- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ по немски !!
Моля ви някой да ми помогне като ми напише нещо на тема die Gewalt im Fernsehen или Kassettenjungs oder Wege ein Madchen zu gewinnen![]()
Благодаря ви предварително![]()
ше си бърка в носаПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Животът е адът описан в Библията!
ааа, щом е така няма да пишемПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
еми нямаПървоначално написано от be_true
а и немски не знам, така че не ме бърка
![]()
нито пък азПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
а.. и не мисля и да го уча в интерес на истинатаПървоначално написано от be_true
![]()
е, аз го уча..., но учителката ми е на 82Първоначално написано от MiMcHeToOo
точно като баба нацистка се носи...
xaxaaxxa tva she e bati kultovotoточно като баба нацистка се носи![]()
ми аз пък мога... ама въпросче - що??? напиши нещо, аз ще ти го поправя на драго сърце...Първоначално написано от be_true
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Сергиева ли ви е?Първоначално написано от be_true
ъъъъ...Първоначално написано от shadow4e
мисля, че никой не й знае името, викаме й "бабата"
![]()
![]()
![]()
с паркинсон, за дъха не знамПървоначално написано от shadow4e
![]()
хаххаха....ама спуквам се![]()
Тя н предаваше на нас в 10-ти клас, а миналата година я видях в СМГ. Аз й бях любимка![]()
Хахахахха като си спомня едно контолно както винаги, разделила ни на момчета и момичета. Ни даде на нас група от предмети и да ги наредим кое се ползва от мъже, кое от жени и кое от двата пола и което не знаехме като думи ни го казваше. А на момчетата някакви гадни граматични упражнения + съчинение.
Първоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
![]()
ние пък пеехме песни, но само момичетата, "вие...ъъъ...момчетата с т'ва ръмжене напишете текстовете на дъската"Хах, голям шемет е тая...има дни, в които идва и някой й казва, че утре е немският...и си заминава..., а тя явно живее наблизо, 'щото честичко се отбива...през ден
![]()
![]()
хахахахккккккк....не знам...не знам.....според мен е за след пенсия.....
Но ние никога не сме случвали на учители по немски:
Първо ни беше тя, в 9-ти клас...почнахме Deutsch 1А
После ни сложиха Тасков, голям пич...жена му се казва Ана, синът му Теодор...друго не знам...истории ни разправяше...![]()
След него - Бозуков...от МВР![]()
![]()
следовател
хахха....е, и при него беше весело....и на български
)
Ииии...сега пак ни е Бабата![]()
Тя ни е казвала, че и тя не иска да преподава, ама я молят, защото няма кой друг, никой не иска и зам. директорката ни ни го каза.
Ооооо, за песните и ние почнахме с "Одата на радостта" още първия път и на следващият ден имах 6, защото просто от 2 часа повтаряне на един и същи текст, го бях запомнила първия коплет и го изрецитирах![]()
Бабата rulzzz
)