много ги мразят "тия с дунапрените и пластмасата"

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    меки. стои по-готино на голо, по-удобни са а и си харесвам много формата на циците. затфа меки
    алелуя.

Град
    Монтана
    Всеки човек си има свой вкус. Твърдите чашки наистина са много неудобни , за това хора са направили и с меки .. на мен лично по ми харесват с меките чашки , доволна съм. Обаче сутиените с твърди чашки освен че са неудобни но се деформират някак си .. и после съвсем не приличат на нищо.... Аз съм твърдо за меките чашки :P
    I'm cRazY aBouT tHe wAy yOu mAke mE feeL I JuSt gotTa hAve yOu HeRe aNd I wAnNa lEt yOu kNow I woN't eVer lEt yOu Go !!!

Супер фен
    abe i dvete mi haresvat i za tova imam 2 sutiena s meki,a ostanalite s tvardi,mekite sa udobni,no ne mi izglejdat taka dobre kakto tvardite
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    s tvardi stoi po krasivo!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    neznam zashto ama na men sas meki chashki mi izglejda po hubavo dedaznam tvurdite sa mi mnogo gadni
    т. 2, 9

Голям фен
    Ами ако отиваш на нещо по-специално,ако си с по-дълбоко деколте,нещо по-разголено..тогава с твърди а през останалото време-с меки,защото са наистина подобни.Не нося твърди много често ,защото и аз знам,че е опасно с тях-гостът добре обясни-а наистина ли има хора дето спят със сутиен бре

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    koi sa tezi mazohisti koito spait sas sutien. . az si slagam samo kato izlizam i kato se pribere vednaga go maham..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    koi sa tezi mazohisti koito spait sas sutien. . az si slagam samo kato izlizam i kato se pribere vednaga go maham..
    И аз правя същото ,даже вече по-често взех да излизам с меки чашки

Мега фен
    Свикнала съм сутиенът да ми стяга и да е твърд.

хммм я обяснете кой са меките и кои твърдите според вас
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Мега фен
    Е, твърди са онези, които си стоят във формата. А онези, които са само плат и банели, са меките.

ааааааахъм ми то и твърдите са два видя едни дет стоят кат изкуствени и тез дет са малко по меки за туй питах......
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Guest
    Imenno...te i teq s to4na forma sa razli4ni. Ima edni tvyrdi kat...plastmasa, a az sym po drugite,po-mekite.Ima mnogo hubavi ot tqh. A tui da spi6 sys sutien naistina ne e mn polezno,ne e hubavo da se svikva.

мен тея дет са целите дунапренени нито са ми удобни нито ми стоят хубаво за това не ги нося...също и тея дет са само плат и банели...най си ме кефят тез дет са хем с плат хем с малко мекичко
    Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    Цитирай Първоначално написано от Dizi
    най си ме кефят тез дет са хем с плат хем с малко мекичко
    е тфа и аз исках да обесня т.е.с твърда чашка
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Ami az imam sutieni i s tvurdi 4a6ki, i s meki...
    No predpo4itam mekite, za6toto nqmat nikfi podplunki i kato sloja nqkoq bluza, biusta mi izglejda mnogo po-estestven
    A kato sloja sutien s tvurda 4a6ka, cicite mi izglejdat prekaleno golemi

Аз отдавна съм се убедила, че меките са по - удобни и по - естествени.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    нося само с твърда чашка,просто ми е по-удобно и ме кефи повече
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    Аз си слагам меките,когато спортувам,а с трърдите - навън
    А чухте ли за новите термосутиени,които подържат еднаква температура
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Имам и двата вида, ама въпреки, че меките са по-удобни, май в повечето случаи си нося твърдите... Не знам защо, но с тях съм си свикнала, другите сякаш са ми неестествени и като казвам твърди имам предвид не тия изкуствените и мнооого твърдите
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    i az sam taka,a ina4e po temata:Mi predpo4itam s meki 4a6ki,mnogo po udobni sa mi
    I was lost and I'm still lost...

Голям фен
    Na men li4no po mi xaresvat s tvardi 4a6ki
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Чувствам се и мисля, че изглеждам по-добре с твърди чашки. Но не от тия най-дебелите и твърдите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си