- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...За една седмица скъса 4 пъти с мен...
Сърди се за най-малкото което кажа и къса с мен за щяло и не щяло.Обижда ме после пък ми се извинява.Вече не мога да го трая само дето имам чувства към него.Нарече ме олигофренка каза ми също так "много си злее..." и незнам си още какво казва ми ,че не съм красива негови приятели го ебавали как е могъл да тръгне с мен.И за капак на всичко ме заплашва,че ако аз пък скъсам с него ще пребият баща ми до смърт и ще изнасилят майка ми пред мен.Айде кажете какво да правя ,че вече не се трае това АД!
да добавя заплашва ме че ще ми изневери с друга бля бля бля.....
![]()
![]()
![]()
![]()
sigurnali si 4e 6te pro4ete6 tuka ot nas ne6to po razli4no ot tova koeto misli6
q kaji na po kolko godini ste ti i stra6niq ti priqtel ???
P.S ako taz tema e ta6ak kakto si mislq ot sq da znai6 - 4e si kaval
заеби го-ТАКИВА МОМЧЕТА НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ!!!Никой няма право да те обижда.Бтв тоя е голям кретен
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Отчаяни опити да държи връзката ви, както на него му изнася...кажи му да си промени отношението или да не те търси повече...Баси как мразя заплахи и ултиматуми...блаххх...![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Верно си олигофренка.Първоначално написано от ЕдНо МомИчЕЕеЕе
![]()
imashe edna pesnichka ot minaloto lqto deto edna peeshe na tupoto i gadno gadje : FUCK YOU. q go zareji toq.
Въпроса ми е следния за една седмица кви чуства ?!?Ся да не скокнеш че го обичаш за 1 седмица ... а въх ако е тай и аз ще го обичам бе хахахах не сериозно тва някаф ташак ли е ?!? Стига е за 1 седмица кви чуства тва даже не ми го побира галвата ?!? И на колко години сте ...!?!? и двамата
Баси идиотаВъобще да не му се връзваш на глупостите,дето ги ръси.Мисли си че като те заплаши,ще си с него!Да,ама не!Бий му шута и дори за миг не се замисляй.Имаш чувства към него?Момиче ти не си в ред.Той ще се подиграва така с теб,ще те заплашва,ще те манипулира,а ти имаш чувства към него?
![]()
![]()
![]()
Започни на чисто,с нов човек и този напълно го игнорирай.Сигурна съм че ще намериш някого който няма да те заплашва и унижава.Късмет,защото май наистина ще ти трябва![]()
п.п. ако темата е бъзик се присъединявам към тва че си олигофренка...
Eiiii mnogo stra6nici sa se navadili naposledak .
Sega po temata :
1.ne e tap toq deto qde banicata a toq deto mu q dava
2. Pile ti mi prili4a6 na mazohistka
3. za6to adjeba si trovi6 jivota s toq maloumen ne6tasnik ???
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Малко не си разбрал ходим от година и половина но тази седмица постоянно късаме.Преди малко се видяхме и оправихме нещата.Първоначално написано от BaHk0`CeKcA
И двамата сме на 18 години
То е асно,че не те харесва,а какво да говорим за по-дълбоки чувства.За какво да си с такъв човек?Той е пълен нещастник,който явно ти е показал,че не иска да е с теб.
ave momi4e ot kade se takiva uligofreni se namirat ei strashna rabota ama i ti si tupa toi i govoril takia nesha tq imala 4ustva ave ei detence stegni se
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Как може да имаш чувства към такъв човек?!?Ти полудяла ли си??!А щом се намесват и родители ти тряаа да го мразиш тоя бе?!леле....
![]()
само не разбрах кво още правиш ти с него...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от ЕдНо МомИчЕЕеЕе
Бе ти наистина ли вярваш, че тва ще се случи-смисъл заплахите?Тоя явно има богато въображение.Отрязвай го-какво се занимаваш със хора, които се държат отвратително с теб?
Не мисля, че е нормално всяко мнение да съдържа изрази от сорта на "Ти луда ли си как ще имаш чувства към него?". Има си ги, има си ги. Ама момиче просто не е нужно да си с него ... по-добре дай си малко воля и го зарежи. Пак от любов не се е мряло. Просто връзката ви е обречена, а тоя ми се вижда пълем малоумник от думите ти. Просто нямаш работа с него. Постарай се. Послушай ме. След време (ако си мислиш че в момента не) много ще патиш от тоя безхаберник.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ами аз мисля , че трябва да го оставиш и просто да не му се вързваш на глупостите. Просто трябва да се осъзнаеш и да спреш да се тревожиш живей си живота и не се занимавай с микроби. Лично аз не вярвам , че ще направи тези глупости за които говори. Просто болен мозък ...
I'm losing my favourite game you're lossing your mind again....
zareji go..ako ne ti ima doverie go mahai..tva e ..
Зарежи го..не мисля, че ще може да направи нещо на родителите ти...или може?Не ти трябва да ходиш с такъв изрод...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ima neshto viarno...Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
ama ti s kakuv akul toi kato te zariaza tri puti, ti pak trugna s nego... Lud narod...