Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Та относно нормите, моето ЛИЧНО мнение е, че всеки ПЪЛНОЛЕТЕН гражданин би следвало да има право да прави с тялото си каквото реши за добре, стига да не пречи на другите граждани.
Да, ти им го каза, но дай са да погледнем реално над нещата. Не всеки
пълнолетен гражданин, е достатъчно пораснал, във всяко едно отношение, за да е достатъчно отговорен, и да може да си носи последствията.....

НАИСТИНА, "Защо едни дроги са легални, а други не, след като и едните и другите причиняват вреда??", от този въпрос
няма как да се измъкнете, уважаеми наркофоби.
Да подчертая, че не съм наркофобка. Ами много просто, защото да
сравним алкохола с хероина, примерно. Да приемем, че аз пия по 100гр. водка на ден, от това е малко вероятно да хвана цироза, и да пукна, ако обаче вски ден друсам системно, след 2 години ще си пукна като нищо. Защото хората са преценили, че народа от всякакви пороци, не е редно да се лишава, но тези които са позволени, не са толкова зловредни. Не че от алкохол или цигари, хората не умират, умират, но съм сигурна че бройката е значително по- малка, в сравнение, ако всичко ни беше позволено.

А дали забранените или разрешените дроги нанасят пове4е вреда, това е съвсем друг въпрос, за целта проверете статистиките, колко българи са умрели под въздействието на алкохол, колко пуша4и на цигари са се разболяли от рак, и дали има някой , дето да е умрял от трева или от мескалин например..
И пак питам, смяташ ли, че днешната младеж е достатъчно разумна, за
да носи толкова голяма отговорност за себе си, те и сега се правят на кучета, от алкохол и трева, представяш ли си какво ще стане, ако я направят и нея легална?