zdraveite hora moje da stavam banalna i tva da n e edinstvenata tema s podobna istoriq no mnogo iskam da spodelq s vas...nqkak si 6te mi olekne i molq vi kajete mi kakvo mislite i dali sam zasljila s ne6to podobno otno6enie...a eto i istoriqta mi :"obi4ala sam edin edinstven pat v jivota si ,i mislq 4e za moite 16 godini tova e napalno normalno,no tazi lubov ne ugasva ne spira da me izpepelqva da mi pri4inqva bolka,da me naranqva,da me kara da me4taq,no i da iskam da spra sa6testvuvaneto si mom4eto e na 17 godini,simpati4en i mnogo dobre izglejda6t..no stra6en jenkar...Az osaznax 4e davam vsi4ko za nego i tova ne mi pre4i vapreki 4e super mnogo revnuvam...nie bqxem zaedno tri sedmici i te bqxa nai-dobrite i 6tastlivi v moeto jalko sa6testvuvane...posle se razdelixem i to4ka ZNAM 4E TOI S ABSOLUTNO NI6TO NE ME ZASLUJAVA I 4E NE TRQBVA DA GO OBI4AM VAOB6TE A 4E TRQBVA DA GO PREZIRAM NO NEMOGA NEMOGA DA ZABRAVQ TOZI 4OVEK...PRI4INIL MI MNOGO BOLKA NO I DAL M VSI4KO KOETO MI E BILO NEOBXODIMO