- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- много я мразя,какво да правя!??!?!?!?!??!
Е, да му се не види, още ли я има тая тема, ръжда хвана вече![]()
Ти ако от т'ва се притесняваш... колко шматки ще видиш още ехеее... Май не си разбрала че никои двама не са еднакви, все ще се сблъскаш с някои дето мислят, че черното е бяло.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Не и обръщай внимание. Прави се, че не я виждаш и, че за теб не е заплаха...Отминавай я все едно не я познаваш...Не падай на нейното ниво![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Най-добре ще е... Да не й обръщаш никакво внимание (поне не докато е около теб)Това всички заядливи страшно много ги дрази и рано или късно ще се откаже да ти прави живота черен
Ай успех
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
bravo be!evala za izkazvaneto!i kakvo ako q nabie6 ili i napravi6 mrasno?!posle 6e ti go varne i t.n i t.n. prosto si gledai tvoita rabota pa tq da pravi kvo si iska.za zavista sa6to sam saglasnaПървоначално написано от niGGa
I az sam na tova mnenie !!!Първоначално написано от mai4et0
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Mi........gepi i ti nekoe neino gadje...............ili kakto e kazano "druj priqtelite si blizo,vragovete o6te opo blizo"-povqrvai mi ot tova mn moje6 da spe4eli6 .....no trqbva vreme
Nedei zavijda.. za6tot tova nqma da ti donese ni6to dobro v tozi jivot....GLedai si tvoq jivot i tvoite uspehi i t.n.
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Остави я да си троши главата.
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
е, толкова ли не можеш да измислиш нещо гадно да й направиш? аз примерно, не се гордея, но успях да изгоня едно момиче от моето даскало... преди 2-3 години... само защото си харесах гаджето й и й го отмъкнах. а тя ми беше и най-добре приятелка... леле... е*ати интригантката съм...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
а и by the way, боя също е вариант![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
3tata pri4ina e nai - vajna![]()
![]()
The pain is temporary!
HAZ PODKREPQM NIGGA![]()
![]()
![]()
=D> [-o<
\
/ \
/
![]()
![]()
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368
Ima 3 varqnta...
da Q preBiesh
Da I naprafIsh NeshtY mNooOoooGo GadnY
Ili Da ne I oBrushTasH nIkfo vnImanIe..ShtOto Tq KatO po4ne Da Se zaQjda I viJda 4e Se drazNish...Tq se Kefi...Uspexxx macko
![]()
Темата май се приключи![]()
i az sam na tova mnenieПървоначално написано от impress
В къв смисъл да се "отървеш" от нея?
ако е в най-лошия къпи много коселина около 20-тина литра
тя ти трябва само да се оттървеш от трупа, но другото зависи от теб
използвай въображението си. (не бе ебавам се но се пак зъбите не се разтварят)
Винаги можеш да я натопиш за нещо гадно (кражба)![]()
Смо слабите се стремят към ред, ние силните владеем хаоса.
Абе тая тема паяжини хвана, даже авторът й изобщо не се сеща за неяИли ако се сети, то поне да драсне по нещо. Забавно е
![]()
и аз имам една такава,само че не ми краде гаджетатаеми освен да я набиеш хубаво или да я игнорираш не знам какво да направиш...