- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мразя Българите!
Ами естествено има различни видове свобода....Но в конкретния случай "свобода" означава да правиш каквото си поискаш,когато си поискаш.И да си си в правото да правиш това!Но да те попитам нещо друго-щом казваш,че обществото щяло да спре този човек,това не означава ли,че обществото ще е един вид полиция?Първоначално написано от exploitedteen
свобода е когато ти имаш свободата да правиш всичко, но и да можеш да се съобразиш да не нарушаваш свободата на околните...
свободата носи и морална отговорност пред индивида![]()
Тук пак няма да се съглася,щото най-накрая все някой ще бъде с нарушена свобода!Просто твоята представа за анархия е едно общество,което пак спазва всички закони заради своите морал и етичност!Ако това беше "анархия" значи и аз съм анархист,но нали се сещаш,че много малко хора ще се спрат да направят нещо само,защото не е морално...
Мразиш България, мразиш българите, но пишеш на български? А езика си мразиш ли?
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Тва съм аз,вече съм регистриран....Първоначално написано от Анонимко
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ами поне според мен,ако можеше да става на добра воля нямаше да се налага по "репресивен" начин....Просто хората(подчертавам хората,не само българите) са говеда...
А я се замисли,ако нямаше държава и полиция нямаше ли всеки да прави каквото си поиска?Първоначално написано от exploitedteen
Така можем да си караме години!Според мен(което мисля че е правилното) "свобода" означава да правиш каквото си поискаш!тва е.А думата "свободия" не съществува(ако съм се объркал извинявай,но не мисля,че има такова нещо).Аз си мисля,че твоята представа за анархия е пак едно общество,което се ръководи от някви закони и тва общество играе ролята на полиция,когато се наложи....
Еми точно заради това твоята престава за анархия не може да съществува в реалния живот!Първоначално написано от exploitedteen
Хах, и какво целеше с това банално изказване, че нещо не зацепих?!?Първоначално написано от Psycho Realm
Не си интересен и няма и да бъдеш...да не си мислиш, че като си написал този пост и вече ще си респектиран, така да се каже, от другите юзъри...в грешка си.
Аз имам понятие от българската история, не е огромно, но имам...като гледам явно ти си с "по-големи познания" в тази област...на 5 морета. Вземи помисли преди да пишеш, за да не станеш още по-смешен, от колкото си в момента.
Айде прочети някоя книжка и после пак ме "оплюй"!
П.П. Като ти е толкова мерак ела ми го избърши...хахах смешник...няма какво друго да каже и веднага.
Нали знаеш, че тези, които веднага почват да обиждат, не спорят нормално, нямат собствени мнение и тези, които да са подкрепени с доказателства, точно такива като теб, са смешни и никой не им обръща внимание...просто си личи от далеч за какво става въпрос.
Хайде със здраве.![]()
! ОБичам онези,истинските българи,които действат СРЕЩУ другите,комплексираните,де билните,МЪРЗЕЛИВИТЕ,готови да натопят ,,приятел'',да го изложат,да го обидят,да го набедят.Аз лично съм с разведени родители и преживях ужасяващи мигове,в които майка ми,един прекрасен,любвеобилен,ДОБР Одушен,умен човек,беше обиждана всячески от семейството на биологичния ( ! ) ми баща ! Моля ви да се вразумите,съграждани,сънар одници,съотечественици,съб ратя.Не се обиждайте по статии,нито в реалността,защото дарът,който ни е даден от Бога-това да принадлежим на една рядка ( !) нация-трябва да бъде оценен-защото ние В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СМЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО-а какво правим вместо това да оценяваме този блажен фактус-НИЕ СЕ ИЗПОБИХМЕ,ИЗПОКАРАХМЕ СЕ,НАРАНИХМЕ СЕ,НАГРАБИХМЕ СТРАНАТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ И Я ИЗПРОДАДОХМЕ(НО НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО ТОВА НАЙ-ВАЖНОТО И ПОТРЕСЯВАЩОТО),А НАЙ-ВЕЧЕ СМЕ ГОЛЕМИ ЗАВИСТНИЦИ,А НЯМА ЗАЩО ДА ЗАВИЖДАМЕ,ТЪЙ КАТО НИЕ СМЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО,И ФАКТИЧЕСКИ,БЪЛГАРИ МНОГО НЯМА,ЗАТОВА НЯМА ЗАЩО ДА ЗАВИЖДАМЕ,ФАКТЪТ САМ ПО СЕБЕ СИ,ЧЕ НЯКОЙ Е БЪЛГАРИН,ТРЯБВА ДА МУ ДАВА УВЕРЕНОСТ,ДОБРА ДУША,докато ние всъщност парадоксално си завиждаме ( ???? ) и се комплексираме ( ???????????????? ) .Призовавам ви,да станете съратници на новите българи с голямо ,,Б'',и въпреки че ,,българи'' се пише с малко ,,б'' ние непоклатими ще станем,а най-вече добри,в случай че се вслушате в посланието на тази моя критика към народа мой !