- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С меки или с твърди чашки
Момичета, кои сутиени предпочитате и защо: тези с твърди или тези с меки чашки
Тези с меки са доста по-удобни,но пък не оформят гърдите добре.Можеш да ги носиш само ако си с някаква по-широка блуза.Иначе освен,че са удобни са и по-полезни-много е вредно гърдите да се притискат,защото по този начин се спира кръво и лимфообръщението.Затова изследванията сочат,че жени които не носят целодневно сутиен страдат по-рядко от рак на гърдата.Хубаво е сутиенът да се маха поне преди лягане.
Иначе и аз нося повече с твърди подплънки,защото седят и оформят фигурата по-добре.
П.С.Мъжете май много ги мразят "тия с дунапрените и пластмасата"![]()
меки. стои по-готино на голо, по-удобни са а и си харесвам много формата на циците. затфа меки
алелуя.
Всеки човек си има свой вкус. Твърдите чашки наистина са много неудобни , за това хора са направили и с меки .. на мен лично по ми харесват с меките чашки , доволна съм. Обаче сутиените с твърди чашки освен че са неудобни но се деформират някак си .. и после съвсем не приличат на нищо.... Аз съм твърдо за меките чашки:P
I'm cRazY aBouT tHe wAy yOu mAke mE feeL I JuSt gotTa hAve yOu HeRe aNd I wAnNa lEt yOu kNow I woN't eVer lEt yOu Go !!!
abe i dvete mi haresvat i za tova imam 2 sutiena s meki,a ostanalite s tvardi,mekite sa udobni,no ne mi izglejdat taka dobre kakto tvardite
Неподходящ размер на снимка в подпис!
s tvardi stoi po krasivo!
neznam zashto ama na men sas meki chashki mi izglejda po hubavo dedaznam tvurdite sa mi mnogo gadni
т. 2, 9
Ами ако отиваш на нещо по-специално,ако си с по-дълбоко деколте,нещо по-разголено..тогава с твърдиа през останалото време-с меки,защото са наистина подобни.Не нося твърди много често ,защото и аз знам,че е опасно с тях-гостът добре обясни-а наистина ли има хора дето спят със сутиен бре
![]()
![]()
koi sa tezi mazohisti koito spait sas sutien.. az si slagam samo kato izlizam i kato se pribere vednaga go maham..
![]()
И аз правя същото ,даже вече по-често взех да излизам с меки чашкиПървоначално написано от Taina{}
Свикнала съм сутиенът да ми стяга и да е твърд.
хммм я обяснете кой са меките и кои твърдите според вас![]()
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Е, твърди са онези, които си стоят във формата. А онези, които са само плат и банели, са меките.
ааааааахъм ми то и твърдите са два видя едни дет стоят кат изкуствени и тез дет са малко по меки за туй питах......
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Imenno...te i teq s to4na forma sa razli4ni. Ima edni tvyrdi kat...plastmasa, a az sym po drugite,po-mekite.Ima mnogo hubavi ot tqh. A tui da spi6 sys sutien naistina ne e mn polezno,ne e hubavo da se svikva.
мен тея дет са целите дунапренени нито са ми удобни нито ми стоят хубаво за това не ги нося...също и тея дет са само плат и банели...най си ме кефят тез дет са хем с плат хем с малко мекичко
Алберт Айнщайн
е тфа и аз исках да обесня т.е.с твърда чашкаПървоначално написано от Dizi
![]()
"Целувка за лека нощ"
Ami az imam sutieni i s tvurdi 4a6ki, i s meki...
No predpo4itam mekite, za6toto nqmat nikfi podplunki i kato sloja nqkoq bluza, biusta mi izglejda mnogo po-estestven![]()
![]()
A kato sloja sutien s tvurda 4a6ka, cicite mi izglejdat prekaleno golemi![]()
![]()
![]()
![]()
Аз отдавна съм се убедила, че меките са по - удобни и по - естествени.
нося само с твърда чашка,просто ми е по-удобно и ме кефи повече![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз си слагам меките,когато спортувам,а с трърдите - навън![]()
А чухте ли за новите термосутиени,които подържат еднаква температура
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Имам и двата вида, ама въпреки, че меките са по-удобни, май в повечето случаи си нося твърдите...Не знам защо, но с тях съм си свикнала, другите сякаш са ми неестествени и като казвам твърди имам предвид не тия изкуствените и мнооого твърдите
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
i az sam taka,a ina4e po temata:Mi predpo4itam s meki 4a6ki,mnogo po udobni sa miПървоначално написано от Taina{}
I was lost and I'm still lost...
Na men li4no po mi xaresvat s tvardi 4a6ki
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Чувствам се и мисля, че изглеждам по-добре с твърди чашки. Но не от тия най-дебелите и твърдите.