Obicham edno momche ot skoro sme zaedno pochti ot 5 meseca ili po tochno bqhme zaedno nalojite toi da zamine za Drajinci dr-to mu selo koeto e dosta deleto ot nashto gradche i zaradi tova negovo zaminavane trqbvashe da skysame ne znam zashto prosto taka reshihme go i dvamata i taka stana kogato se razdelihne vecherta predi da trygne toi me pomoli da ne placha a az ne moga da spra da go pravq veche dva dena oshte kato vidqh kak zaminava i se razplakah tolkova mn mi e kofti ne znam kakvo da pravq ne izlizam pochti ne qm osven ako maika ne e napravila nekoe ot liubimite mi raboti ne govorq tolkova kolkoto predi (po princip sym obshtitelen chovek) zatvorila sym se sama v sebe si i ne dopuskam nikoi dr bolkata napravo me sasipva adski mn me boli a ima i dr toi sled okolo mesec dva 6te se vyrne ima nqkakyf shans pak da trygnem no ne se nadqvam mnogo mnogo zashtoto ako ne stane shte mi e adski po gadno ot sega za pyrvi pyt izpitvam tolkova silni chuvstva kam momche ... ne znam imam chuvstvoto che shte umra ot bolka OBICHAM GO !!!

P.S ne go napisah tova za da me sajalqvate ili neshto takova prosto se nujdaeh da go spodelq na nqkoi i reshih che tochno tuk e mqstoto Blagodara nq tezi koito sa se spreli i sa procheli temata

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§