Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
hm dobre az pu6a i sam na 16..ne pu6a ot gazariq...prosto iskah da probvam i sega naistina e dosta trudno da se otkajat.........pak mnogo malko hora go pravqt ot gazarstvo.A int izkazvane "tapi par4eta " sa tezi koito po4vat ot po malki ........e sry az pu6a ot 1-2g i ne mislq 4e sam takava i moje da go potvardqt mnogo hora...pak i moite fr ne sa takiva.NE POTKREPQM CIGARITE ,NO KOITO PU6I ZNAE KAKVO E DA SE PRISTRASTI6 KAM TQH I KOLKO TRUDNO DA E GI MAHNE6 KATO NAVIK
Тва с пристрастяваНето е една голяма измислица.Как па аз не съм се пристрастила още дет съм изпушила толкова много цигари в компанията на приятели по разни кафета.И изобщо нямам нужда от тоя боклук.Никога не съм си купувала е така.Тва си е до човека.А и днескашните пушачи се водят от мотото "О КОЛКО Е ТРУДНО ДА ОТКАЖЕШ ЦИГАРИТЕ" и тва кат се набие в главите е съвсем нормално да не ги откажете.Обаче аз имам бая примери за отказали се пушачи без никви мъки-учителката ми по математика беше десетгодишен пушач докато просто не реши да ги спре и ги спря наистина без никви мъки и глупости....То си е до психика