- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета по какви си падате повече ... ?
Като бях малка харесвах момчетата,които са бяло като сирене![]()
и със сини очи. Но сега и мургавите ми харесват
![]()
Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!
po-murgavi4ki estestveno
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Първоначално написано от thirteen
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
beli estestveno, ne si padam po mangali ili suetni mom4enca, koito hodqt na solarium.Abe kato obi4a6 nqkoi nqma zna4enie kakuv e, ama 4estno ne obi4am murgavi. Glasuvam za Belite Bulgari.
аве зле такова, "суетни момченца,които ходят на солариум". Има много момчета,които не ходят на солариум а са си по-тъмнички по начало и определено не са цигани,имаш някви грешни представи ..Първоначално написано от Анонимко
Opredeleno po murgavi.Ne haresvam hora s mn biala koja makar 4e i moiata e mnogo svetla![]()
Ми аз съм мургав и съм 1.90 висок, ако има заинтригувани- ЛС![]()
offfff vie toq sait go oburnahte na sait za zapoznanstva
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
А, мургави, значи по цигани? А защо всички си падате по мургави, като първо изглеждат мръсни, второ циганите са мургави. И как само плюете циганите пък ходите с тях, или с мургави, да приличат на тях. Да, но да ви кажа - аз бяла жена не поглеждам, щото циганките са по-истински жени от тъпите безмозъчни и безкрайно прости българки. Мамам ви деба българска курвенска!Първоначално написано от fifa06
Умри в АДА бе циганин прост ! Да ти изсвирят РОМА ЛЕПървоначално написано от Анонимко
R.I.P
![]()
Е, са истината боли понякога...Първоначално написано от BAYO
А, защо не каза истината:Първоначално написано от Pink`4e
Ами като бях малка и по-умна от сега аз обичах българи, после се пристрастих към циганите. Но пред хората псувам циганите и лъжа, че ги мразя, но това е за пред обществото, иначе ходя с тях и им лапам челните като въглен курове.
Съдейки по снимката в подписа ти и ти си ром. А, вярно казват, че крадецът вика дръжте крадецът. Ти не си ром, ама си падаш по циганските кичозни жилетки така ли?Първоначално написано от BAYO
Аз не мога да разбера вие всички или сте тъпи или луди. Ама кво да ги правиш - хубаво казват, че тинейджърите са по-тъпи и от децата даже! Първо, мургав и бял на сирене са само два варианта. А къде останаха нормалните, НЕмургави, но и НЕ чак толкова бели като сирене момъци. Ебати садистите и дискриминацията, боже.
Имаш грешки!Първоначално написано от Анонимко
Bronzov ten.. sinio-zeleni ochi.. gotino sportno telce.. s kistenqva kosa.. leko razroshena.. iiiii![]()
Леле, явно жените повече гледат повърхностно на нещата. Пари, мускули, тяло, прическа, тен. А за вас като че ли не е важна личността, ами само материалното.Първоначално написано от Pauley
Мургавите са ми в кръвта, определено едно момче с мургав тен* ще привлече вниманието ми повече, от колкото някой рус. Но и рус няма да ми е проблем, ако си го бива като човек. Но като за първо, повърхностно впечатление мургавият тен ще ме впечатли повече.
*Под мургав тен нямам предвид мангал или турчин или някой мелез.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
АУ КАТО СЕ СЕТЯ ЗА ПЪРВАТА МИ ЛюБОВ... АУ... СЕГА ГО НАРИчАМ ЦИГАНчО... ХАУХАУХУА САМО щОТО Е СП МУРГАВИчЪК... И ПРИЛИчА НА МАЛКО НЕГЪРчЕ... :* СЕГА СЕКИ ПЪТ КАТО ГО ВИДЯ НА НДК СЕ чУДЯ КВО СЪМ ХАРЕСВАЛА В НЕГО... И САМО МУ ВИДЯ ЛИЦЕТО ЕДНО ТАКОВА С СП СП СП ЯК ТЕНМНОУ СЪМ ЗЛЕ Д*БА
МИР ВАМ
Вие на хероин ли сте бе?
Някое шоколадче с руса каса и сини очи е екстрааз по такива си падам,въпреки че човека когото обичам е палната противоположност
![]()
шАЛАЛАЛА МИЛА НЕ МИ КАЗВАЙ чЕ МОПМчЕТО КОЕТО ТИ ЛОФ СЕ КАЗВА КРИСОПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
Е ТВА ИМЕ ВСЯКО МОМчЕ С НЕГО Е.... ХМ... ДА СИ СПЕСТЯ КОМЕНТАРА
![]()
П.П. ОХ ПАК НЕ СЕ СДЪРЖАХ...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
emm tui kato az sum po murgavi4ka si padam po po beli=)ina4e nz slu4valo se e i da haresvam nqkoe po murgavo mom4e...no belite zasega vodqt klasaciqta![]()
Feel my pain
emi razli4no zavisi ot 4oveka , no v momenta haresvam mom4e sys mnogo svetla koja i 4erna kosa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм ! ! !