.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    по-скоро ти кажи какво е свобода според теб...
    аз вече ти казах моето виждане за свобода...
    Ами естествено има различни видове свобода....Но в конкретния случай "свобода" означава да правиш каквото си поискаш,когато си поискаш.И да си си в правото да правиш това!Но да те попитам нещо друго-щом казваш,че обществото щяло да спре този човек,това не означава ли,че обществото ще е един вид полиция?

експлойтед
    Guest
    свобода е когато ти имаш свободата да правиш всичко, но и да можеш да се съобразиш да не нарушаваш свободата на околните...
    свободата носи и морална отговорност пред индивида

Guest
    Тук пак няма да се съглася,щото най-накрая все някой ще бъде с нарушена свобода!Просто твоята представа за анархия е едно общество,което пак спазва всички закони заради своите морал и етичност!Ако това беше "анархия" значи и аз съм анархист,но нали се сещаш,че много малко хора ще се спрат да направят нещо само,защото не е морално...

Супер фен
    Мразиш България, мразиш българите, но пишеш на български ? А езика си мразиш ли?
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тук пак няма да се съглася,щото най-накрая все някой ще бъде с нарушена свобода!Просто твоята представа за анархия е едно общество,което пак спазва всички закони заради своите морал и етичност!Ако това беше "анархия" значи и аз съм анархист,но нали се сещаш,че много малко хора ще се спрат да направят нещо само,защото не е морално...
    Тва съм аз,вече съм регистриран....
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Ами поне според мен,ако можеше да става на добра воля нямаше да се налага по "репресивен" начин....Просто хората(подчертавам хората,не само българите) са говеда...

как можа!

които са се научили да са такива...
    я се замисли ако имаше полиция, държава и каквато и да е йерархия щеше ли да има корупция???

бтв ще ти дам един много интересен пример относно властта и какво причинява на хората:

Провежда се експеримент като хора, които се познават са разделени на две групи: затворници и надзиратели, като всичко е действително- затворниците са си в килии и надзирателите вуоръжени и прочие...
    експеримента е прекратен, заради зверствата, които започват да се случват не след дълго, при положение, че това са хора, които се познават...
    А я се замисли,ако нямаше държава и полиция нямаше ли всеки да прави каквото си поиска?
    Така можем да си караме години!Според мен(което мисля че е правилното) "свобода" означава да правиш каквото си поискаш!тва е.А думата "свободия" не съществува(ако съм се объркал извинявай,но не мисля,че има такова нещо).Аз си мисля,че твоята представа за анархия е пак едно общество,което се ръководи от някви закони и тва общество играе ролята на полиция,когато се наложи....

да, но ключовия момент е, че всичко се основава на добрата воля и това, че хората имат равни права...
    а сега- който има власт и е по- високо в стълбицата тъпче хората...

всъщност държавата се създава на базата на Обществения договор, като нейната функция е да защитава интересите и целите на обществата, които я съставляват...
    или поне възниква като такава, а в днешно време наблюдаваме обратното- всички служат на държавата, а не тя на тях...
    Еми точно заради това твоята престава за анархия не може да съществува в реалния живот!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Тука много патриоти имало. Е, лесно е да се правиш на тарикат по форумите. Все пак факт е, че България е един от най-големите кенефи на света, където ние българите серем в огромни количества.
    Moral & stuff..no such thing.
    Най-големите кенефи...вземи се изкъпи и после разправяй.,...може би миризмата идва само от теб.
    Хигиена...хах.
    Ето го и бате p4elata_brumze, патриота, сложил си лекетата от националния за аватар, някакъв смешен подпис и вече е големия патриот. Хардкор патриот бих казал. Като оня селянин слави трифонов. Първо е тъпо да цивриш БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, БЪЛГАРИЯ НА 5 МОРЕТА etc, второ е още по-тъпо олигофренични пубери ( които идея си нямат от българската история) да заливат нета с подобни мнения.
    Първо се научи да си бършеш задника, преди да определяш кой кога се е къпал.
    Хах, и какво целеше с това банално изказване, че нещо не зацепих?!?
    Не си интересен и няма и да бъдеш...да не си мислиш, че като си написал този пост и вече ще си респектиран, така да се каже, от другите юзъри...в грешка си.
    Аз имам понятие от българската история, не е огромно, но имам...като гледам явно ти си с "по-големи познания" в тази област...на 5 морета. Вземи помисли преди да пишеш, за да не станеш още по-смешен, от колкото си в момента.
    Айде прочети някоя книжка и после пак ме "оплюй"!

П.П. Като ти е толкова мерак ела ми го избърши...хахах смешник...няма какво друго да каже и веднага.

Нали знаеш, че тези, които веднага почват да обиждат, не спорят нормално, нямат собствени мнение и тези, които да са подкрепени с доказателства, точно такива като теб, са смешни и никой не им обръща внимание...просто си личи от далеч за какво става въпрос.

Хайде със здраве.

Тук!

! ОБичам онези,истинските българи,които действат СРЕЩУ другите,комплексираните,де билните,МЪРЗЕЛИВИТЕ,готови да натопят ,,приятел'',да го изложат,да го обидят,да го набедят.Аз лично съм с разведени родители и преживях ужасяващи мигове,в които майка ми,един прекрасен,любвеобилен,ДОБР Одушен,умен човек,беше обиждана всячески от семейството на биологичния ( ! ) ми баща ! Моля ви да се вразумите,съграждани,сънар одници,съотечественици,съб ратя.Не се обиждайте по статии,нито в реалността,защото дарът,който ни е даден от Бога-това да принадлежим на една рядка ( !) нация-трябва да бъде оценен-защото ние В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СМЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО-а какво правим вместо това да оценяваме този блажен фактус-НИЕ СЕ ИЗПОБИХМЕ,ИЗПОКАРАХМЕ СЕ,НАРАНИХМЕ СЕ,НАГРАБИХМЕ СТРАНАТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ И Я ИЗПРОДАДОХМЕ(НО НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО ТОВА НАЙ-ВАЖНОТО И ПОТРЕСЯВАЩОТО),А НАЙ-ВЕЧЕ СМЕ ГОЛЕМИ ЗАВИСТНИЦИ,А НЯМА ЗАЩО ДА ЗАВИЖДАМЕ,ТЪЙ КАТО НИЕ СМЕ НЕЩО СПЕЦИАЛНО,И ФАКТИЧЕСКИ,БЪЛГАРИ МНОГО НЯМА,ЗАТОВА НЯМА ЗАЩО ДА ЗАВИЖДАМЕ,ФАКТЪТ САМ ПО СЕБЕ СИ,ЧЕ НЯКОЙ Е БЪЛГАРИН,ТРЯБВА ДА МУ ДАВА УВЕРЕНОСТ,ДОБРА ДУША,докато ние всъщност парадоксално си завиждаме ( ???? ) и се комплексираме ( ???????????????? ) .Призовавам ви,да станете съратници на новите българи с голямо ,,Б'',и въпреки че ,,българи'' се пише с малко ,,б'' ние непоклатими ще станем,а най-вече добри,в случай че се вслушате в посланието на тази моя критика към народа мой !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си