.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    Цитирай Първоначално написано от naia
    малка напаст....
    не ти завиждам...просто го напляскай
    Tova e edinstvenoto re6enie na tozi problem s malkite bratq
    Аз съм пробвала и съм го заплашвала, ама както вече казах, той ВИНАГИ отвъща на ударите и ме обижда. Понякога толкова му се ядосвам, че почвам да му натяквам колко е тъп и как никога не може да се оправя сам, казвала съм му, че като съм била на неговите години, съм била старателна, ученолюбива и т.н., а той мисли само за игра. Викам му ПОРАСНИ! А той ми се изплезва и отвръща като почва да ми натяква колко съм гадна и т.н. Еми как да не съм гадна, като той ме принуждава да съм такава. Майка и татко ми викат: Защо го обиждаш така. А аз вече толкова съм ядосана, че им отвръщам: Аз не го обиждам просто казвам истината! Наще ни викат: Как не може да се държите като брат и сестра, а не постоянно да си викате и да се обиждате. Баба ми живее в нас и докато майка и татко са на работа, тя ни слуша разправиите. И тя ни казва същото, аз отговарям, че ако той не ми прави нищо, аз няма да има причина да викам. Защото обиккновено мене обвиняват:
    "ti si po golqma i po razumna trqbva da mu otstupva6"
    На мене ми казват същото. Но не могат да ме разберат. Винаги става така, че МЕН виждат да го 'пошляпвам', МЕН чуват да го обиждам. Как НИКОГА не го чуят или видят него. НО НЕ, ТОЙ ВИНАГИ СЕ ИЗМЪКВА... ТОЙ е "ангелчето" вкъщи. Затова понякога ми се иска да си имам ПО-ГОЛЯМА и то СЕСТРА. Ще ми е най-добрата приятелка, сичко ще й споделям... Но не, аз имам малко досадно братче, което не знае границите на яростта и гнева ми, но както е тръгнало, скоро ще ги раззбере...
    gorki4kata..... az imam sestra imame 1 godina razlika,sy6to se karme pri vsi4ki e taka...

Град
    In The Middle Of Nowhere
    ami toi e o6te maluk...opitai da go potyrpi6 o6te nqkolko godinki...az su6to imam po malka sestra i kolkoto i trezvo da misli i da e porasnala za vyzrastta si,mrazq kogato tq se darji kato po golqmata(awe mn i porasna rabotata ne6to na neq... )...ni6to ne pravq oba4e po vaprosa,samo ot vreme na vreme i napomnqm 4e malko ili mn sum po golqma ot neq i znam malko pove4e ot neq!normalno e da se draznim i karame...no ina4e se razbirame super(rqdko,no se slu4va)
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

Мега фен
    Град
    София
    Мисля си, че това е нормално. Все пак и той търси своето място под слънцето. Но и е малък, закача се....не му се връзвай много. Като порасне, нещата ще се променят

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Два шамара, осъзнава се.Биеш още два, пак се осъзнава.Казваш му каквото искаш да му кажеш, след това още два шамара за печат.
    НЕ става, и той ми посяга...
    Poznato Samo 4e az imam i o6te edin problem-toi e po-silen ot men.
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

палав татко
    Guest
    мен кат бях малък сестра ми ме биеше зюаз за тва смазвам от бой мойте деца

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    kaji na va6te ;]

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Два шамара, осъзнава се.Биеш още два, пак се осъзнава.Казваш му каквото искаш да му кажеш, след това още два шамара за печат.
    НЕ става, и той ми посяга...
    Как тоя пръдльо на 10 ше ти посегне бе? Нали ше ми посегне и ше присъства във средните страници на Труд... Осъзнай се, на 10 е. Още пишока не може да си дърпа пък ше ти посяга...
    То не е точно посягане, ами защита... Като съм му забърсвала някой друг шамар, и той ме е ритвал или нещо такова... Какво да го правя? После се мене обвиняват!
    Добре де, той ще си защити 1-2 части на тялото...Ти все пак имаш 2 ръце и 2 крака...Ше си защити главата, бий му един шут в дупарата.По инстинкт ше си пусне ръката на долу към гъза..От там го плескаш по бузата...Не е толко сложно...За всичко трябва желание..

Супер фен Аватара на maybelline
    Е,защо и той да не ходи на басейн с приятелите си,не е бебе все пак.Всички братя и сестри са така.И ние със сестра ми като бяхме по-малки се карахме за глупости и се бихме,но го надраснахме това време вече(аз съм на 15,а тя на 20)

off i az imam sa6tiq problem .To mai si4ki tyk go imame.Az sam na 16 a toi e na 12 i se karame za vsqko ne6to toi postoqnno dosajda i sekvi takiva.Plqmpa izmi6loitini nalqvo i na dqsno i mn se nervq.Napravo ne moga da go ponasqm ve4e, nai nakraq nqma li da porasne????

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от mi6ka_barelinka
    off i az imam sa6tiq problem .To mai si4ki tyk go imame.Az sam na 16 a toi e na 12 i se karame za vsqko ne6to toi postoqnno dosajda i sekvi takiva.Plqmpa izmi6loitini nalqvo i na dqsno i mn se nervq.Napravo ne moga da go ponasqm ve4e, nai nakraq nqma li da porasne????

Brat mi e sa6tiq ........piklioo dranka gluposti pred moite fr i kato mu kaja ne6to prai obratnoto
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Деца, какво да ги правиш...

Ох, току-що завърши поредната караница. Този човек чисто и просто ме ВБЕСЯВА!!! И аз вече не знам акво да правя тва с биенето си е доста гадно, да говоря с наще, проблема се изяснява за известно време и после пак се почва същото, говоря дори със самия него, но ефект няма. Просто не мога да го чакам да порасне ( не че имам друг избор ), той е толкова отвратителен... Просто вече не издържам, писна ми да го търпя!!!

Фен
    Град
    Майна town
    ....кофтито е че точно когато ти излизаш от пубертета и почнеш да осъзнаваш че няма за какво да се дразниш и тн той ще влезе в него и ше стане 19203819203 пъти по нетърпим от сега..та..верну си в.г.з. =] no offense ше тряя потърпиш.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Guest
    Всички сме били така. Примерно с брат ми се бихме на Славейков преди 6-7 години. Какво да правим. Били сме горе-долу на вашата възраст.

Всичко е нормално.
    Естествено, сега брат ми като е студент, се премести в нас.
    За няколко месеца, само най-много два пъти тон да сме си повишавали, но накрая се разбираме.

Повече от фен
    lele ako bqx az 6tqx da pogovorq purvo s nego,ako ne stane 6tqx da mu dam urok,zada se razbere.

Голям фен
    Град
    Compton
    тегли му един бой ако са оплаче на ваще ша кажеш ко прай

Тфа е ноу гадну..И аз сам така по4ти аз сам на (14) а той на (17) и ми се прай на големия защитник 4ите6и ми логовете с едно мом4е(а ние сме саму фр с негу) и брат ми му казал 4е ако не ме остави намира ши му са слу4и нещу идваше ми да го обия ама ... кфо иска6 се пак сми брат и сестра

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма какво да се направи , просто можеш да престанеш да му се дразниш , да се държиш спокойно и сякаш го няма.Не ти завиждам , защото и аз не мога да намеря общ език с по-малки от мен , просто ме вбесяват , ама се държа спокойно и гледам много много да не се ядосвам , да не давам външен израз на емоциите си , защото винаги става по-зле . Големи манипулатори и мръсници за тия малките

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    Compton
    аз съм по-малкия брат и мога да кажа че мноо тормозя брат ми а той ма бий тей че само боя решава(явно при мене не )

Guest
    Със сигурност това е много кофти,но май няма друг изход освен да почакаш някоя друга година,тогава сигурно ще му дойде акъла!Но има и положителна страна на това-в повечето(не всички) случаи по-големите стават по-силни психически!Някой ден и той ще порасне и ще се смеете на това,което се случва сега

Мега фен Аватара на iiirish
    Наистина, с нетърпение очаквам да порасне... Много ми е интересно какво ли ще бъде тогава...
    ще бъде много по-различно повярвай ми. ще се търсите и той ще оценява помощта ти. но дори и сега да се държи така не забравяй, че той ти е брат и винаги ще те обича

споко и моя брат е същия и някои път хубаво ще го натупам аз сам на 16 а той на 9 и се мисли за голяма работа

^ аре да спрете да вадите стари теми, а?

Аз съм в същото положение.... вече започвам да се отчайвам... ....Мога само да ти пожелая Успех

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Стара тема. kario06 ще запали моторите скоро време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си