.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    ЕдНо МомИчЕЕеЕе
    Guest

...За една седмица скъса 4 пъти с мен...

Сърди се за най-малкото което кажа и къса с мен за щяло и не щяло.Обижда ме после пък ми се извинява.Вече не мога да го трая само дето имам чувства към него.Нарече ме олигофренка каза ми също так "много си злее..." и незнам си още какво казва ми ,че не съм красива негови приятели го ебавали как е могъл да тръгне с мен.И за капак на всичко ме заплашва,че ако аз пък скъсам с него ще пребият баща ми до смърт и ще изнасилят майка ми пред мен.Айде кажете какво да правя ,че вече не се трае това АД!

ЕдНо МомИчЕЕеЕе
    Guest
    да добавя заплашва ме че ще ми изневери с друга бля бля бля.....

Guest
    sigurnali si 4e 6te pro4ete6 tuka ot nas ne6to po razli4no ot tova koeto misli6

q kaji na po kolko godini ste ti i stra6niq ti priqtel ???

P.S ako taz tema e ta6ak kakto si mislq ot sq da znai6 - 4e si kaval

Супер фен
    заеби го-ТАКИВА МОМЧЕТА НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ!!!Никой няма право да те обижда .Бтв тоя е голям кретен
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Отчаяни опити да държи връзката ви, както на него му изнася...кажи му да си промени отношението или да не те търси повече...Баси как мразя заплахи и ултиматуми...блаххх...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен

Re: ...За една седмица скъса 4 пъти с мен...

Цитирай Първоначално написано от ЕдНо МомИчЕЕеЕе
    само дето имам чувства към него.
    Верно си олигофренка.

imashe edna pesnichka ot minaloto lqto deto edna peeshe na tupoto i gadno gadje : FUCK YOU. q go zareji toq.

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    Въпроса ми е следния за една седмица кви чуства ?!?Ся да не скокнеш че го обичаш за 1 седмица ... а въх ако е тай и аз ще го обичам бе хахахах не сериозно тва някаф ташак ли е ?!? Стига е за 1 седмица кви чуства тва даже не ми го побира галвата ?!? И на колко години сте ...!?!? и двамата

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Баси идиота Въобще да не му се връзваш на глупостите,дето ги ръси.Мисли си че като те заплаши,ще си с него!Да,ама не!Бий му шута и дори за миг не се замисляй.Имаш чувства към него?Момиче ти не си в ред.Той ще се подиграва така с теб,ще те заплашва,ще те манипулира,а ти имаш чувства към него?
    Започни на чисто,с нов човек и този напълно го игнорирай.Сигурна съм че ще намериш някого който няма да те заплашва и унижава.Късмет,защото май наистина ще ти трябва

п.п. ако темата е бъзик се присъединявам към тва че си олигофренка...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Eiiii mnogo stra6nici sa se navadili naposledak .
    Sega po temata :
    1.ne e tap toq deto qde banicata a toq deto mu q dava
    2. Pile ti mi prili4a6 na mazohistka
    3. za6to adjeba si trovi6 jivota s toq maloumen ne6tasnik ???
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaHk0`CeKcA
    Въпроса ми е следния за една седмица кви чуства ?!?Ся да не скокнеш че го обичаш за 1 седмица ... а въх ако е тай и аз ще го обичам бе хахахах не сериозно тва някаф ташак ли е ?!? Стига е за 1 седмица кви чуства тва даже не ми го побира галвата ?!? И на колко години сте ...!?!? и двамата
    Малко не си разбрал ходим от година и половина но тази седмица постоянно късаме.Преди малко се видяхме и оправихме нещата.

Guest
    И двамата сме на 18 години

Мега фен Аватара на koalka
    То е асно,че не те харесва,а какво да говорим за по-дълбоки чувства.За какво да си с такъв човек?Той е пълен нещастник,който явно ти е показал,че не иска да е с теб.

Голям фен
    Град
    Memphis
    ave momi4e ot kade se takiva uligofreni se namirat ei strashna rabota ama i ti si tupa toi i govoril takia nesha tq imala 4ustva ave ei detence stegni se
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    In your mind~
    Как може да имаш чувства към такъв човек?!?Ти полудяла ли си??!А щом се намесват и родители ти тряаа да го мразиш тоя бе?!леле....

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

само не разбрах кво още правиш ти с него...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Сърди се за най-малкото което кажа и къса с мен за щяло и не щяло.Обижда ме после пък ми се извинява.Вече не мога да го трая само дето имам чувства към него.Нарече ме олигофренка каза ми също так "много си злее..." и незнам си още какво казва ми ,че не съм красива негови приятели го ебавали как е могъл да тръгне с мен.И за капак на всичко ме заплашва,че ако аз пък скъсам с него ще пребият баща ми до смърт и ще изнасилят майка ми пред мен.Айде кажете какво да правя ,че вече не се трае това АД!

Бе ти наистина ли вярваш, че тва ще се случи-смисъл заплахите?Тоя явно има богато въображение.Отрязвай го-какво се занимаваш със хора, които се държат отвратително с теб?

Не мисля, че е нормално всяко мнение да съдържа изрази от сорта на "Ти луда ли си как ще имаш чувства към него?". Има си ги, има си ги. Ама момиче просто не е нужно да си с него ... по-добре дай си малко воля и го зарежи. Пак от любов не се е мряло. Просто връзката ви е обречена, а тоя ми се вижда пълем малоумник от думите ти. Просто нямаш работа с него. Постарай се. Послушай ме. След време (ако си мислиш че в момента не) много ще патиш от тоя безхаберник.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    In Your Dreams...
    Ако те обичаше никога не би ти причинил това! Пък и сте заедно година и половина.. Тоя яко се ебава с тебе да знаеш! Явно те изпробва докога ще издържиш не знам.. ама наистина е абсурдно да се държи така?!?!

Ами аз мисля , че трябва да го оставиш и просто да не му се вързваш на глупостите. Просто трябва да се осъзнаеш и да спреш да се тревожиш живей си живота и не се занимавай с микроби. Лично аз не вярвам , че ще направи тези глупости за които говори. Просто болен мозък ...
    I'm losing my favourite game you're lossing your mind again....

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Отчаяни опити да държи връзката ви, както на него му изнася...кажи му да си промени отношението или да не те търси повече...Баси как мразя заплахи и ултиматуми...блаххх...
    напълно съгласна съм

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Май не си попаднала на правилния човек...
    Не знам какво да направиш той сигурно няма и да иска да поговорите нормално....
    Просто се моли на Бог да те защитава от този звяр!

Голям фен
    zareji go..ako ne ti ima doverie go mahai..tva e ..

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Зарежи го..не мисля, че ще може да направи нещо на родителите ти...или може? Не ти трябва да ходиш с такъв изрод...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    само дето имам чувства към него.
    Верно си олигофренка.
    Ima neshto viarno...
    ama ti s kakuv akul toi kato te zariaza tri puti, ti pak trugna s nego... Lud narod...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си