- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- черни точки
КАк да се отарва от тези проклети черни точки.Pls help
Моят съвет е да идеш на козметик. Ще ти определи типа кожа и ще ти каже най-правилно как да ги третираш. В смисъл ако ти е мазна ще ти препоръча лосион за мазна, ако е суха или замърсена => пак ще те насочи. Преди имах черни точки и ги махнах с кислородна вода-почиствах си лицето с нея. Цялата работа е да спазваш по-висока хигиена на лицето, да го почистваш добре и т.н. Но и тпа кожа е много важен , затова съветът ми е да се консултираш с някой козметик.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
i az imam 4erni to4ki,no ne moga da gi mahna napalno.ako se mahnat za den,dva i posle pak se poqvqvat.miq si liceto vsqka ve4er.polzvam i maski(dolo gore se o4istvam no samo za izvesno vreme,posle pak se poqvqvat)![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
mi hodih na kozmetik i mi dadoha edno da si maja liceto oba4e efekta be6e vremenen
Нали имаше едни лепенки на нивеа за черните точки. Някой ако е ползвал да напише как им е точно името и има ли ги във всички аптеки?
И на мен ми се появяват само по нослето от време на време.Има един почистващ лосион против черни точки на Avon,ползвам го и съм доволна.![]()
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
На мен от някъв на ейвън ми се появи алергия. Ползвам сега ексфолиантче на Clean & Clear и съм доволна, но всичко си е до постоянство
vsi4ko e do postoqnstvo kakto kaza Santra no trqbva i mn dobra higiena , 4esto da po4istva6 liceto si s ne6to koeto pomaga...ne moga da ti dam nqkva marka 6tot sa v momenta kato po 4udo liceto mi e 4isto...
edinstveniq savett koito moga da ti dam e da si po4istva6 redovno liceto i da hodi6 nz vednaj mese4no ili kakto preceni6 pri kozmetik za da ti po4istvat liceto!kakvi li ne produkti sam izpolzvala no pak imam 4eni to4ici i mislq 4e e napalno normalno!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
probvai s lenti4kite na Nivea za 4erni to4ki-dobri sa.nz to4no kak se kazvat, no 6te popita6 v aptekata ili kozm magazin i 6te ti gi kajat.ima za nosle i su6to za bradi4ka i 4elo.struva okolo 1.50 ednadr variant e da gi turka6 sus soda kogato liceto ti e vlajno, no tova go pravi NE pove4e ot 1-2 puti sedmi4no,za6toto adski mn izsu6ava kojata
uspeh
moq nevinnost i greh.....
Ако ти е по-чувствителна кожата е нормално...Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
черните точки са запушени поримисля че трябва да идеш на козметик и тои да ти каже кои продукти са най добри за теб и ще почистват лицето ти наи добре и ще те предпазват от появата йм