- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Еее, нЕма такава лютеница :shock:
Ето какво се случи преди 5 мин.
Сядам да обядвам, както всеки ден. Имам едно любимо нещо, което върви с всяка храна, която поемам - и това е лютеницата. Всякакви съм ял - едро смляни, ситно такива, разфасовки от по 2 кила буркан - и такива от по 250гр, пиперки и обикновени, домашни - маркови и всякакви видове.. но това, което се случи днес беше неочаквано.
Извади я майка ми от хладилника, опита се да я отвори, но не успя - отиде до мивката, изми буркана, почука няколко пъти с дръжка на нож по капапчката да се освободи, но пак не успя. Даде ми я, аз седнах на стола на масата, натиснах по-силно и в момента в който я отворих ми плъзнаха по ръката 10-на - 15 малки твари, подобни на хлебарки![]()
Разтръсках си веднага ръката, те паднаха по пода и по масата и се 'разпълзяха на всички страни'.. каквото можах - настъпах и премазах, ама някои се скриха на някъде..![]()
Марката няма да я казвам, за да не правя анти-реклама, но наистина не беше много приятно. Все пак си изядох яденето, щото не съм гнуслив, но затворих лютеницата, като дори не искам да я ровя за да видя дали няма нещо в нея, щото явно пъплещите насекоми се бяха сврели от опакото на капачката.. Мисля да я метна в първата кофа за боклук..![]()
ОМФГ![]()
![]()
![]()
![]()
бахти и гнусотията, на мен ако ми се
случи подобно нещо няма да ям поне седмица
след това![]()
![]()
![]()
айде кажи коя е лютеницата де...щот и аз обичам...
всъщност отивам да проверя в буркана дерони дето
имаме на масата....тфойта нали не беше дерони??!?
едит : слава богу, в мойта няма
Хах,само ако знаеш как се приготвят 99% от купените лютеници,вярвай ми, малките твари ще са ти най-малкия проблем...
I`m trying to make your dreams come true...
коя е тая лютеница бе? за лютеницоманите да споделя има една Рени.. леее копеле е това се казва ЛЮТЕНИЦА! обаче да знаете само в тея верига магазини Фамилия съм я виждала..![]()
кажи коя беше марката да знаем(почти съм сигурен че е била дерони)
Ebasi zastrelqi me![]()
Хуя до края и душата в рая!
ЕНЕННЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕ НЕНЕ как дерони бе тфа ми е любимата лютеница![]()
Не е дерони.
Някаква 'дипси' ако не се лъжа - разфасовка от кило и 200 някъде, голям буркан, тъмно червена.
Майката отиде в магазина да им направи забележка какво продават и да бъдат по-внимателни.
Иначе 'пиперка' рулзз.. малко бурканче, не се сещам на коя фирма, ама има люто чушле вътре и ... това е лютеницата трепачПредизвиква насълзяване
![]()
bah tva e golqma gnusotiq,dobre 4e ne qm lutenica i maioneza.a za tova si e nai dobre doma6noto proizvodstvo!!!![]()
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
А според мен трябва да си вземеш бурканчето и вместо да го запратиш в първата кофа за боклук, да го тропнеш на магазинерката, от която сте я купили и да и кажеш кво е станало! ТВА Е АБСОЛЮТНО БЕЗОБРАЗИЕ!!! А имаше и някви телефони за защита на потребителите, що не звъннете и там да кажете, май безплатни бяха!
The art of love is not to let your heart get broken !
направо отиваш в бтв новините тамън и пари ше земеш..![]()
Само аз ли си мисля, че това с животинките е дело на конкурентна фирма?
11 tochka deaktiven profil.
само ти сиПървоначално написано от Mo6no
И на най-добрите се случва(ахахаха), Трапезна лютеница Стара Загора това е истината.
Вече се убеждавам, че докато ям не трябва да гледам из форума (все се натъквам на някакви гнусотии)А пък иначе наистина се обади на това за защита на потребителя да направиш малко шоу...
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
tva e adski gadno.ina4e lubimata mi lutenica e olineza doma6na!=]
tq ne e magazinerkata vinovna a proizvoditelite prosto tva e ujasno ... ne qm vafla spoko sys fastyci otkato vidqh edna snimka vyv vestnik faltata i vytre v opakovkata nqkaf 4ervei ama mn gnusen i vsqkav vid pukanki ne qm otkato ne gledah po tv v edin paket edna hlebarka mn e gadno tva
tva za lutenicata e ADSKI gadno i gnusno(osobeno za men az kvato sym gnusliva) oba4e vse pak ne sym sprqla da qm krenvir6i,ka6kaval,pukanki i vaob6te sqkvi takiva, vapreki ,4e v ka6kavala si sym namirala bubole4ka i kosym,v pukanki-kalinka,v kremvir6ite vse o6te ni6to ne sam namirala ama si znam 4e gi praqt ot sqkvi boklucitai4e ako po4nem da qdem samo tva koeto 100% se pravi v normalni usloviq i na higieni4ni mesta to togava trqq da sprem da qdem vsi4ko osven tova koeto e doma6no(domati,krastavici,morkovi i tqm podobni)
![]()
![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Za pryv pyt q chuvam taq liutenica, az qm samo olineza ili pyrvomai
ако на мен ми се случи такова нещо лютеница в живота си няма да хапначе може да има некфи НЕчудесни изненади....
Бах маа му! Аз си викам ся ше похвалиш някоя лютеница че е била по-необикновенна от всички останали...то не е че не ема в позитивна насока...като започнах да чета си викам "ся ше каже че не са успели да я отворят" хахаха а то кфо било...бубуличеки....сладура ки..и бягат милите...баси паниката дет си им вкарал
![]()
Иначе се сетих за един случай когато никой не успя да отвори една бутилка безалкохолно...сичките мъжорляци...с кърпа без кърпа протриха ни се рацете и най-накрая ми просветна че имам тръбен ключта благодарение на мойта неограничена прозорливост пихме задружно безалкохолно...
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Блааааа....гадост...Е, виж, можело е и да бъде по-лошо - ако същата тази лютеница, когато я отвореше се разлетеше накъдето и падне (барабар с буболечките) и това да ти се размаца по пода, пердето и тавана, не е весело(случвало ми се е да лети така, нз що).....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Блях wtfОтврат не ,честно колкото и да обожавам лютеница особенно зимата повече няма да путна стига бе доповръща ми се...ааааааааааа отврат.......Влизай Тук Подавай опкаване таман ще станеш известен
А не к`фо се ебавам не отвратително честно.Блях стига бе ще повърна дори и на 14 години да съм видя ли хлебарка почвам да крещя като луда.Хлебарки мразя аууу и т`ва ти е лазило по ръката.Не честно отивам да драйфам
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!