.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85
    EnJoY^CRY FOREVER
    Guest

Няма я и сьм МЬРТАВ

ХодиХ с приятелката си 1г. 4 месеца вчера се разделихме непожелавам на никой това което ми се случи днес най ужасния ден в живота ми. Работя в един магазин и го затварях през час и ходих в склада да плача по 20мин. Какво е това искам да е до мен не виждам смисал в живота си> Немога да си кажа до тук беше квото било било.. немога. РАзбрахме се да не чуваме и виждаме всеки знае кой кога и кьде е .. Мн сериозно ХОДЕХМЕ..Любовта ми беше най голямата от както сме заедно тя истиваше!!! ТА молбата ми е следната има ли някьв шанс да осьзнае какво е загубила или не.. Има ли смисьл да живея и за кво .. Боли ме м/у сьрцето и белия дроб от вчера боли ме всичко викам приятелите да ме успокоят.. заспивам кат се прибера за да не си мисля... Ревунча колко време ще е така... Кьде е тя защо е няма.. В момента сьм развалин@ влизат клиенти - и сигурно ме сьжеляват и виждат изкуствената ми усмивка .. ОБИЧАМ Я и зн че иксам да сьм с нея живот и половина !!! Гледам др които се обичат става ми радостно за тях и мьчно за ме самия... НЕМОГА ДА СПРА ДА Я ОБИЧАМ.... .. Имахме труден период .. Тя искаше да пробваме една седмица без да се чуваме и тьрсиме аз и казах че е по добре един пат да страдам но нз че затакова страдане става дума.. Сеа се прибирам и няма стимул утре пак сьм на работа... Дано не намразя любовта но ако тя не се вьрне сигурно така ще стане... Разказвайте колко време ви е било така.. за кво се страдали УСПОКОЙТЕ МЕ ПО НЯКЬВ НАЧИ.. УМИРАМ и не ми се живее а немога и да е чуя и вид

Град
    Градът на кауните!
    Вариант 1:

Вариант 2:

Обади се на "Океан от либоф"

Вариант 3:

Хвани първата, която срещнеш и я изеби яко, ама яко. От това няма да ти олекне, ама ще осъзнаеш поне, че тя не е единствената на тоя свят.
    Сатаната е пич.

Фен
    Град
    където поискам
    Според мен НЕ ТРЯБВА да оставаш сам!Бъди сред хора!Знам,че това няма да ти помогне особено,но поне няма да се самовглъбяваш и да вършиш глупости!Неискам да ти давам надежда,но щом някога те е обичала,нещата са били сериозни...може би просто има нужда от въздух или и аз незнам(може да сте имали проблеми)!100% и на нея й е кофти!Ако болката ти е ужасно нетърпима и след няколко дни-обади й се и покажи,че няма да я оставиш толкова лесно!Ако ти си причината кажи й,че си готов на всичко,ако пък тя е виновна...кажи й,че я обичаш такава каквато е!Така мисля!!!!Успех и горе главата!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Разбирам как се чувстваш!Няма как да не боли,след като това момиче е значило толкова много за теб.Но с отчаяни и сълзи нищо няма да постигнеш.Ще има известен период във който ще си в депресия,но ще трябва да се съвземеш в ръце!Щом тя е пожелала да се разделите значи явно няма чувства към теб.След време може пак да пожелае да сте заедно,но ти не може да прекараш целия си живот,чакайки я!Опитай се да я забравиш,отърви се от нещата които ти напомнят за нея,концентрирай се върху работата,а след това излизай някъде,където ще си сред много хора.Знам,че вероятно сега само тя ти е в мислите,но ще видиш че един ден ще се събудиш и сърцето ти вече няма да й принадлежи.Има много момичета и съм сигурна че някой ден пак ще обичаш.Тя не е единствената,така че не се отчайвай и избягвай да бъдеш сам.Успех и дано се справиш

Цитирай Първоначално написано от Game_Over_Boys
    Според мен НЕ ТРЯБВА да оставаш сам!Бъди сред хора!Знам,че това няма да ти помогне особено,но поне няма да се самовглъбяваш и да вършиш глупости!Неискам да ти давам надежда,но щом някога те е обичала,нещата са били сериозни...може би просто има нужда от въздух или и аз незнам(може да сте имали проблеми)!100% и на нея й е кофти!Ако болката ти е ужасно нетърпима и след няколко дни-обади й се и покажи,че няма да я оставиш толкова лесно!Ако ти си причината кажи й,че си готов на всичко,ако пък тя е виновна...кажи й,че я обичаш такава каквато е!Така мисля!!!!Успех и горе главата!
    daaaaaaaaaaaaaa i az taka mislq
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Guest
    1-vo iskam da ti kaja,4e kakvoto i da stava ne posqgai na jivota si
    2-ro razbiram bolkata ti... sigurno boli ujasno,no ne se predavai,tq ne e edinstvena....,ima i drugi,no kao mn durjish na neq-potursi q ,
    i ne zabraviai ne ostaviai sam-pravila sum go i taka znam,4e boli pove4e budi sred hora ,opitai se da se veselish,makar i trudno no za sega moq suvet e:POTURSI Q ,pa kakvoto shte da stava sled tova ... vse pak tq trqbva da ima 4uvstva oshte... sled 1 g. i 4 mes. nishto 4udno da ima 4uvstva kum teb uspeh

za ottuk natatuk nqma da se burkam kato se pisha gost :P 1-vo iskam da ti kaja,4e kakvoto i da stava ne posqgai na jivota si
    2-ro razbiram bolkata ti... sigurno boli ujasno,no ne se predavai,tq ne e edinstvena....,ima i drugi,no kao mn durjish na neq-potursi q ,
    i ne zabraviai ne ostaviai sam-pravila sum go i taka znam,4e boli pove4e budi sred hora ,opitai se da se veselish,makar i trudno no za sega moq suvet e:POTURSI Q ,pa kakvoto shte da stava sled tova ... vse pak tq trqbva da ima 4uvstva oshte... sled 1 g. i 4 mes. nishto 4udno da ima 4uvstva kum teb uspeh
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

аре само не се лигави, всички сме се чувствали така.
    за добро или лошо , живота продължава.
    потръшкай се колкото ти е нужно, но не търси съчувствие - така няма да се оправиш. Всеки може да ти каже колко съжалява, но какво от това? Трябват ти позитивни хора около теб, а не съжаляващи. Стегни се и давай напрад. И аз съм го преживявала, ужасно е, но винаги нещата си идват на мястото, рано или късно. Живота е пред всички нас, не се тормози за глупости.

ima neshto vqrno tuk :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Цитирай Първоначално написано от Рокендрол шматка
    Вариант 1:

Вариант 2:

Обади се на "Океан от либоф"

Вариант 3:

Хвани първата, която срещнеш и я изеби яко, ама яко. От това няма да ти олекне, ама ще осъзнаеш поне, че тя не е единствената на тоя свят.
    ахахахахах, тая брадва ме уби!
    кефиш ме , стила ти е луд

az zn,4e 6te se spravi6 i poslu6ai syvetite ot tuk

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ne6i4
    Цитирай Първоначално написано от Game_Over_Boys
    daaaaaaaaaaaaaa i az taka mislq

и аз така мисля
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен
    Оу до сега успокоявах един приятел в подобна ситуация...милия направо се съсипва Но аз,ако я намеря оная дрисла дето му го причини това на личния ми пишок ще и откъсна косицата казвам ви
    По темата....любовта е коварна,няма смисъл да ти казвам да не се депресираш,депресията е вече на лице!Няма смисъл да ти казвам да не плачеш,напротив прави го,така ще ти е по-леко!И едва ли има смисъл да ти кажа да я забравиш!В такива моменти всичко звучи тривиално,изтъркано и глупаво,а и е много лесно да даваш съвети,но е трудничко да се изпълнят.Затова,ако искаш да я забравиш се примири,че без сълзи и болка няма да минеш,ако пък искаш да си с нея се приготви за борба и отново за болка...свикни с идеята,че вероятно всичко е свършило,защото е много по-лесно да се нагодиш към хубавото(тоест да се съберете,което ти го пожелавам),от колкото както си в момента да паднеш с гръм и трясък на Земята и да видиш света под друг ъсъл...помисли,но знай че няма да е лесно,приготви се психически
    Успех
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    Благодаря на всички ВИ ..НО кво ми става незная щом не сьм с приятелите и се прибера у нас всичко ми напомня за нея и немога да спра .. Кажете ми да я потарся ли ДА пробвам ли за последно или да изчакам макар и на голяма сила.. Да е потьрся по телефона или да ида до у тях зн кога е сама горе/долу искам да е видя вчера обикаляме и аз се надниквам в кафетата за да я видя... Имаме един стадион тука дето вс ходят вечер е стоях но е нямаше зн кьде е но тя ме помоли да не я тьрся но немога.. Толкова депресиран не сьм бил от както сьм на този в момента отвратителн свят. Опитвам се за забивки с невки др еми не ми харесват не говорим за вьншно.. Сеа докато пиша се отпускам и след 5 мин депресията is back... Дано тя види тази тема но нз.. Знам само че и след 5 месеца да ми се обади пак ще ида при нея зн само че живота се преобарна преди 2 дена и от тогава нито мога да редя мисли нито да се усихвам естествено... Чакам още сьвети и @qgodkata__ зн кво ми е КАжи и че умирам ден след ден..

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Разбирам как се чувстваш!Няма как да не боли,след като това момиче е значило толкова много за теб.Но с отчаяни и сълзи нищо няма да постигнеш.Ще има известен период във който ще си в депресия,но ще трябва да се съвземеш в ръце!Щом тя е пожелала да се разделите значи явно няма чувства към теб.След време може пак да пожелае да сте заедно,но ти не може да прекараш целия си живот,чакайки я!Опитай се да я забравиш,отърви се от нещата които ти напомнят за нея,концентрирай се върху работата,а след това излизай някъде,където ще си сред много хора.Знам,че вероятно сега само тя ти е в мислите,но ще видиш че един ден ще се събудиш и сърцето ти вече няма да й принадлежи.Има много момичета и съм сигурна че някой ден пак ще обичаш.Тя не е единствената,така че не се отчайвай и избягвай да бъдеш сам.Успех и дано се справиш

Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    suglasna sum

Guest
    Виж сега с това гледане по кафетата за нея нищо няма да постигнеш.Много по-лесно се забравя човек когато не го виждаш.А що се отнася до другото,щом ти е казала да не я трърищ не дей,тя ако сика 6те те потърси.И най-добре бъди постоянно с приятелите си.ходи на всички купони,на които те канят.Абе разнообразявай,минеш ли тоя тая 1 сед ,в които 6те ти е най-гадно и после месеца,в който ще чувстваш липсата й,натантък е лесно ще отстанат само хубавите спомени за времето,когато сте били заедно.Всичко ще мине,спокойно

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Виж сега с това гледане по кафетата за нея нищо няма да постигнеш.Много по-лесно се забравя човек когато не го виждаш.А що се отнася до другото,щом ти е казала да не я трърищ не дей,тя ако сика 6те те потърси.И най-добре бъди постоянно с приятелите си.ходи на всички купони,на които те канят.Абе разнообразявай,минеш ли тоя тая 1 сед ,в които 6те ти е най-гадно и после месеца,в който ще чувстваш липсата й,натантък е лесно ще отстанат само хубавите спомени за времето,когато сте били заедно.Всичко ще мине,спокойно
    1 sedmica??? ti 4uvash li se ??? tva e malko ,ako obi4a nqkogo,a da ne govorim za meseca,v koito 6te 4uvstva lipsata i..... horata koito obi4at ne mogat da zabravqt 4oveka,koito sa obi4ali s meseci i godini,a ti go izkara-1 mes,i 1 sedmica...... SYPER e da ti mine tolkova burzo,no ne staa taka,ako toi iska moje i da q zabravi oshte na 1 den

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Losho

Най - лошото в твоя случей е че се затваряш вкъщи, и мислиш само за изминалите дни,когато си бил с твоето момиче и си бил щастлив.В това няма нищо лошо но самия ти се нуждаеш от разнообразие,разходка с приятелите ти, ако искаш и на компиютъра да седнеш.Колкото повече седиш и мислиш толкова повече въпроси ти искачат в главицата и се чудиш защо е станало така?!Относно въпроса които си задал дали тя ще осъзнае какво е загубила - може би това ще стане късно,когато види че ти си превъзмогнал раздялата ви и сега си щастлив.Не се отчайвай, живота продължава.Просто се посъвземи малко.Знам че е адски трудно, и знам какво ти е но от личен опит те съветвам просто гледай положително.Нали знаеш, след всяко зло идва нещо добро - а защо не това добро да е нова любов, искенна и пълноценна!Просто се разсей малко, поизлез навън.Вярвам, че приятелите ти няма да те оставят сам в този момент.Колкото и да ти е гадно излез малко и се разнообрази.Това е моето съветче.Успех ти пожелавам и ГОРЕ ГЛАВАТА!

Re: Losho

Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Най - лошото в твоя случей е че се затваряш вкъщи, и мислиш само за изминалите дни,когато си бил с твоето момиче и си бил щастлив.В това няма нищо лошо но самия ти се нуждаеш от разнообразие,разходка с приятелите ти, ако искаш и на компиютъра да седнеш.Колкото повече седиш и мислиш толкова повече въпроси ти искачат в главицата и се чудиш защо е станало така?!Относно въпроса които си задал дали тя ще осъзнае какво е загубила - може би това ще стане късно,когато види че ти си превъзмогнал раздялата ви и сега си щастлив.Не се отчайвай, живота продължава.Просто се посъвземи малко.Знам че е адски трудно, и знам какво ти е но от личен опит те съветвам просто гледай положително.Нали знаеш, след всяко зло идва нещо добро - а защо не това добро да е нова любов, искенна и пълноценна!Просто се разсей малко, поизлез навън.Вярвам, че приятелите ти няма да те оставят сам в този момент.Колкото и да ти е гадно излез малко и се разнообрази.Това е моето съветче.Успех ти пожелавам и ГОРЕ ГЛАВАТА!
    Супер прав си,ще го превъзмогнеш,когато излизаш по купони с приятели... Живота продължава и трябва да се вслушаш много добре в песента на Ивана-Живота продължава!
    Тая песен е мноо добра,на мен лично ми е помагала в много ситуации,дано и на теб ти даде сили да превъзмогнеш раздялата!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    REAL^LOVE predpolagam 4e i ti znaesh kakvo mu e na momcheto.Az popadnah v podobna situaciq s biv6iq mi priqtel no prosto trqbva da prodaljavash napred!

Re: Losho

Цитирай Първоначално написано от Real^LOVE
    Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Супер прав си,ще го превъзмогнеш,когато излизаш по купони с приятели... Живота продължава и трябва да се вслушаш много добре в песента на Ивана-Живота продължава!
    Тая песен е мноо добра,на мен лично ми е помагала в много ситуации,дано и на теб ти даде сили да превъзмогнеш раздялата!
    напълно съм съгласна с вас =D> Това е начина

CECO_NOVAK
    Guest

xa

golqma rabota skusali ste i tq ne poslednoto momi4e na sveta i az sum bil na tvoe mqsto nose preodolqva za izvestno vreme

Guest
    Миналата година ми се случи същото - скъсах с моя приятел с който ходихме 2 години.Предполагам колко ти е тежко но повярвай ми ... няма смисъл да се надяваш отново да се съберете!Щом тя е решила да скъсате,така е най-добре и за двамата!Аз останах сама в труден период за мен....бях много болна и точно тогава ме остави.Освен всичко почнах да повръщам,съвсем нищо да не ям....!Общо взето една развалина ..направих няколко опита да оправя нещата,да разбера защо ме остави...така 5 дена след като скъсахме го търсих ...и изведнъж реших да не се унижавам ...за да е постъпил така значи е истинал...и няма смисъл.И така много ми беше трудно първия месец... но после позабравих всичко и да ти кажа от тогава нито съм се интересувала нито нищо и така е по добре.Послушай я.... и избягвай контакти с нея... !Междодругото аз много си го обичах все още е голямата ми любов не съм го забравила но не искам и да се връщам при него....защото наистина много страдах ....!Успех и гледай напред...ще видиш,че ще дойде ден и ще съжаляваш за това,че си плакал за нея....!

EnJoY^CRY FOREVER
    Guest
    Вчера не се стьршях и и пратих 20-смс-а с това да ми даде още един шанс да се сьберем.. За малко колкото да се оправя сега и после да се настроя за кьсане и пак да дойде края.. В последния смс и писах ОБАДИ МИ СЕ.. И след 30мин телефона звани нямате си на идея колко се зарадвах. Вдиганах и като чух не искам да те виждам пак как плачеш, Питах я да ли и липсвам тя каза с усмивка наеш ли колко ми е добре така сама. аз пак се насьлзих още 10мин и накрая видях че вече няма никьв смисал... ПРосто се радвам че убих надеждата която имах щото и тя ме мореше допьлнително. Днес пак ми беше мн гадно сеа пак ми е гадно не спира да е така.. У нас не се задьржам грам само ям и спя.. Но ме разберете намразих работата която ще работя още 1-2 години.. Щото сьм сам нов е магазина и сеа няма мн хора и се сещата за кьв здух става на вьпрос... Просто ме хвана яд че точно в последно време когато е най обичах/м тя се е чудела кога да скаса с мен.. Трудно ще ми е още поне 1-2 месеца но вече поне забравих за надеждата.. Но става мн лошо отново/.. След около 20 дена единия ми приятел отива на море др на село си и познайте кво ще правя САМ.. Наистина се страхувам да живея.. Това е най трудния миг в живота ми но дано да е за добро... Иска ми се да заспя постоянно щото само тогава не ми тегне мисьлта за нея.. Никоя неможе да ми направи впечетление което е още по гадно.. Кьдето и да ида само нейната усмивка виждам.. ПРиказват ми оптвам се да се средоточа но уви.. Сигурно сега тя се смее аз плача .. Жал ми е че всичко което давах а то беше като че ли живота си на нея е било по дяволите... Чудя се как сьм бил преди.. Как пьк преди ми е било хубаво тук и там еми бил сьм с нея... Просто стана без да се настроя.. Тя ме зальгваше с обичкам те много.. Липсваш ми и.т.н. ако не го беше направила нямаше да страдам ли де да зн.. Преди пак скаса тя с мен.. Тогава го направи защото тя страдаше аз не и давах любовта която тя.. Трьгнахме с мисьлта че ще настапи момент и двамата да се обичаме и нямаше да имаме равни но уви.. Тя се е насилвала да е с мен.. 1000 пати ми казваШЕ нз кво искам.. на др Ден който помня и сега ми каза САМО ЗН ЧЕ ИСКАМ ДА СЬМ С ТЕБ ПОНЕ ПОЛОВИН ГОДИНА ОЩЕ е те това и бяха най отровните думи защото тези думи си повтарях вьв всеки момент на слаби и разочароващи мен нейни чувства.. РАЗВАЛИНА СЬМ, САм сьм искам ей сеа да влезе и да каже усмислих искам да сьм с теб но щом вчера ми каза че е мн добре и е по щастлива няма да се надявам вече удрям маси стени .. смисал не намирам напред.. Давайте др идейй освен да гледам напред гледам но невиждам смисал... Сеа и др ми приятел сигурно ще влезе студент този с който сьм бил по цял ден идва си един др. пак ще сьм самотен.. Да тьрся ли нова врьзка или нз вече немога да стана с мисьлта за живот. . Благодаря ви за милите думи .. Дигам главата като ги чета но после пак е долу.. Обстоятелствата са ужасни и против мен.. Ежедневието ми минаваше с нея и това ептен ме обива.. Проблема е не само тя но и живота ми напред ДЕПРЕСИЯТА е на MAX.. Нищо не ми се прави.. Отекчен сьм до болка.. ОБичам я още и мн време ще е така .. Ако сеа почна с други знам че ще ги наранявам.. Ще ги сравнявам с нея както сеа на приятелите ми кат стане пример ама тя така ама тя иначе и те веднага измакват темата спирам хората да ги заговарям за да не мисля поне за 5 мин за нея. Мн сьм зле.. Ако имах пьт напред кандидастване или нещо такова щях да сьм мн по добре но всичко се струпа.. думайте кво да мисля кво да правя РАЗОРЕН СЬМ от всякьде..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си