.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

черни точки

КАк да се отарва от тези проклети черни точки.Pls help

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Моят съвет е да идеш на козметик. Ще ти определи типа кожа и ще ти каже най-правилно как да ги третираш. В смисъл ако ти е мазна ще ти препоръча лосион за мазна, ако е суха или замърсена => пак ще те насочи. Преди имах черни точки и ги махнах с кислородна вода-почиствах си лицето с нея. Цялата работа е да спазваш по-висока хигиена на лицето, да го почистваш добре и т.н. Но и тпа кожа е много важен , затова съветът ми е да се консултираш с някой козметик.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    i az imam 4erni to4ki,no ne moga da gi mahna napalno.ako se mahnat za den,dva i posle pak se poqvqvat.miq si liceto vsqka ve4er.polzvam i maski(dolo gore se o4istvam no samo za izvesno vreme,posle pak se poqvqvat)
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Guest
    mi hodih na kozmetik i mi dadoha edno da si maja liceto oba4e efekta be6e vremenen

Guest
    Нали имаше едни лепенки на нивеа за черните точки. Някой ако е ползвал да напише как им е точно името и има ли ги във всички аптеки?

И на мен ми се появяват само по нослето от време на време.Има един почистващ лосион против черни точки на Avon,ползвам го и съм доволна.

Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...

Мега фен
    Град
    София
    На мен от някъв на ейвън ми се появи алергия. Ползвам сега ексфолиантче на Clean & Clear и съм доволна, но всичко си е до постоянство

vsi4ko e do postoqnstvo kakto kaza Santra no trqbva i mn dobra higiena , 4esto da po4istva6 liceto si s ne6to koeto pomaga...ne moga da ti dam nqkva marka 6tot sa v momenta kato po 4udo liceto mi e 4isto...

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    edinstveniq savett koito moga da ti dam e da si po4istva6 redovno liceto i da hodi6 nz vednaj mese4no ili kakto preceni6 pri kozmetik za da ti po4istvat liceto!kakvi li ne produkti sam izpolzvala no pak imam 4eni to4ici i mislq 4e e napalno normalno!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    probvai s lenti4kite na Nivea za 4erni to4ki-dobri sa.nz to4no kak se kazvat, no 6te popita6 v aptekata ili kozm magazin i 6te ti gi kajat.ima za nosle i su6to za bradi4ka i 4elo.struva okolo 1.50 edna dr variant e da gi turka6 sus soda kogato liceto ti e vlajno, no tova go pravi NE pove4e ot 1-2 puti sedmi4no,za6toto adski mn izsu6ava kojata
    uspeh
    moq nevinnost i greh.....

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    На мен от някъв на ейвън ми се появи алергия.
    Ако ти е по-чувствителна кожата е нормално...

Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...

Фен
    Град
    sofia
    черните точки са запушени пори мисля че трябва да идеш на козметик и тои да ти каже кои продукти са най добри за теб и ще почистват лицето ти наи добре и ще те предпазват от появата йм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си