- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Относно нормите
Да, ти им го каза, но дай са да погледнем реално над нещата. Не всекиПървоначално написано от Анонимко
пълнолетен гражданин, е достатъчно пораснал, във всяко едно отношение, за да е достатъчно отговорен, и да може да си носи последствията.....
Да подчертая, че не съм наркофобка. Ами много просто, защото даПървоначално написано от Анонимко
сравним алкохола с хероина, примерно. Да приемем, че аз пия по 100гр. водка на ден, от това е малко вероятно да хвана цироза, и да пукна, ако обаче вски ден друсам системно, след 2 години ще си пукна като нищо. Защото хората са преценили, че народа от всякакви пороци, не е редно да се лишава, но тези които са позволени, не са толкова зловредни. Не че от алкохол или цигари, хората не умират, умират, но съм сигурна че бройката е значително по- малка, в сравнение, ако всичко ни беше позволено.
И пак питам, смяташ ли, че днешната младеж е достатъчно разумна, заПървоначално написано от Анонимко
да носи толкова голяма отговорност за себе си, те и сега се правят на кучета, от алкохол и трева, представяш ли си какво ще стане, ако я направят и нея легална?
Give me your best shot motherfucker!