- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мразя Българите!
Имало много хора...дрън та дрън...Колко много хора? С кого ни сравняваш по процент на успели хора? С Афганистан? С Нигерия? С Етиопия? Да, в сравнение с тях ние сме една успяла държава. Но в страните от Европа едва ли има повече от 7-8 по-изостанали държави от нашата, защото тук успелите хора са мутри или партиино обвързани. Успелият еропеец е далеч по-различен.Първоначално написано от Elektra_x
Нищо смислено не каза с тоя си пост.
OMGПървоначално написано от Другия Гост
Под успял човек аз нямам предвид човек с много пари...а човек завършил,който има няква кариера и цел да постигне нещо в тоя живот...т'ва за мен е много по важно от колкото да ми имаш 1-2-3 мил.И не казах че всеки в България е успял,но има и такива,нито пък сравнявам Бг с Афранистан и Етиопия...и какво разбираш ти под "успял европеец".Не мисля че ние българите сме толкова западнали има и такива който нямат нито дом нито нищо,но има и хора който не са в т'ва полувение.За мен да имаш образование и работа е все едно си успял.
точка.
ne6to ne si me razbral shto za bulgarin e 4oveka koito mrazi bulgariq i bulgarite zaedno s neq ? ne e dlujen da e rodolubec no pone moje da uvajava stranata pone malko vse pak e negova rodinaПървоначално написано от Друг Гост
Всеки може да си мрази каквото иска. Има кофти българи, има и не толкова кофти българи. Според мен проблемът на повечето е в начина, по който възприемат някои неща и нагласата, че като се оплакват ще променят нещо и чакат някой друг да им реши проблемите.
Мисля, че авторът на темата не е много наясно със значението на думата "педерас" /която според мен се пише с "т" накрая/.
Наистина, както каза Vra4ka, всеки народ си има кусури. Не, че това е оправдание за кусурите на нашия, но просто не мисля, че като разправяш насам-натам, че мразиш сънародниците си и като обясняваш колко сме били алчни и т.н., променяш нещо.
lock
Добра тема.
В интерес на истината, напоследък все повече се улавям, че се настройвам против хората...
Под "хората" имам предвид масите - около 70% от населението, може и повече...
Не мога да понасям завистливи хора, хора без цел в живота си и такива, които тъпчат на едно място, не се стремят към развитие...
Ето това виждам около себе си...
Още повече, като погледна тези с по три-четири години по-малки от мен (аз съм на 20) ми става зле - като че изглупяват все повече...
Но чак да мразя... не знам, не съм човек на крайностите...
Не мога да кажа нещо против за държавата ни като институция, по-скоро лошото идва от хората, които я ръководят - за никого не е тайна, че гледат основно собствените си интереси и никой дума не мое да им каже... Да не говорим за цялото устройство, монополите на държавата в някои сектори от бизнеса...
Колкото до автора - чудни са ми такива като теб, които си мислят, че "навън" би им било много лесно, животе им би бил песен...
Не знам, може да съм глупав, може да съм инат, но никога не бих заминал в чужбина за нещо, различно от екскурзия или командировка...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Първоначално написано от Анонимко
Знаеш ли , ти заслужаваш да мреш по възможно най - гаден начин ! Ей такива като тебе ни влекат надолу ... някав вчерашен льолю , дето не вижда по далеч от носа си ... такива отрепки като тебе ги мразя повече и от мангалите ... Как може , бе идиот , такъв , да отхвърляш всичко родно и българско , такива мижатурки кат тебе не заслужават нищо повече от смърт ! Кькво говориш за Волен Сидеров , мухльо заспал, той е много повече от колкото ти ще бъдеш някога - той е ПАТРИОТ ! Ако всички бяхме мухльовци като тебе , незнам докъде щяхме да сме стигнали вече ... Господи , Господи , избави ни от такива отрепки ... Не смей да хулиш народ и държава със славно и велико минало , с герои проляли кръв за свободата на нищожества като тебе ... НИКОЯ страна не може да се сравни с България , защото това е Нашата родина ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
още като ти видях заглавието на темата, се зарадвах, че не се познаваме![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Стани от кревата, изкъпи се, измий си зъбите и после па помисли![]()
ти си 'леко' неителигентна. мнението ти е коментирано и ще се коментира преди и след мен, но ... не е ли АДСКИ тъпо да го напишеш в БЪЛГАРСКИ форум с БЪЛГАРСКИ потребители и е нормално 99% от нас да се засегнем ? без думи съм направо ... нормално е да има изверги като теб, но не е нормално те да стигат до компютри, от които да пишат такива 'високо-смислени' мнения...
за твоя информация 'рутсулка', значи толкова колкото и ти за форума![]()
обичам дениту ми{}
Аз пък мразя Турци, българи,цигани,немци,амерк канци,французи и т.н.
Само марсианците са най-великите. Така си е, няма какво да се лъжем.
11 tochka deaktiven profil.
Мен ми е интересно защо теми от тоя тип ги пускат "гости".
=D>Първоначално написано от just_a_kid
2 т. от правилника. Бан на профил
Не мисля да си правя труда да чета всички мнения, безполезно е. С
удоволствие бих ви разхвърляла, повечето от вас, но колко тъжно, не ми се заминава, затова ще кажа на автора, и на тези които го подкрепят, следното: Бегай от тука бе, мухал! Все едно някой е преритал за още боклуци в тая страна, чупката!
Give me your best shot motherfucker!
Воленчо е патриот на думи. Само дето думите трябва да бъдат доказвани с действия... За момента Сидеров не е направил нищо за България, така че по нищо не му личи да е голям родолюбец.Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
Миналото ни е велико. Миналото, а не наствоящето. Хората като тебе трябва да се научат да правят разлика между тези две неща. Трябва да гледаме какви сме сега, а не какви сме били преди 1000 години, защото тогава даже и да сме били силна нация, това не ни пречи сега да сме мизерници. Ние сме най-зле от цяла Европа.
Истина е, че българите сме прост народ. Бай Ганьо не е измислица. Той е олицетворение на най-характерните черти на българина.
П.П. Българите сме далеч по-крадливи от "мангалите". Те крадат на дребно, а ние - на едро.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Чел съм Сидеров и казва големи истини. Падна ми в очите като разбрах, че не харесва Dead Kennedys. Била сатанинска група.
Шибаняк си ти и тия,които са те отгледали!!!!Мръсен турчин,а вие,идиоти,кво му се връзвате на тоя криптукокус гатии,не виждате ли,че тва е чиста провокация!Тоя ако е българин аз лично ще си прережа вените!Писна ми от тия шибани фесове,но още повече ми писна от кретените,които само повтарят "офф,мразя всичко българско","българите сме измет" или ми цитират някви умни стихотворенияПървоначално написано от Ritsuka
!Ето заради такива низши същества сме стигнали дотук!Тъпанари,как може да плюете по единствения човек в парламента,който показва,че мисли за България?Патриот бил на думи-ами всичките митинги,подписки,законопро екти и тн. само думи ли са?Ще се сетите вие,ама ще е късно!!!
![]()
Промитите мозъци стават все повече...![]()
Аз ли трябва да съм промитият мозък?Ако да,защо смяташ така?Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Да, ти. Защо? Ами защото се връзваш на "проповедите" на Сидеров. Разправяш ми, че имало митинги и тем подобни - хубаво... само че те не са дали никакъв резултат.Първоначално написано от Ziezi
Ако не беше като кон с капаци, щеше да видиш, че Волен Сидеров е като всички други политици. Говори това, което хората искат да чуят, за да спечели симпатиите им. След това се набутва в парламента, уреждайки себе си и близките си. В последствие става така, че сладкодумният "патриот" не прави нищо, за да подобри живота в България...
Волен Сидеров ли е виновен,че няма резултат от това?А?И ако не той кой друг?Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Много ясно, че той. Нали на един политик уж това му е работата...да измисля работещи механизми? Но чрез стачки това няма да се постигне. Още повече че Болен е тъп расист, какъвто явно си и ти.Първоначално написано от Ziezi
11 tochka deaktiven profil.
аха мн добре казаноПървоначално написано от niki7o
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.