Цитирай Първоначално написано от Анонимко
imam malko vapros4eta
1.koq e spored vas perfektnata vr1zka?
2.predstavite vi za takava,otgovarqt li na sega6nata vi,ili po-predna vrazka?
3.kakvo ne bihte napravili za gadjeto si?
4.vie revnuvate li,a gadjeto vi?
5.spored vas normalno li e 4uvstvoto-revnost?
1. Перфектна връзка би била тази,в която и двамата се обичат еднакво силно и дават всичко за другия!
2.Дали отговарят..ми честно казано не се бях замисляла,т.к както не съществуват перфектни хора,така и за мен няма перфектна връзка..Може би в даден момент да,в друг не...Но ако всичко беше идеално,нямаше да е толкова интересно
3.Какво бих или не бих направила...На думи е много лесно да кажеш "Правя всичко за теб"...Но много зависи от ситуацията...Не мисля много в перспектива нещата..Както казах,зависи от ситуацията,а и както го почувствам,така го правя!
4.Много е странно,но адски рядко ми се случва да ревнувам...Сигурно пътите,когато съм ревнувала някой се броят на пръстите на едната ми ръка...Не затруднявам връзките си с подобни страхове..Защото в крайна сметка,ако някой не иска да е с теб,той просто няма да бъде с теб...А и на изневерите също така гледам...Винаги съм казвала "Ако тръгнеш да ми изневеряваш,прави го така,че да не разбера..А ако знаеш че ще разбера,предпочитам да е от теб,а не от някой друг!" Може би съм доста либерална в това отношение,но тази свобода винаги се е отразявала много добре на връзките ми...
А той...ми май ревнува повече от мен
5.Това май се припокрива с горния отговор малко или много...