- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- zameni Obi4am
S kakvo bixte zamenili dumata obi4am.Kak po drug na4in bixte kazali na va6ata priqtelka bez da izpolzvate "obi4am"!!!
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Ми да ти кажа... всички ще кажат с един бурен и изпьлнен повече с ласки от колкото с клатене секс..но мн готин вьрос.. за който се замилям как винаги на бившата ми приятелка сьм и го показвал и без да и казвам обичам те с ласки, с прегращания с целувки страстни и т.н.. много са начините но като че ли секса който описах по горе е най добрия или поне най прави впечатление..Първоначално написано от ...Stef...
много та любя!
Любовта трябва да се показва и чрез действия,не само с думи.Ако й говориш мило,гушкаш я,целуваш я,прегръщаш я...дали ще й мине през ума че не я обичаш?НЕ,защото тя ще види,че ти е много приятно с нея и от действията ти ще разбере,че я обичаш.
Ша тъ скъсам ма душкоуууу.
обичам си е много силна дума принципно и мн трудно би могла да бъде заменена.... "харесвам", " обожавам"...ама пак не стават..просто ОБИЧАМ си е ОБИЧАМ и тва си е![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Еми.. Обожавам те не става ли?! Супер ме радваш..
Де да знам,то Обичам те няма синонимен израз, прекалено чувства е вложен в него, такаче не го използвай напразно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Dopulvash me!
seni seviorum,люблю
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ne spored men ne moje da se zameni +tova 4oveka ot drugata strana super mn se kefi kato mu kaje6"obi4am te"![]()
sy6toto na drug ezik , moje bi ?
http://4love.hit.bg/ezici.htm
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Много бъркаш защо някой трябва да се кефи на някакви си думички.Първоначално написано от ANGEL4E
![]()
6toto e super qko kato znae6 4e nqkoi te obi4a istinski i vlaga 4uvstva v tova koeto kazva
bil li si vluben i imal li si seriozna vrazka dosega? otgovori pls
Сексът няма общо с изказване на чувствата, особено ако става въпрос за същество от мъжки пол.
Ами наистина то обичам те не може да се замени .... харесвам, обожавам, ама все пак друго си е да ти кажат обичам теВсъщност защо ти е да и го казваш по друг начин ако го чувстваш и го казваш и толкова , а иначе да, можеш да и го покажеш по хиляди начини без да и го казваш
подкрепям!Първоначално написано от miloto_girl-4e
f@nt@zi@
Абе за какво ти е да заменяш думичката?Ако не е готов да я каже човек,по-добре нищо да не казва от тоя род![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
щом не искаш да го казваш-покажи го!
mn sam saglasna s tovaПървоначално написано от POLA^_^
![]()
Бях 4ела някъде,4е редовното повтаряне на "Оби4ам те" убива тръпката и колкото по-рядко се казва толкова ефектът му е по-силен...А и има други на4ини за показване на 4увствата...целувки,прегръд и и т.н...![]()
не мога да си представя живота си без теб
обожавам те
допълваш ме
ти си най хубавото нещо което ми се е случвало
има и още но в момента за тези се сещам
na kfito i ezici da zvu4i spored men na bg "obi4am te"zvu4i strahotno,e i na angliiski "I love you"ne zvu4i zle,osobeno kogato se izkazva tihi4ko
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!