- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- МОИ РИСУНКИ
Това бях аз.Първоначално написано от Анонимко
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
abe pove4eto me kefqt, nai mnogo mi haresa tozi staretz, neznam kak si go krastila, vse edno, opredeleno go moje6!![]()
olalaaaaaaaaaaaaa
na men nai mnogo mi haresva nomer 5
ex,kak mi se iska i az da moga da risuvam kato teb![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
stra6ni sa,ZAMISLEN e varxa,btw i az sum regnata v tva sait4e...![]()
![]()
ей тва е супер... браво ! \
/ =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Mnogo sa dobri. =D>
абе добри са повечето... нещо не мога да схвана идеята на някои ама как да е...
...Bear Me The Light
...
и мен това направо ме зашемети-много е добро =D> =D> =D>ELiTyYy Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 6:40 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ей тва е супер... браво !
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
eeeeeeee priznavam te,risuva6 stra6no bravo =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
mno0o0 sa DobRi mno0 me kefi 7 nomer :PpPp
x10 na vsichki
страшни са имаш талант мила искам и аз да мога да рисувам така![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
много са якибравоооооо =D>
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
Значи наистина са хубави, но тези от миналото лято само ми харесватА само нещо русалката малко ми куца като я погледна.
mnogo mi haresa poslednata makar 4e v liceto m napomnq leko na travestit:P(tova e 6ega) super sa ti risunkite nai mi haresaha 9 i 4 no na 4 i vij nosa -tam kadeti se skliu4va s 4eloto na mislq 4e trqbva da e taka ili ako e-ne stoi estesdvono ina4e sa super ima6 talant
edno v1pros4e-gledala li si gi ot nqkade ili....ne?
Ем това за челото го знамПървоначално написано от djess
и аз си видях грешката.
Та.. иначе съм гледала от снимки от нета и такива ти работи.
Ся пак зарязах рисуването. Знае ли се. Другото лято пак може да се заребя![]()
prod1ljavai da si risuva6 spravq6 se 4udesno- ne 4e ne6to ama risuva6 po dobre i ot nqkoi moi s1u4enici /u4a v hudojestvenata/taka 4e....
p.s edin savet -ne risuvai prosto taka ,a za6toto ti haresva i ti dostavq udovolstvie![]()
Mnogo mi haresvat,bravo =D>![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Рисунките ти много ми харесват!Наистина!Продължавай да рисуваш и намери начин да развиваш таланта си-цени това,което имаш,защото доста хора биха дали всичко за да могат да рисуват така!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Damm tfa e strahotnoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
leleeeeeeee.Super qki sa.Ti si si naprao gotov hudojnik!Moje bi ne ot nai dobrite,no vse pak hudojnik!!! =D> =D> =D> =D> =D>