Добре бе, пич, гледай сега, ако си седиш във вас нали се сещаш, че никой няма да дойде да ти звънне на вратата и да ти каже "Приятно ми е аз съм Пешо (примерно )! Искаш ли да излезем?". Вместо в това хубаво време да седиш затворен между четири стени и да си блъскаш главата в тях какво да правиш, излез! Вземи си една бира, седни в някой парк/градинка, пийвай си, току виж някой се е присламчил към теб или пък ще видиш някои познати, ще се разприказвате и така! В краен случай не е страшно или срамно да си набелжиш някоя компанийка, да отидеш при тях уж да ги питаш нещо, ала бала и е напълно възможно да се заговорите... Изобщо разхождай се на някъде! Не е толкова ужасяващо човек да излезе сам, напротив! На мен понякога ми писва от всичко и всички, и си излизам сама, сядам си някъде, пускам си музика, пия бира и знаеш ли к'ъв кеф ми е. Понякога аз съм си най-добрата компания! Ако бях на твое място щях да направя именно това, да отида някъде, да седна, да се занимавам с нещо и да чакам някой ентусиаст да дойде и да ме заговори. Е, вярно, че при мен е по-лесно, все пак съм момиче, но пък има друго кофти нещо - момчетата не идват при мен с идеята да ми станат най-добри приятели, ако ме разбирате! Не е задължително точно това да е сценария де, но при всички положения е твърде вероятно да се запознаеш с нови хора, ако щъкаш насам-натам, на мен почти всеки ден ми се случва! Просто се размърдай на някъде!
П.П. Ето, аз сега например смятам да си кача няк'ва размазваща музика на MP3-то, да си купя бира и цигари и както в момента е вече късничко и е станало хладно, да си седна някъде, да си пийвам, да си слушам музика, да си мисля...тъй че, защо не пробваш и ти?! Нищо не губиш, най-много да имаш късмет и да се залафиш с някакви хорица или да си прекараш добре сам със себе си! =)