- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски ще прослави ли България отново ???
Eй много ли си печен и разбиращ бе? Затова само псуваш. Като смяташ обратното докажи го с аргументи, а не да псуваш. Явно не можеш да го докажеш с аргументи, обаче можеш да си доказваш простотията. Ама аз какво ли мога и да очаквам от такива като теб.Първоначално написано от Анонимко
11 tochka deaktiven profil.
Da za6toto e 6ampion !
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> bravo!!!Първоначално написано от Mo6no
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Мое да прослави курамиянко като го оближе рекорден брой пъти.![]()
2т. системно
Айдеее беее вас ви е яд нали знаете: "Левски в Европа, ЦСКА С РОДОПА !!!" ... наистина не можем да направим нищо с/у тези отбори, но какво да се прави поне се опитваме а вие .... камай вие го ближете ...Първоначално написано от Amayo
![]()
Вие не се опитвате. Вие излагате майка България.Първоначално написано от DaDdY_BoY
![]()
![]()
![]()
2т. системно
tva e sporta, edni gubqt drugi pe4elqt, LEVSKI e debiutant v SL i pravi kakvoto moje sre6tu grandovete na Evropa
Мога да кажа само "Христо Стоичков" и да те оставя да си помислиш малко.Първоначално написано от Mo6no
![]()
Не!
e moje li puk vse uefski da pada s nad 3 gola razlika .. ne e chestno tvaПървоначално написано от PR0
da , shte q proslavi
veche zapisa nqkolko rekorda kato :
purvi avtogol na vratar na bulgarski otbor v evroturnirite![]()
nai-razgromna zaguba v istoriqta na CL oshte v 1viq mach![]()
Ей чорбари вие вече и Българи ли се пишете?
Първоначално написано от exploitedteen
Не става ми смешно..Като се сета за Бешикташ..Вие като казвате ЛЕВСКИ ,трябва да припадате..
a eto i polojenieto na taka silniq sypernik na цС*ка:
Резултатите от група "В"
Динамо (Букурещ) - Бешикташ 2:1
Тотнъм - Брюж 3:1
Класиране
1. Тотнъм 6 т. (2 м)
2. Динамо Б 3 (1)
3. Леверкузен 1 (1)
4. Брюж 1 (2)
5. Бешикташ 0 (2).
dannite ot topsport.bg
СЕга ще почнат да правят сравнения между тези отбори и челСЪм ,барЦа и вИердер...Първоначално написано от PR0
пххаахПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
нах-добрите резултати има левски![]()
![]()
![]()
пъкние сме чорбари що не*********
![]()
Да 7:2,7:1,5:0 са РЕЗУЛТАТИ
какъв гражданинСЕга ще почнат да правят сравнения между тези отбори и челСЪм ,барЦа и вИердер..![]()
да направо съм от село ,като всичките ви феновеПървоначално написано от the_o.c_girl
Добре уважаеми...Къде ти е чалмата??Първоначално написано от exploitedteen
ПП НА темата ЛЕВСКИ-цС*ка да пишат хора ,които са посетили повече от 10 мача...
Еми сам предброй.На миналия и този сезон съм ходил на всички домакинства.Ходил съм на мачовете в УЕФА и ШЛ.Не пропускам мач на ЛЕВСКИ в София..Първоначално написано от exploitedteen
Аз па имам приятел който от 23години НЕ е изпускал левски-цска, и никой не му вярва ама той си пази билетите.Иси ечорбар демек за тия 23 години е научил нещо.
2т. системно
Е това е. Ако наистина е вярно- евалата!Първоначално написано от Amayo
![]()
Само това, че ходиш на мачове на даден отбор, не те прави фен.
Трябва да подкрепяш отбора в добро и лошо, независимо колко слабо играе в даден период или с колко пада в даден мач. Много се дразня на хора, които се пишат "големи фенове" и, като отборът тръгне да пада с някакъв по-голям резултат, напускат стадиона. Ще ви дам пример: Левски-Шалке 04. 1:0 за Левски и всички сме в екстаз! \/ 1:1, 1:2 и като стана 1:3, няколко човека напуснаха стадиона...е на такива се дразня!!!
![]()
Друг пример- Левски-ЦСКА на националния стадион. Левски води с 1:0 и един момент една не малка част от "феновете" на ЦСКА напуснаха стадиона.![]()