.

Виж резултатите на анкетата: По какви момчета си падате повече ???

Гласували
181. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мургави

131 72,38%
  • Бял на сирене

50 27,62%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 151
    попринцип сипадам по мургави ,но много зависи...

НЯма ли отговор НОРМАЛНИ

да наистина..защо няма нормални?

иначе бял на сирене

Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    НЯма ли отговор НОРМАЛНИ
    Нормални??? Покажи ми или ми кажи къде има един нормален и ш'те черпа квото искаш. Нормални няма ве. Има само луди, по-луди и най-луди!

Jessica^

да наистина..защо няма нормални?
    Защото ако имаше, нямаше да има такива форуми като тоя и още хиляди такива.Чат ли си?

Еми както няма само лято и зима, така няма и само тъмни и светли...

mi ..... vsu6tnost kato se zamislq haresvam sladuri ot tipa na taxijiqta v TAXI ako ste go gledali ili Faudel ako go znaete

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

~f~
    Guest

Re: Момичета по какви си падате повече ... ?

4estno kazano i az s16to si padam po murgavi mom4eta.V na6to daskalo ima edin takav i e mn gotin mojebi tva e nai -qkoto mom4e ,koeto s1m vijdala...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Странно как всички курви харесвате черни копелета, а за пред обществото лъжете, че мразите циганите. Айде моля ви се, то сега не се знае кой е мургав българин и кой циганин, при условие, че циганите са по-висшата раса.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kpucu_
    Predpo4itam murgavkite...po sa mi sladki i trqbva da e s tamna kosa
    Ina4e tova e qko tupo BQL KATO SIRENE"...mn qsno 4e kato se dade takuv izbor murav/bql kato sirene pove4eto 6e izberat murgav,6oto BQL KATO SIRENE zvu4i gadno.No vse pak ima sredno polojenie....ama murgavoto si e murgavo pleme
    Еми те и мъжете предпочитат по-чернокосите и тъмнокожите жени. никой (нормален) мъж не си харесва курви със светли очи и/или коси и/или кожа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Странно как всички курви харесвате черни копелета, а за пред обществото лъжете, че мразите циганите. Айде моля ви се, то сега не се знае кой е мургав българин и кой циганин, при условие, че циганите са по-висшата раса.
    Да, точно така! Ходят с циганите, пък за пред обществото ги обиждат. Тия български жени, освен най-грозни са и тъпи.

Guest
    Няколко заблуди за българските жени:
    1. Най-хубавите са. Естесдтвено, че не е вярно, нявсякъде има хубави жени, а в България са кът.
    2. Най-умните са. Е това вече си е долна лъжа.
    3. Харесват български мъже. Да, бе, падат си по цигани, турци, евреи, негри и каквито и да са "екзотични, чернички, мургавички и с малки черни като въглени членове". Не знам защо, но за тях цветът е по-важен от размера.

Цитирай Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
    emm tui kato az sum po murgavi4ka si padam po po beli=)ina4e nz slu4valo se e i da haresvam nqkoe po murgavo mom4e...no belite zasega vodqt klasaciqta
    Е ае кажи са няма да мога да заспя от любопитство

Сори _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_ не видях ко цитирам исках да кажа на нея да се доизкоже
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Някое шоколадче с руса каса и сини очи е екстра аз по такива си падам,въпреки че човека когото обичам е палната противоположност
    шАЛАЛАЛА МИЛА НЕ МИ КАЗВАЙ чЕ МОПМчЕТО КОЕТО ТИ ЛОФ СЕ КАЗВА КРИСО Е ТВА ИМЕ ВСЯКО МОМчЕ С НЕГО Е.... ХМ... ДА СИ СПЕСТЯ КОМЕНТАРА
    П.П. ОХ ПАК НЕ СЕ СДЪРЖАХ...

Guest
    Момчетат с име Крисо са... тъпи, прости, нахални, черни и цигани.

е ама моя Крисо е бял като сняг(не че имам нещо против,но си падам по-по тъмни)

Е ама моя Крисо е бял като сняг(не че имам нещо против,но си падам по-по тъмни) и не е прост ама само той иначе другите Крисо коде познавам верно со прости

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    аз съм със супер бяла кожа,но това никога не ми е било проблем,а мъжете по които си падам не спадат в определна група като тъмни,светли или средни.....зависи си от човека
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Хахахах, гласувах за МУРГАВИ, макар че не избирам момчето по цвета на кожата.. то акостава дума за цвят, адски много ме кефят чернокожите момчета.. СУПЕР СЛАДКИ са, направо ми текат лигите като видя някой такъв (НО НЕ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ИМАТ.. сещате се, просто са много сладки)
    Но иначе като харесам едно момче, не ме интересува мургав ли е, бял ли е.. важен е самия човек.. все пак.. Е, поне за мен де..

MACKA prez no6ta
    Guest
    Eh mi murgav i bql kat sirene i dvete sa krainosti.Da kajem ne6to sredno ili murgav ama s mno lek ten ! \/

Град
    V stranata na mechtite
    Ми гласувах за мургави,ма като се замисля аз съм с тен и съм леко мургавка,може би бял ми трябва,ама нещо не ми се ще,но знам ли като дойде ще му мисля
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Ако мислите, че всички момичета с по-тъмен цвят на кожата са циганки, ромки, туркини, еврейки и прочие сте мноооого заблудени люде.

Guest
    "murgav mnogo qsno"

Che zashto da e mnogo qsno we mamamu stara??? Kato ti e mnogo qsno hodi v INDIA DA TE EBAT CIGANETATA, TAM IMA MORE OT MURGAVELCI (okolo 1 200 000 sa). I TI KAK GI RAZLICHAVASH MURGAVITE BULGARI OT CIGANITE, SHTOTO AZ NE MOGA Qvno imash nabito oko!

Mejdu drugoto az sym bql i haresvam mnogo beli jeni s rusa kosa i sini ochi! DA JIVEE ARIISKATA KRUV !!!!!!!

"murgav mnogo qsno"

Che zashto da e mnogo qsno we mamamu stara??? Kato ti e mnogo qsno hodi v INDIA DA TE EBAT CIGANETATA, TAM IMA MORE OT MURGAVELCI (okolo 1 200 000 sa). I TI KAK GI RAZLICHAVASH MURGAVITE BULGARI OT CIGANITE, SHTOTO AZ NE MOGA Qvno imash nabito oko!

Mejdu drugoto az sym bql i haresvam mnogo beli jeni s rusa kosa i sini ochi! DA JIVEE ARIISKATA KRUV !!!!!!!
    1.Индия са 1 112 264 388 според Wikipedia за 2005г.

2.Мургавите Българи от циганите се различават по 1 200 000 начина.

3.Ти си бял - тва е добре. Обичаш бели - тва е добре. Ти си расист - тва не е добре!

Да, точно така! Ходят с циганите, пък за пред обществото ги обиждат. Тия български жени, освен най-грозни са и тъпи.
    Pod murgavi se razbira ne beli kato sirene ami malko po-tumni,ne cigani
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

awe kvo stana s normalnite mom4eta-svetlo kestenqva ili kestenqva kosa ,kafqvi o4i i koja mezdu murgava i bqla i nie ne sme za izhvurlqne
    LuD LuD! A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си