- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Аз (14) и брат ми (10)
gorki4kata.....Първоначално написано от Lorein
az imam sestra imame 1 godina razlika,sy6to se karme pri vsi4ki e taka...
ami toi e o6te maluk...opitai da go potyrpi6 o6te nqkolko godinki...az su6to imam po malka sestra i kolkoto i trezvo da misli i da e porasnala za vyzrastta si,mrazq kogato tq se darji kato po golqmata(awe mn i porasna rabotata ne6to na neq...)...ni6to ne pravq oba4e po vaprosa,samo ot vreme na vreme i napomnqm 4e malko ili mn sum po golqma ot neq i znam malko pove4e ot neq!normalno e da se draznim i karame...no ina4e se razbirame super(rqdko,no se slu4va)
![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Мисля си, че това е нормално. Все пак и той търси своето място под слънцето. Но и е малък, закача се....не му се връзвай много. Като порасне, нещата ще се променят
PoznatoПървоначално написано от Lorein
Samo 4e az imam i o6te edin problem-toi e po-silen ot men.
![]()
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
мен кат бях малък сестра ми ме биеше зюаз за тва смазвам от бой мойте деца
Добре де, той ще си защити 1-2 части на тялото...Ти все пак имаш 2 ръце и 2 крака...Ше си защити главата, бий му един шут в дупарата.По инстинкт ше си пусне ръката на долу към гъза..От там го плескаш по бузата...Не е толко сложно...За всичко трябва желание..Първоначално написано от Lorein
Е,защо и той да не ходи на басейн с приятелите си,не е бебе все пак.Всички братя и сестри са така.И ние със сестра ми като бяхме по-малки се карахме за глупости и се бихме,но го надраснахме това време вече(аз съм на 15,а тя на 20)
off i az imam sa6tiq problem .To mai si4ki tyk go imame.Az sam na 16 a toi e na 12 i se karame za vsqko ne6to toi postoqnno dosajda i sekvi takiva.Plqmpa izmi6loitini nalqvo i na dqsno i mn se nervq.Napravo ne moga da go ponasqm ve4e, nai nakraq nqma li da porasne????
Първоначално написано от mi6ka_barelinka
Brat mi e sa6tiq ........piklioo dranka gluposti pred moite fr i kato mu kaja ne6to prai obratnoto
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ох, току-що завърши поредната караница.Този човек чисто и просто ме ВБЕСЯВА!!! И аз вече не знам акво да правя
тва с биенето си е доста гадно, да говоря с наще, проблема се изяснява за известно време и после пак се почва същото, говоря дори със самия него, но ефект няма. Просто не мога да го чакам да порасне ( не че имам друг избор
), той е толкова отвратителен... Просто вече не издържам, писна ми да го търпя!!!
![]()
....кофтито е че точно когато ти излизаш от пубертета и почнеш да осъзнаваш че няма за какво да се дразниш и тн той ще влезе в него и ше стане 19203819203 пъти по нетърпим от сега..та..верну си в.г.з. =] no offense ше тряя потърпиш.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Всички сме били така. Примерно с брат ми се бихме на Славейков преди 6-7 години. Какво да правим. Били сме горе-долу на вашата възраст.
Всичко е нормално.
Естествено, сега брат ми като е студент, се премести в нас.
За няколко месеца, само най-много два пъти тон да сме си повишавали, но накрая се разбираме.
lele ako bqx az 6tqx da pogovorq purvo s nego,ako ne stane 6tqx da mu dam urok,zada se razbere.
![]()
тегли му един бой ако са оплаче на ваще ша кажеш ко прай
Тфа е ноу гадну..И аз сам така по4ти аз сам на (14) а той на (17) и ми се прай на големия защитник 4ите6и ми логовете с едно мом4е(а ние сме саму фр с негу) и брат ми му казал 4е ако не ме остави намира ши му са слу4и нещуидваше ми да го обия ама ... кфо иска6 се пак сми брат и сестра
![]()
![]()
![]()
Няма какво да се направи , просто можеш да престанеш да му се дразниш , да се държиш спокойно и сякаш го няма.Не ти завиждам , защото и аз не мога да намеря общ език с по-малки от мен , просто ме вбесяват , ама се държа спокойно и гледам много много да не се ядосвам , да не давам външен израз на емоциите си , защото винаги става по-зле . Големи манипулатори и мръсници за тия малките![]()
аз съм по-малкия брат и мога да кажа че мноо тормозя брат ми а той ма бий тей че само боя решава(явно при мене не)
Със сигурност това е много кофти,но май няма друг изход освен да почакаш някоя друга година,тогава сигурно ще му дойде акъла!Но има и положителна страна на това-в повечето(не всички) случаи по-големите стават по-силни психически!Някой ден и той ще порасне и ще се смеете на това,което се случва сега![]()
ще бъде много по-различно повярвай ми. ще се търсите и той ще оценява помощта ти. но дори и сега да се държи така не забравяй, че той ти е брат и винаги ще те обичаПървоначално написано от Lorein
споко и моя брат е същия и някои път хубаво ще го натупам аз сам на 16 а той на 9 и се мисли за голяма работа
![]()
Аз съм в същото положение.... вече започвам да се отчайвам...![]()
....Мога само да ти пожелая Успех
![]()
![]()
Стара тема. kario06 ще запали моторите скоро време...