- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета по какви си падате повече ... ?
попринцип сипадам по мургави,но много зависи...
НЯма ли отговор НОРМАЛНИ![]()
Нормални??? Покажи ми или ми кажи къде има един нормален и ш'те черпа квото искаш. Нормални няма ве. Има само луди, по-луди и най-луди!Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
Защото ако имаше, нямаше да има такива форуми като тоя и още хиляди такива.Чат ли си?Jessica^
да наистина..защо няма нормални?
mi ..... vsu6tnost kato se zamislqharesvam sladuri ot tipa na taxijiqta v TAXI ako ste go gledali ili Faudel ako go znaete
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
4estno kazano i az s16to si padam po murgavi mom4eta.V na6to daskalo ima edin takav i e mn gotin mojebi tva e nai -qkoto mom4e ,koeto s1m vijdala...![]()
Странно как всички курви харесвате черни копелета, а за пред обществото лъжете, че мразите циганите. Айде моля ви се, то сега не се знае кой е мургав българин и кой циганин, при условие, че циганите са по-висшата раса.Първоначално написано от Fucking_Bitch
Еми те и мъжете предпочитат по-чернокосите и тъмнокожите жени. никой (нормален) мъж не си харесва курви със светли очи и/или коси и/или кожа.Първоначално написано от kpucu_
Да, точно така! Ходят с циганите, пък за пред обществото ги обиждат. Тия български жени, освен най-грозни са и тъпи.Първоначално написано от Анонимко
Няколко заблуди за българските жени:
1. Най-хубавите са. Естесдтвено, че не е вярно, нявсякъде има хубави жени, а в България са кът.
2. Най-умните са. Е това вече си е долна лъжа.
3. Харесват български мъже. Да, бе, падат си по цигани, турци, евреи, негри и каквито и да са "екзотични, чернички, мургавички и с малки черни като въглени членове". Не знам защо, но за тях цветът е по-важен от размера.
Е ае кажи са няма да мога да заспя от любопитствоПървоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
Сори _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_ не видях ко цитирам исках да кажа на нея да се доизкожеПървоначално написано от v!k!tYyY
Момчетат с име Крисо са... тъпи, прости, нахални, черни и цигани.
е ама моя Крисо е бял като сняг(не че имам нещо против,но си падам по-по тъмни)
Е ама моя Крисо е бял като сняг(не че имам нещо против,но си падам по-по тъмни) и не е прост ама само той иначе другите Крисо коде познавам верно со прости
аз съм със супер бяла кожа,но това никога не ми е било проблем,а мъжете по които си падам не спадат в определна група като тъмни,светли или средни.....зависи си от човека
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Хахахах, гласувах за МУРГАВИ, макар че не избирам момчето по цвета на кожата.. то акостава дума за цвят, адски много ме кефят чернокожите момчета.. СУПЕР СЛАДКИ са, направо ми текат лигите като видя някой такъв(НО НЕ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ИМАТ.. сещате се, просто са много сладки)
Но иначе като харесам едно момче, не ме интересува мургав ли е, бял ли е.. важен е самия човек.. все пак.. Е, поне за мен де..
Eh mi murgav i bql kat sirene i dvete sa krainosti.Da kajem ne6to sredno ili murgav ama s mno lek ten ! \/
Ми гласувах за мургави,ма като се замисля аз съм с тен и съм леко мургавка,може би бял ми трябва,ама нещо не ми се ще,но знам ли като дойде ще му мисля![]()
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Ако мислите, че всички момичета с по-тъмен цвят на кожата са циганки, ромки, туркини, еврейки и прочие сте мноооого заблудени люде.
"murgav mnogo qsno"
Che zashto da e mnogo qsno we mamamu stara??? Kato ti e mnogo qsno hodi v INDIA DA TE EBAT CIGANETATA, TAM IMA MORE OT MURGAVELCI (okolo 1 200 000 sa). I TI KAK GI RAZLICHAVASH MURGAVITE BULGARI OT CIGANITE, SHTOTO AZ NE MOGAQvno imash nabito oko!
Mejdu drugoto az sym bql i haresvam mnogo beli jeni s rusa kosa i sini ochi! DA JIVEE ARIISKATA KRUV !!!!!!!![]()
1.Индия са 1 112 264 388 според Wikipedia за 2005г.Първоначално написано от Анонимко
2.Мургавите Българи от циганите се различават по 1 200 000 начина.
3.Ти си бял - тва е добре. Обичаш бели - тва е добре. Ти си расист - тва не е добре!
Pod murgavi se razbira ne beli kato sirene ami malko po-tumni,ne ciganiПървоначално написано от Анонимко
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
awe kvo stana s normalnite mom4eta-svetlo kestenqva ili kestenqva kosa ,kafqvi o4i i koja mezdu murgava i bqla i nie ne sme za izhvurlqne![]()
![]()
![]()
LuD LuD!A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658