.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    NeZnaIka
    Guest

Moderated:На 5ти трябва да ми дойде, ако правя секс преди ..

tozi mesec mi doide na 9ti i na 5 avgust rqbva da mi doide pak..s priqtelq mi planirame 1viq ni put zaedno da e skoro..(sled 3-4 dni nqkude) plss kajete mi po golqma li e vuzmojnostta da zabrameneq da iz4akame li da mi doide i 4ak sled tova
    P.S sujalqvam ako temata mi e glupava no ne moga sama da si otgovorq vupreki 4e redovno 4eta temite vuv foruma

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Не знам на колко си години и дали цикълът ти е редовен. Ако е така, щом казваш че ти е дошъл на 9-ти, овулацията ти би трябвало да е на 22-ри. Рисковани са също и 21-ви и 23-ти. Ако го правите с предпазни средтва не би трябвало да има проблем. Казваш "след няколко дни", т.е. около 1-еи- 2-ри. Лично според мен не трябва да се притесняваш много. Но не забравяй, никога без презерватив.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Какво ти пречи да използваш презерватив?

Повече от фен
    Ползвайте кондоми !!!!
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

NeZnaIkaa
    Guest

:)

mersi za otgovorite ve am na 16 sum...i 6te izpolzvame prezervativ,no na men 6te mi e za 1vi put i nai-mnogo se pritesnqvam da ne stane nqkoi fal..smislu da se skusa prezervativa i zatova popitah i za ovulaciqta..puk i 4etoh nqkolko temi po nadolo 4e e dobre osven prezervativa da se pogledne i koga e ovulaciqta

Мега фен
    Най-добре не се притеснявай. Вероятността да се скъса не е толкова голяма.

Град
    iN ThE DreAmSs

:P

spokoino! ako prezervativa e postaven kakto trqbva vuzmojnostta da se skusa e zna4itelno po malka! Haide Uspeh ti pojelavam :P
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Мега фен Аватара на koalka
    Когато и да го правиш с презерватив е сигурно...обсъдете го и решете кога да е..

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    093 BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
    212.104.122.24

NeZnaiKaa
    Guest

;]

Цитирай Първоначално написано от BSplayer
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    hubavo e da pro4ete6 4e po gore kazah 4e 6te izpolzvame prezervativ i obqsnih ot kakvo se pritesnqvam...6to ne 4ete6 po gore!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си