Цитирай Първоначално написано от EnJoY
Еми кучка си си. Без да те нападам я вземи да кажеш на приятеля ти да видиш колко ще се радва..това че не само него зальгваш а зальгваш и другите тоез тези с които флиртуваш така че мисля че е най добре да кажеш на приятеля си за да не се побьрка повече по теб и да страда много.. обесни му че ти хааресва нови запознанства флирчета и той сам ще се отдрьпне.. Мисля си че мисьлта че си с него не те кара да си лягаш с тези момчета. А ако го обичаш едва ли ще и флиртуваш.... Сама си прави изводите явно си с него от полза не от любов това че като се вьрнеш винаги има кой да те гушне и че има кой да те тьрси Докато флиртуваш не наранявай пича ОТ ЛЮБОВ БОЛИ (нямаш си и на идея колко)!!!
Аз съм обедена, че го обичам и правя всичко от себе си да бъде той щастлив...Но всеки си има недостатъци - това е моят. Нима мислиш, че ако наистина не го обичах щях да съм все още с него, или пък щях да се колебая до къде да стигна с флиртовете. Не, ако не го обичах, щях да го зарежа и да си намеря някой друг (някой от тези мъже с които непрестанно се срещам и които зарибявам). Но аз не искам тях...искам просто да си докажа, че мога да ги имам....а мъжете са твърде елементарни...Мислят само за секс...или поне първо за секс...А аз не искам такъв човек до себе си