Ситуацията при мен е следната ходих до преди 5 дена с едно момче което в началото обичах страшно но постепенно с времето нещата не вьрвяха и дойде един ден в който го зарязах той .. ми звана и пак трагнахме но мисля че го направих от сьжеление.. После той скаса с мен на мен ми беше гадно и аз му с е обадих след това трьгнахме пак нотози пат си казахме искаме да се обичаме. ПРавихме тези неща които никога не сме правили. Секса стана супер готин. Преди нямаше тази страст ит.т.н Но сеа вече уъсещам как го наранявам как той страда за мен и го зарязах пак след 1 година и 6 месеца. Сеа той се скаса да ми звани и пише мн е зле ,но всички ми казаха няма смисьл. Та се чудя да му помогна ли защото немога да гледам този който беше с мен толкова време с мен и е давал това което никой до сеа не е за мен и ме е обичал повече от всички на този свят. Да се вьрна отново при него да правим пак тези неща които и преди за да е добре той. Сеа на мен си ми е по добре но като гледам че никой не ме тьрси и.т.н но немога да кажа и че ми липсва. Само искам да е добре не да страда така заради мен кво да правя да излеза с него да поговорим. думайте че ме обьрква тотално! Видях се с приятелите му и те казаха че не яде не му се ходи никьде макар и да иде пак само за мен им говори сравнява всяка с мен и.т..н кажете дали може да ми се вьрнат чуствата сьс него или по добре напред и да пострада и да ме забрави. А дали не е добре да се виждаме като приятели? Давайте идей ако сте изпадали в такива обьрващи и двата пла ситуаци той е на 20 аз на 18 години !!!