Случи се най шибаното нещо..бях писал преди доста време една тема "Още мисля за нея..". На 27-ми си гласях багажа и по едно време телефона звънна и гледам номера..чудя се и си викам "Тва не може да е тя.." След малко поглеждам пак номера и вече проумявам че е нейния и направо щях да се пръсна от щастие. Тва беше към 1 вечерта. Говорих с една приятелка и тя ме посъветва да опитам пак. Супер много я обичах(м) и когато видях че ми кликна направо си умрях от щастие бяха минали над 7 месеца от както се разделихме и почти я бях забравил. На 28-ми тръгнах към морето и започнахме да си пишем смси. Разбрах, че и тя е на море с техните и така не подхванах темата защо ми кликна (по простата причина че исках да й се обадя и да и чуя гласчето..). Стана 29-ти, после 30-ти и го прекарахме на смс-и, обаче аз бях с приятели н аморе и дискотеки илизания, почти не се сещах за нея и ако тръгвах да се забивам с някоя се сещах за нея и спирам, дърпам се по простата причина, че мога да я нараня. На 1-ви и казах, че ще се обадя утре за да поговирм сериозно и тя ми каза добре, няма проблем. Дойде 2-ри..не й звънях и кликвах цял ден и накрая вечерта се обадих. Разговора протече така "какво прайкаш" "ми нищо сега тука сем се събрали с приятели, ти как си какво става с теб" "ми сега съм излязл малко по центара на едно кафе и чакам вечерта за дискотека" и тя "ахам, какъв е тоя зор да говорим" "ми не знам ти ми кажи " "е аз какво да ти кажа" "ми работата е там, че не ми беше писала и звъняла на 7 месеца и по едно време ми кликна. Супер много се зарадвах, обаче те забравих доста трудно и всичко се повтаря от както ми кликна, мисля си за теб" тя помълча малко и каза "ми..хъх не знам.." "какво не знаеш ?" " Защо ми кликна изобщо ?" "Ми бях леко пийнала и реших да звънна на всички от телефонния указател" "А, ама ти си ми имала номера ?" "Обикновенно не ги трия.." "Аха, значи няма нищо общо кликването с нас, така ли?" "Ми.. (следва минута мълчание) да.." "Добре тогава, ще те помоля една услуга" "Кажи" "Не ме търси повече" пак последва минута мълчание и казах чао..почаках малко тя едвам измърмори нещо и затворих АЗ..
Тва всичко по време на почивкта се случи. не знам какво да преавя, днес се прибрах и днес и тя се прибира. не сме от един град и няма как да отида до тях. Има ли смисъл да се занимавам с нея.. Обичам я и искам да бъдем поне приятели, но след като има чувства от едната страна приятелството е почти невъзможно и особенно, че сме имали връзка почти 6 месеца Посъветвайте ме какво да правя