- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така ли е или така ми се струва
мИСЛЯ СИ ЧЕ ПОВЕЧЕТО ММОИЧЕТА СИ ХАРЕСВАТ ПО-СКРОМНИ И СРАМЕЖЛИВИ МОМЧЕТА ОТ НАБЛЮДЕНИЯ ДО ТОВА СТИГНАХ ИМА ЛИ НЕЩО ТАКОВА/
ми аз лично си падам по по - отворени от типа лоши момчета(но всяко нещо си има и изключения)
по мой наблудения момичетата си падат по серсеми дет не ги е грижа нито за тях нито за околните, някви тъпаци без образование но със самочуствие до небето...![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
м не е много вярно...не всички си падат по срамежливи момчета...аз пък си падам по някви дето поне можеш да говориш с тях,не да се срамуват от теб(но не някви тъпи парчета,които се правят на нещо,което не са
),общо взето среден вариант:}
f@nt@zi@
И аз предпочитам тип момчета по-отворени.А не някой сламейливко,който го е срам да те погледне в очите,да те докосне,да те целуне и да му теглиш думите с чингел от устата![]()
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
аз си падам по нормални момчета...
по-отворените(както им викатеаз им викам простаци или селяци
)не ме редват, не ми трябват некви невъзпитани гамени..
а относно по-скромните ... еми.. и те не ме радват особено.. не ми трябва да излизам с гаджето и приятели и той да е некъв сдухан и да го е срам да каже нещо..мани,мани...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
aami sramejlivite mom4eta sa mi sladostedni takiva - mnogo mili4ki, nejni4ki, strah gi e da ne te naranqt... be golemi sa sladuri v pove4eto slu4ai
nooo - sramejlivi v razumni granici
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
абе за срамежливи чак .... немисля ама за такива с пари биха свалили и звездите за него![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
аз харесвам по-скромни и може леко срамежливи,защото такива момчета не се правят на голямата работа и не си избиват комплексите на околните.Освен това с тях много по-лесно се говори,отколкото с някоя надувка.
awe nali vseki si ima vkus taka ili inache ako vsichki haresvahme ednakvi momcheta, to kakvo shtqha da pravqt razlichnite- da stoqt vse sami li...puk i spored men nqma opredelen steriotip haresvam samo takiva ili onakiva ami vsichko e kompleksno i zavisi ot choveka kato cqlo
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Еми аз не определям момчетата по това дали са срамежливи или не ако ги харесвам не ме интересува ако трябва ще ги направя отворени...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
I az haresvam po-otvoreni ,no ima mnogo momi4eta koito si padat po po-sramejlivi!
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Еми аз харесвам по-срамежливи момчета... т.е. не толкоз отракани.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Различни хора-различни вкусове!
точно такаПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ами не мисля,че е точно така.Момичетата си падат по по-отворени,но някакви надувки.Трябва всичко да е с мярка![]()
ami te idvat na moda kogato gotinite napereni tipove gi razocharovat sas samochustvieto si...
мислиш така,защото така ти е изгодно,напротив повечето момичета харесват по "отворените" хлапета дето се имат за голямата работа,просто момичетата се прават на такива каквито не са,което е адски тъпо,естественно има и изключенияПървоначално написано от sssad
![]()
![]()