.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Иван
    Guest

Вечерен час, алкохол и др.

абе тук чета някакви тъпотии за вечерния час. все се оплаквате че ви е до 21:00, абе вие кво искате бе?!?! естествено че трябва да има вечерен час, аз съм на 18 години от 1 месец вече и всеки ден си лягам точно в 21:30, 22:00 най-късно вече съм заспал, а пък ставам в 7:00. никога в живота ми не съм излизал след 4-5 часа следобед, само когато нашите ме карат насила да ходим някъде. аз по-принцип с моите 2-3-ма приятели не съм се виждал от края на у-щето! Друго също ме дразни - що пиете, пушите и взимате наркотици? Ако щете вярвайте но аз досега не съм пил нищо в живота си? незнам какъв е вкуса на Алкохола, кафе не съм пил дори. Може и да съм уникален но си се харесвам.

Мега фен
    1. Не ти вярвам.
    2. Да примем, че наистина не си пил. Всъщност алкохолът е полезен /в малки количества, естествено/. 1 чаша вино или 50 грама твърд алкохол на ден са полезни за организма. И алкохолът е вкусно нещо. Не разбирам защо си си наложил да не вкусваш алкохол.

Защо пък да не може да не пие?
    Брат ми за 1 година пие единствено 1 чаша шампанско (на НГ), а цигари никога не е пушил. Спортист е. Какво толкова странно има?

ПП. Не на всеки му е вкусно.

ППП. Аз пък не разбирам как така си лягаш в 21.30-22.00 и то на 18 години...

Guest
    1. истина е
    2. алкохола ми се струва отвратителен незнам що го пият всички и му се кефят. нали знаеш как е - горчи, лют е, кисел е(не ме питай откъде знам какъв е на вкус, на 3 годинки пийнах без да искам от ракията на дядо. от тогава изпитвам ужас като си помисля)

Мега фен
    Подчертавам, че не съм привърженичка на пиянските истории. Всеки човек се е погнусявал от алкохола като малък. Водка и ракия, например, са ми гадни и за нищо на света не мога да ги пия чисти. Обаче има някои вкусни неща.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз пък не разбирам как така си лягаш в 21.30-22.00 и то на 18 години...
    ми няма кво да правя навън не виждам смисъл, няма с кой, неприятно ми е, спи ми се(по навик вече)

Мега фен
    Човек трябва да си знае мярката. Аз не съм се напивала от 1 година, но през това време не си поставям ограничения да не пия бира.

sin_city_girl
    Guest
    do dnes si misleh 4e tva e navazmojno no qvno sa ostanali i takiva hora...alkohola e polezen samo kogato naistina ti haresva, a ne kogato pie6 za da ne si razli4en ili 6tot ti e tapo i nqma kvo da pravi6. za lekata droga-nqmam protiv, ima momenti v jivota koito ne moje6 da poenese6 prosto taka . vsi4ko si zavisi ot 4oveka :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Иван
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    1.Ако е истина,си загубил доста.Не фатално,но много неприятно
    наистина ли съм изгубил доста? изгубил съм детството си...

Guest

Stephen

50 грама твърд алкохол на ден
    Повече от 25 грама концентрат на ден си е чист алкохолизъм. Може да продълиш години с по 50 грама, но накрая ще дойде моментът в който ще станеш алкохолик и тогава горко ти.

Преди мен някои говорят за леки наркотични вещества, е такова нещо няма. На Запад почнаха да вкарват младежите в комуните дори за консумация на марихуана.

Доколкото това, че нашето поколение сме се алкохолизирали от рано - си е някакъв манталитет в България. Не само младите,ами и старите консумират огромни количества. Сега съм на 17 и пия от време на време, и то умерено. Ако не ти харесва- разбира се, че няма да го правиш и не е нужно да се чувстваш ощетен. Спокойно може да си прекарваш хубаво навън, на диско, на парти и без да си пиян до козирката.

Супер фен

Re: Вечерен час, алкохол и др.

Цитирай Първоначално написано от Иван
    абе тук чета някакви тъпотии за вечерния час. все се оплаквате че ви е до 21:00, абе вие кво искате бе?!?! естествено че трябва да има вечерен час, аз съм на 18 години от 1 месец вече и всеки ден си лягам точно в 21:30, 22:00 най-късно вече съм заспал, а пък ставам в 7:00. никога в живота ми не съм излизал след 4-5 часа следобед, само когато нашите ме карат насила да ходим някъде. аз по-принцип с моите 2-3-ма приятели не съм се виждал от края на у-щето! Друго също ме дразни - що пиете, пушите и взимате наркотици? Ако щете вярвайте но аз досега не съм пил нищо в живота си? незнам какъв е вкуса на Алкохола, кафе не съм пил дори. Може и да съм уникален но си се харесвам.
    Ти си уникален, но не с това, че не пиеш и не пушиш. Доста хора водят здравословен начин на живот, но въпреки това излизат с приятели и се забавляват. Освен това ти си вече на 18, а още оставяш ваще да ти слугуват. Не мислиш ли, че е смешно. Та ти не можеш да се оправиш ако отидеш на друго място. Но въпреки това всеки избира как да живее, не съм аз човекът дет ще ти каже какво да правиш, нито ти си човекът, който да съди хората за това че пият, пушат и т.н.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    1вото -мисля че е прекалено!но всеки сам си решава.
    2рото -ами какво да ти кажа -аз съм на 17 и никога не съм се напивала,а 1 алкохол който опитвам от време на време е БИРА!(ако може да го наречем алкохол!)
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    И аз живея по подобен начин, в смисъл не пия и не пуша Все пак има надежда за теб
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

fake
    Guest
    еми сори бате, смотан си.
    смотан не само по моите стандарти, но по стандартите на всяко едно общество.
    и не е за това, че не пиеш и не пушиш-това даже е похвално..
    ама да си на 18 и никога през живота си да не си излизал без родителите си - еми смотан си.

и все пак, подозирам, че темата е поредната ебавка

Мега фен
    Добре, 25 грама.
    Вчера слушах някаква, която искаше да се надпива с един мъж. И разправяше, че била от еди кой си град и там било невъзможно да не станеш още от малък пияница. Едва ли не, за да се виждаш с хора, трябва да се напиваш с тях постоянно, защото от там минавал много алкохол или нещо такова. Това е невменяемо, според мен.

Да не се пие е добре...но какво пречи да си опитал видовете алкохол и ако някой ти хареса, да пиеш веднъж на месец по 3 глътки?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fake
    еми сори бате, смотан си.
    смотан не само по моите стандарти, но по стандартите на всяко едно общество. да си на 18 и никога през живота си да не си излизал без родителите си - еми смотан си.
    стига ве. вие като по цял ден сте навън и само се карате с ваште че не ви пускат след 22:00 кви сте?

Мега фен
    Аз стоя, до колкото желая. И излизам, когато пожелая. Родителите ми не ми забраняват да излизам и нямам вечерен час.

kote2
    Guest
    majki i az sam taka ne piq ne pu6a i ne izlizam noo.samo 4e edinstvenata ni razlika sa godinite{az sam na 13}

Guest
    ami zapoznaite se.. she si napraite vzaimna usluga

Голям фен
    Браво,че не пиеш,не пушиш и не се дрогираш./малко останахме свестни /
    Но това с излизането само с родителите ти..

Супер фен Аватара на maybelline
    Това дали човек е щастлив (или е пропуснал много и т.н.) не се определя от това дали пие,пуши и се прибира в 3 през нощта.Аз не пуша,защото миризмата на цигари ме отвращава,не пия,защото познавам алкохолици и в никакъв случай не искам да стана като тях.Не се прибирам по нощите,защото по малките часове навън се разкарват всякакви типове.Колко му е на някой кретен(по-силен) да ме хване,да ме набута в някоя кола и оттам нататък всички се сещат...Както е нощ,никой няма да е видял и после по новините пак "изчезнало момиче...и т.н. и т.н.".Такива неща се случват.Не на всеки,но никой не е застрахован.И въпреки,че не живея по този начин,аз не мисля че съм пропуснала каквото и да било.Животът ми е страхотен и без алкохол,цигари и никакво спане.Ако някой не може да си уреди живота без тези гадости,това си е негов проблем.А до часа за лягане - какво като някои си лягат към 10?Ами като са уморени и им се спи много ясно,че ще си легнат.Тя нощта за това съществува - да спят хората,защото човешкият организъм го изисква.Всеки си ляга когато иска,когато има нужда да спи и това си е съвсем нормално.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    ако говорим за алкохол...преди 1 час изтрезнях напълно

иначе според мен си малко смотан,ама само малко
    щом според някой е смотано да се тровиш
    ок!
    и все пак не мога да мисля

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

и всъщност нас какво ни интересува, че ти живееш смотано...

A ina4e po temata prosto mi e neponqtno kak moje nikoga prez jivota si da ne si izlizal sled 4-5 sledobqd?!Ne moje da me ubedi6 4e ne ti se izliza s priqteli
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Супер фен
    =D> =D> =D>
    2т. системно

Фен
    Град
    Около София :))
    Браво братле само така я им кажи неможе по цула вечер д ами се влачуте по улиците пияни и напушени като наркомани в 10 да сте по леглата малко режим да има ако има повече пичове като този няма да си проваля обществото ни а ще вървим само паред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си