.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    pita6t
    Guest

Въпросче за пениса ми!

Здравейте имам едно питане към вас т.е. две питания значи пъровото: искам да попитам скоро забеляза на пениса си руси косъмчета смисъл не около него не по тестисите а по самя пенис... искам да попитам тфа нормално ли е и ако да що се панирам толкова??? другят ми въпрос е когато пенисъет ми е в ерекция главичката се оголва но не сялата налага се да дърпам кожата за да може да се оголи напълно... тфа сега нормално ли е... благодаря за отделеното внимание предварително
    П.С. на 17 съм

Guest
    'Начи определено не е нормално и мисля , че дори е малко преди смъртта..
    ...
    ...

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Би трябвало да е нормално !!!

2-то четах тука по форума че с повече .... Самозадоволяване става номера ....

Или ако не стане така иди на лекар (уролог май) ... и да ти каже за какво става въпрос

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ

Re: Въпросче за пениса ми!

Цитирай Първоначално написано от pita6t
    Здравейте имам едно питане към вас т.е. две питания значи пъровото: искам да попитам скоро забеляза на пениса си руси косъмчета смисъл не около него не по тестисите а по самя пенис... искам да попитам тфа нормално ли е и ако да що се панирам толкова??? другят ми въпрос е когато пенисъет ми е в ерекция главичката се оголва но не сялата налага се да дърпам кожата за да може да се оголи напълно... тфа сега нормално ли е... благодаря за отделеното внимание предварително
    П.С. на 17 съм
    zna4i za rusite kosum4eta ...takiva extri ne sum 4uvala
    ama nai dobriq mi fr mi mrunka za vtoroto
    tui 4e ako ne e normal to pone o6te edin kukurqk go ima...i o6te 6e se namerqt...spox
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си