- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Бихте ли се целували с момче с брекети?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Zdr vsi4ki imam edin vypros bihte li se celuvali s mom4e s breketi(skobi)(zvezdi4ki)

Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника

...съмнявам се, че бих... но любовта доста често е сляпа
The art of love is not to let your heart get broken !
Еми да, защо не?
Като е с брекети да не е прокажено момчето?
Ама, че сте тесногръди, бе хора ....
Брекетите са временни, после ще ги махне, нали?
А и като харесвам някое момче, това ще е последната причина, която ще ми попречи да бъда с него
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми да!Ако ходиш с някого и му се наложи да си сложи брикети,да не му кажеш"Докато ги носиш,никво целуване".Няма нищо лошо в тва да ги носи известно време.В крайна сметка са сложени за негово добро и после цял живот (ако не си ги скапе) ще има хубави зъби.Това че дадено момче носи брикети не го прави с нищо по-различен от останалите.Пък и са нещо временно
Защо пак не все някога ще ги махне по ли е хубаво да е с криви зъби?
ami mn qsno che da.momchetata s breketi mn me kefqt.

и аз така си мислаПървоначално написано от koalka
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!

Първоначално написано от miloto_girl-4e
=D> ..taka e......;]....

Първоначално написано от lost_girl

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ми много благодаря за позитивните мнения ама само да поясня.......Аз съм момчето с брекетите

Miii v kraina smetka zashto ne vse pak kato e s brekiti chovek da ne e nedugav...sushtata rabota primerno amm ako nosi ochila iliii ako e leko pulen/a ili neshto takova...tva ostava na zaden plan kogato imash nqkvi po-seriozni chuvstva kum choveka
Nikoga nqma da namerish jena bez gotov otgovor,osven ako ne se okaje bez ezik!!!
Егаси тесноградия народ има. Е че какво лошо има? Да не е прокажен или заразно болен? Всичко е временно. И пъпките и бенките и ниския ръст и високия ръст и дебелия и тънкия ... абе като станете студенти ще разберете много неща. Като по-малък и аз ги имах тези проблеми и да ви кажа никак не е приятно когато някое момиче ти откаже без дори да ти е дало шанс. А сега когато си без скоби с бяло лице и секси фигура всеки ти се натиска .. не мисля че това е честно!
Вземете си прегледайте мирогледа за света и неговото развитие.

Здравейте момичетаАз нямам нищо против да се целуна с момче което носи брекети,в това нищо лошо не намирам това е временно а и ако после това момче ми е гадже като ги махне ще има хубави зъби самия той ще е доволен от вида си,затова че намирам нищо лошо да се целуна с момче което носи брекети

Chakai malko be.. kak moje da zadavash podoben vapros.. Az imam breketi.. Ako nqkoi mi otkaje da se celuva s mene zaradi tqh.. nz she se pochuvstvam super gadnu i sduhano.. Nedei da pravish ot podobno neshto anketa.. Boje moi..

Ей пич,не се комплексирай.Какво от това,че носиш брекети.Все някога ще ги махнеш,така че не се притеснявай.Първоначално написано от BladeDancera

БДУ бих се целувала с момче,което носи брекети.Това не ми пречи.
И аз пак не виждам лошото на брекетите...кво като са временни и ще ги махне?Да не би това да ги прави поносими,а само ако бяха постоянни щяха да са отвратителни?Нещо не зацепих.
Но иначе,да.Дали ще си с брекети или с очила?Какво им е лошото?Нали не си без зъбиБих се целувала без проблеми
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Хей какви са тези физиономии!Първоначално написано от BladeDancera
По темата:Аз съм се целувала с такова момче!Няма голяма разлика!!!
miiiiiiiiii spored mene sa malko tezi deto hodat s takifa mom4eta noooooo naistina ako go haresfa6 za6to ne

\
/ \
/
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368

Ами аз не се целувам с всеки срещнат, а ако искам да целуна някой значи го харесвамне ме интересува дори и да има бреките
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Ммм...бих се замислила.