.

Виж резултатите на анкетата: По какви момчета си падате повече ???

Гласували
181. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мургави

131 72,38%
  • Бял на сирене

50 27,62%
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 151
    Като бях малка харесвах момчетата,които са бяло като сирене и със сини очи. Но сега и мургавите ми харесват
    Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!

po-murgavi4ki estestveno
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Мургави, разбира се.
    Но да сме си наясно - да не се от някоя друга раса!
    Така,така . Мургави в рамките на нормалното.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    beli estestveno, ne si padam po mangali ili suetni mom4enca, koito hodqt na solarium. Abe kato obi4a6 nqkoi nqma zna4enie kakuv e, ama 4estno ne obi4am murgavi. Glasuvam za Belite Bulgari.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    beli estestveno, ne si padam po mangali ili suetni mom4enca, koito hodqt na solarium. Abe kato obi4a6 nqkoi nqma zna4enie kakuv e, ama 4estno ne obi4am murgavi. Glasuvam za Belite Bulgari.
    аве зле такова, "суетни момченца,които ходят на солариум". Има много момчета,които не ходят на солариум а са си по-тъмнички по начало и определено не са цигани,имаш някви грешни представи ..

Pisence{}{}{}
    Guest
    Opredeleno po murgavi.Ne haresvam hora s mn biala koja makar 4e i moiata e mnogo svetla

Guest
    Ми аз съм мургав и съм 1.90 висок, ако има заинтригувани- ЛС

ЛС
    ТТоа па
    There is no way out..

offfff vie toq sait go oburnahte na sait za zapoznanstva
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest

Re: Момичета по какви си падате повече ... ?

Цитирай Първоначално написано от fifa06
    Знам че има май и други такива теми но аз не можах да видя такава анкета. МНого ми е интересно да разбера вашето мнение.

Аз лично си падам по мургави момчета мн. ме кефят ами вие
    А, мургави, значи по цигани? А защо всички си падате по мургави, като първо изглеждат мръсни, второ циганите са мургави. И как само плюете циганите пък ходите с тях, или с мургави, да приличат на тях. Да, но да ви кажа - аз бяла жена не поглеждам, щото циганките са по-истински жени от тъпите безмозъчни и безкрайно прости българки. Мамам ви деба българска курвенска!

А, мургави, значи по цигани? А защо всички си падате по мургави, като първо изглеждат мръсни, второ циганите са мургави. И как само плюете циганите пък ходите с тях, или с мургави, да приличат на тях. Да, но да ви кажа - аз бяла жена не поглеждам, щото циганките са по-истински жени от тъпите безмозъчни и безкрайно прости българки. Мамам ви деба българска курвенска!
    Умри в АДА бе циганин прост ! Да ти изсвирят РОМА ЛЕ R.I.P

Guest

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Е, са истината боли понякога...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pink`4e
    Като бях малка харесвах момчетата,които са бяло като сирене и със сини очи. Но сега и мургавите ми харесват
    А, защо не каза истината:
    Ами като бях малка и по-умна от сега аз обичах българи, после се пристрастих към циганите. Но пред хората псувам циганите и лъжа, че ги мразя, но това е за пред обществото, иначе ходя с тях и им лапам челните като въглен курове.

Дафинка Стянова
    Guest

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Съдейки по снимката в подписа ти и ти си ром. А, вярно казват, че крадецът вика дръжте крадецът. Ти не си ром, ама си падаш по циганските кичозни жилетки така ли?

Guest
    Аз не мога да разбера вие всички или сте тъпи или луди. Ама кво да ги правиш - хубаво казват, че тинейджърите са по-тъпи и от децата даже! Първо, мургав и бял на сирене са само два варианта. А къде останаха нормалните, НЕмургави, но и НЕ чак толкова бели като сирене момъци. Ебати садистите и дискриминацията, боже.

vie temata q prevurnahte v mqsto za rasistki izkazvaniq sprete se malko
    inache i az si padam po murgavi momcheta s tumna kosa i tumni ochi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pink`4e
    А, защо не каза истината:
    Ами като бях малка и по-умна от сега аз обичах българи, после се пристрастих към циганите. Но пред хората псувам циганите и лъжа, че ги мразя, но това е за пред обществото, иначе ходя с тях и им лапам чеРните като въглен курове.
    Имаш грешки!

Pauley
    Guest

;]

Bronzov ten.. sinio-zeleni ochi.. gotino sportno telce.. s kistenqva kosa.. leko razroshena.. iiiii

Guest

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от Pauley
    Bronzov ten.. sinio-zeleni ochi.. gotino sportno telce.. s kistenqva kosa.. leko razroshena.. iiiii
    Леле, явно жените повече гледат повърхностно на нещата. Пари, мускули, тяло, прическа, тен. А за вас като че ли не е важна личността, ами само материалното.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Мургавите са ми в кръвта, определено едно момче с мургав тен* ще привлече вниманието ми повече, от колкото някой рус. Но и рус няма да ми е проблем, ако си го бива като човек. Но като за първо, повърхностно впечатление мургавият тен ще ме впечатли повече.

*Под мургав тен нямам предвид мангал или турчин или някой мелез.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    София
    АУ КАТО СЕ СЕТЯ ЗА ПЪРВАТА МИ ЛюБОВ... АУ... СЕГА ГО НАРИчАМ ЦИГАНчО... ХАУХАУХУА САМО щОТО Е СП МУРГАВИчЪК... И ПРИЛИчА НА МАЛКО НЕГЪРчЕ... :* СЕГА СЕКИ ПЪТ КАТО ГО ВИДЯ НА НДК СЕ чУДЯ КВО СЪМ ХАРЕСВАЛА В НЕГО... И САМО МУ ВИДЯ ЛИЦЕТО ЕДНО ТАКОВА С СП СП СП ЯК ТЕН МНОУ СЪМ ЗЛЕ Д*БА
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Някое шоколадче с руса каса и сини очи е екстра аз по такива си падам,въпреки че човека когото обичам е палната противоположност

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Някое шоколадче с руса каса и сини очи е екстра аз по такива си падам,въпреки че човека когото обичам е палната противоположност
    шАЛАЛАЛА МИЛА НЕ МИ КАЗВАЙ чЕ МОПМчЕТО КОЕТО ТИ ЛОФ СЕ КАЗВА КРИСО Е ТВА ИМЕ ВСЯКО МОМчЕ С НЕГО Е.... ХМ... ДА СИ СПЕСТЯ КОМЕНТАРА
    П.П. ОХ ПАК НЕ СЕ СДЪРЖАХ...
    Вие на хероин ли сте бе?

emm tui kato az sum po murgavi4ka si padam po po beli=)ina4e nz slu4valo se e i da haresvam nqkoe po murgavo mom4e...no belite zasega vodqt klasaciqta
    Feel my pain

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    emi razli4no zavisi ot 4oveka , no v momenta haresvam mom4e sys mnogo svetla koja i 4erna kosa

Момиче съм ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си