Of,milichki,navsiakade prodavat sutieni,a i ne razbiram maniata vi da sa markovi,vajnoto e da sa vi udobni i da varchat rabota...za malkite-da gi praviat po-golemi,za golemite-da gi povdigat i stiagat,taka che da ne se klatuchkat po ulicite!Vse pak koy li vi gi gleda sutienite,osven gadjetata,razbira se,no mojete da si kupite seksi izriazano i krasivo belio na koiato i da e marka na NISKA CENA ot po 5 do 10-20 leva niakade!I bez tova majete ne razbirat nichto ot sutieni,a ochte po-malko ot marki i niama da oceniat hvarlenite ot vas 50-60 leva samo za edin sutien,taka che usiliata vi chte badat naprazni!Osven tova sam ubedena,che mnozinstvoto ot momchetata predpochitat biusta vi bez sutien!Ako obache samo iskate vie i vachite gardi da se chuvstvate udobno v krasiv i mek sutien bez da izharchite spestiavaniata si na edin dah,vi preporachvam da si vzemete na "Yinaqi",da,viarno,zvuchi leko sas samnitelen proizhod,no sa mnogo udobni i anatomichni,poviarvayte mi,a i sa mnogo privlekatelni i na vanchen vid,leko sabirat gardite,no ne tolkova,che da izglejdate kato prostitutka ,e,razbira se,zavisi i ot modela,no moiat pone e takav(az polzvam 70B,toest32/70,de)i sa mnogo krasivi-imat brodirani cvetia,dantelki i pandelki,osven tova sutienite se predlagat v bialo i rozovo!Moiat e v bialo sas svetlo sinia pandelka,a otdolu,pod neia,ima ochte edna biala.Ima 3 stepeni na zakachane.Mojete da si zakupite takav sutien za 2-3 leva niakade,veche ne si spomniam tochno kolko,no niakade tolkova!Moje i 1 lev da beche,no sas sigurnost ne e bil poveche ot 3 leva!E,zavisi i ot kade go kupuvate,razbira se,ako e ot centara,moje i 20-30 leva da e,no az vi kazvam,che poveche ot 3 leva ne struva(pone ottam,kadeto az si go kupih).A inache mojete da namerite sutieni vav vseki edin magazin za belio(ne vi preporachvam da sa butki ot ulicite ili sergii),dori i da ne e ot gorespomenatata marka,ima mnogo hubavi sutieni ot razlichni marki na super evtini ceni,i vi kazvam da ne sadite po cenata za sutiena-moje da e bezbojno skap,no tova ne znachi nepremenno,che kachestvoto mu e dobro,a evtinite sutieni za po 1-2 leva ne gi mislete,che sa ot locho kachestvo,mnogo pati te sa daje po-dobri ot izvestni marki za po 60 leva!Ne si kupuvayte sutien po i-net,zachtoto e po-skapo i nikoga ne znaech sas sigurnost kakvo chte ti dostaviat ili izobchto chte ti dostaviat li nechto!Osven tova na tazi vazrast ne si zaslujava da hvarliate na viatara pari za sutieni,che i veche kato po-golemi pak ne si zaslujava!A po-dobre zachto ne popitate maykite si kakvi sutieni polzvat,otkade i t.n,te moje da znaiat po-dobre!