- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета по какви си падате повече ... ?
emi daПървоначално написано от WaNTeD
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ммм, приятелят ми е тъмно рус със сини очи и не е бял, но не е и много тъмен. Жестоко става обаче през лятото като почернее много и заблести на слънце и му се очертаят мускулите... Така че - предпочитам или някой нормален, нито прекалено светъл, нито прекалено тъмен, или някой, който има слънчев тен.
Ama drugo si e da te ruga nqkaf poten murgavelko s cheren markuch nali??))))))))
Аз пък си падам по беличките
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Попринцип това не е от голямо значение,но повечко си падам по мургавите...![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!
az sum murgavo mom4e![]()
![]()
![]()
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Зна1и може да си допаднем... \/
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!
по с тенче)))
Първоначално написано от Malice
![]()
Ами първо беше: Само с поглед ме люби...
После: Устните нежно ще нашепват...
И сега пак е: Само с поглед ме люби...
Абе и вие сте .. как няма да различите тъмен българин от скапан ром .. ?! Има си огромна разлика .. едното е българин другото ром .. що има тъмни българи ли ?! ми аз например като бебе се раждам бял като сирене .. после постепенно си натрупах тен и си имам тен .. ПРОБЛЕМ ?! То да си бял като сирене е грозно ..
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.
никъде няма роми, само в България ги наричат така, всички са цигани! пък и ти не си от най умните да ти кажаПървоначално написано от Thrasherr
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Забравих да добавя като ви гледам коментарите май мургав не знате какво значи ??Първоначално написано от Krem4eto
Тъмен
Мрачен
Това е значението на думата .. а вие тука все едно делите бели и негри на отбори .. абе ей .. просто мразете ромите и турците и всички българи и оранжеви да има пак са българи трябва да се подкрепяме и обичаме .. то тялото на човека е толкова объркано и неясно за нашите умове (все още) че не се знае изобщо защо има различни цветове на кожата ..
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам бира.
Приятелю живея в България .. нaясно съм с тая зган долна и ще ми кипне кръвта някой ден и ще ги разтрeлвам!Първоначално написано от tuzaro
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам бира.
мм беличък.. но не и прекалено хах![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ако си харесам рус със сини очи едва ли ще е особено мургав. Абсолютно нямам претенции. Тенът е само част от чара...![]()
Аз си падам по по-мургавите, разбира се! Не чак до такава степен, че да са негри, но и не искам да са светли като пуканки!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от Thrasherr
Аз не съм от най-белите, като бях малка бях бяла... сега с течение на годините, от слънцето или от какво, непрекъснато имам тен. Т.е. съм мургава... и ся кво: ще ме убедиш, че съм мрачна и тъмна ли??? омг... нека за значението на тая дума да говорят хора, които спадат към тази група(не говоря за 'ромите', а за малко по-тъмните БЪЛГАРИ).![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. Никога няма да подкрепя циганите... не че нещо, ако не ми пречеха нямаше да говоря така, ама те са си просто ЖИВОТНИ. Sry ама да са ожениш на 11-12-13 и да раждаш всяка година докато не пукнеш от глад..ей тва не мога да го схвана! Толкова ли ги мързи, че да се хванат на работа или да си сложат презервативи? След някви години в България българите ще са по-малко от циганите...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ама наистина, за кои мургави говорите? Малцинствата(роми и турци) или тези, които имат тен? Понеже между двете има голяма разлика, поне за мен, макар че съм момче...
Винаги мургавите са ми били слабостМакар че мъжът ми си е леко беличък
![]()
винаги съм си падала по момчета с по-тъмен тен .. и черна коса и кафеви очи да има.. перфектно![]()
![]()
![]()
Мургави.
Хората винаги се влечат по екзотичното.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Нещо по средата..хем да не е много бял, хем да не е много мургав ;д